Λεπτομέρειες αξιολόγησης
7.1 12 10
Call-Girls
58593
Γενική βαθμολογία
6.2
Εμφάνιση (πρόσωπο)
9.0
Εμφάνιση (σώμα)
9.0
Γενική συμπεριφορά
6.0
Επικοινωνία
6.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
5.0
Σχέση αξίας/κόστους
2.0
Συνεννόηση απο Facebook για το ποτε και που...
Ξεκινάω πάω , μου βγαίνει μία καλή γκομενίτσα , που δεν ήτανε η Αλεξάνδρα , και μου έλεγε για body to Body και κάτι τραγικές τιμές (160 Νομίζω για 1 ώρα? ......)
Μετά έρχεται η Αλεξάνδρα. Οκ , όντως είναι όμορφη κοπέλα , αλλά ήτανε πολύ ψυχρή , και εκει ξενέρωσα. Με ενημερώνει για τις τιμές , 120 Ευρώ για μια ώρα!!!!!
Και μου έλεγε για κάτι έξτρα , και η τιμή όλο και ανέβενε.
Ημουν έτοιμος να φύγω , αλλα λεω δεν γαμιέται....διαλέγω μισάωρό , χωρίς σεξ , καθώς ΜΕ το σεξ ήτανε +20 Ευρώ !!!!! Ασε που ΔΕΝ ηθελα να την πηδήξω !
Ξεκινάει ένα μασάζ μέτριο προς κακό , χωρίς ετσι λίγο κουβέντα , έτσι λιγάκι να σε κάνει να νιώσεις λιγο όμορφα.
Μου λέει γύρνα. Ξεκινάει μια πίπα με το προφυλακτικό , απο τις χειρότερες πίπες που μου έχουν κάνει (και μου έχουν κάνει πολλές....)
Σχεδόν δεν καύλωσα , και έβγαλα την καπότα και τελείωσα με μαλακία.
Απογοητευτική συνεδρία.
Για όσους λέτε ότι είναι κορυφαίο μουνί , τι να σας πω.....Μια νύχτα στο Γκάζι , θα σας βρω 12 τέτοιες.....!
Πολύ ψηλά ο αμανές , πολύ υφάκι "σας κάνω χάρη που είμαι πουτάνα Ελληνίδα οπότε δώσε τα λεφτά σου και τελείωνε" , καθόλου συμμετοχή ,
απαράδεκτες τιμές για τέτοια εποχή , απαράδεκτη συμπεριφορά.
Τι να σας πω , ο καθένας ορίζει τα χρήματά του όπως θέλει , εγώ αυτής της κοπέλας δεν θα της έδινα ούτε για τσίχλες , γιατί πολύ απλά
δεν το αξίζει.
Ξεκινάω πάω , μου βγαίνει μία καλή γκομενίτσα , που δεν ήτανε η Αλεξάνδρα , και μου έλεγε για body to Body και κάτι τραγικές τιμές (160 Νομίζω για 1 ώρα? ......)
Μετά έρχεται η Αλεξάνδρα. Οκ , όντως είναι όμορφη κοπέλα , αλλά ήτανε πολύ ψυχρή , και εκει ξενέρωσα. Με ενημερώνει για τις τιμές , 120 Ευρώ για μια ώρα!!!!!
Και μου έλεγε για κάτι έξτρα , και η τιμή όλο και ανέβενε.
Ημουν έτοιμος να φύγω , αλλα λεω δεν γαμιέται....διαλέγω μισάωρό , χωρίς σεξ , καθώς ΜΕ το σεξ ήτανε +20 Ευρώ !!!!! Ασε που ΔΕΝ ηθελα να την πηδήξω !
Ξεκινάει ένα μασάζ μέτριο προς κακό , χωρίς ετσι λίγο κουβέντα , έτσι λιγάκι να σε κάνει να νιώσεις λιγο όμορφα.
Μου λέει γύρνα. Ξεκινάει μια πίπα με το προφυλακτικό , απο τις χειρότερες πίπες που μου έχουν κάνει (και μου έχουν κάνει πολλές....)
Σχεδόν δεν καύλωσα , και έβγαλα την καπότα και τελείωσα με μαλακία.
Απογοητευτική συνεδρία.
Για όσους λέτε ότι είναι κορυφαίο μουνί , τι να σας πω.....Μια νύχτα στο Γκάζι , θα σας βρω 12 τέτοιες.....!
Πολύ ψηλά ο αμανές , πολύ υφάκι "σας κάνω χάρη που είμαι πουτάνα Ελληνίδα οπότε δώσε τα λεφτά σου και τελείωνε" , καθόλου συμμετοχή ,
απαράδεκτες τιμές για τέτοια εποχή , απαράδεκτη συμπεριφορά.
Τι να σας πω , ο καθένας ορίζει τα χρήματά του όπως θέλει , εγώ αυτής της κοπέλας δεν θα της έδινα ούτε για τσίχλες , γιατί πολύ απλά
δεν το αξίζει.
Πληροφορίες Συνάντησης
Διάρκεια
1 ώρα
Κόστος
120€
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ελαφρώς επεξεργασμένες αλλά ακριβείς
Φιλί
Όχι
Πίπα
ΜΕ προφυλακτικό
Σχόλια
4 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 4
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; Άμεση σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού
11 Οκτωβρίου, 2016
Τελικα ποσα πληρωσες?
J
Jonhboy
11 Οκτωβρίου, 2016
Μπορείς να μου στείλεις το fb?
G
gappag
12 Οκτωβρίου, 2016
Το θέμα δεν είναι πόσες βρίσκεις στο Γκάζι αλλά πόσες απ 'αυτες μπορείς να γαμησεις;
D
dxounia
12 Οκτωβρίου, 2016
και το φβ πως το βρίσκουμε??
L
loco8
4 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 4