Λεπτομέρειες αξιολόγησης
7.4 9 10
Call-Girls
20737
Γενική βαθμολογία
5.0
Εμφάνιση (πρόσωπο)
3.0
Εμφάνιση (σώμα)
5.0
Γενική συμπεριφορά
7.0
Επικοινωνία
6.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
6.0
Σχέση αξίας/κόστους
3.0
Συναντηση προ διμηνου με την εν λογω κοπελα. Απο Βουκουρεστη μας ερχεται. Αυτο το πραμα ρε παιδι μου ,να ειναι ολες απο εκει, δε μπορω να το καταλαβω, αλλες πολεις δεν υπαρχουν στη Ρουμανια???
Στα της εμφανισης : προσωπο πολυ μετριο..στραβα δοντια..βυζι μεγαλο,γεματο αλλα ψιλοκοιταει το κατηφορο, δεν ηταν και ασχημο, μαλλον το μονο θετικο ασον αφορα στην εμφανιση.. Λεπτουλα και αγυμναστη.
Μετα το ντουζακι μου, ξεκιναει ενα χαμουρεματακι..φιλια δεν επεδιωξα. Πιπα μετρια,δεν προσπαθησε για deepthroat, απ'την αλλη εγω ναι..δε μπορω να πω πως τα καταφερνει σε αυτο το κομματι με επιτυχια. 2-3 στασεις και τελειωμα στο στηθος της,δευτερος γυρος μια απο τα ιδια. Εν κατακλειδι δε θα εχω κατι να θυμαμαι απο τη συνευρεση αυτη, ας οψεται που δεν υπηρχε αλλη επιλογη λογω ωρας.
Στα της εμφανισης : προσωπο πολυ μετριο..στραβα δοντια..βυζι μεγαλο,γεματο αλλα ψιλοκοιταει το κατηφορο, δεν ηταν και ασχημο, μαλλον το μονο θετικο ασον αφορα στην εμφανιση.. Λεπτουλα και αγυμναστη.
Μετα το ντουζακι μου, ξεκιναει ενα χαμουρεματακι..φιλια δεν επεδιωξα. Πιπα μετρια,δεν προσπαθησε για deepthroat, απ'την αλλη εγω ναι..δε μπορω να πω πως τα καταφερνει σε αυτο το κομματι με επιτυχια. 2-3 στασεις και τελειωμα στο στηθος της,δευτερος γυρος μια απο τα ιδια. Εν κατακλειδι δε θα εχω κατι να θυμαμαι απο τη συνευρεση αυτη, ας οψεται που δεν υπηρχε αλλη επιλογη λογω ωρας.
Πληροφορίες Συνάντησης
Διάρκεια
1 ώρα
Κόστος
120€
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ελαφρώς επεξεργασμένες αλλά ακριβείς
Φιλί
Όχι
Πίπα