Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.8 1 10
Γενική βαθμολογία
 
7.8
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
7.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
8.0
Γενική συμπεριφορά
 
9.0
Επικοινωνία
 
6.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
9.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
8.0
Πρώτη η επιλογή η Kristina που είχε μόλις έρθει όμως δεν ήταν διαθέσιμη και έτσι μια από τις επιλογές του γραφείο ήταν Vera. Πολύ εξηπηρετικοί και άμεση επικοινωνία.
Η Vera είναι μια κοπέλα με πρόσωπο καλό αλλά όχι τόσο ωραίο όσο στις φωτογραφίες, κορμί μοντελέ, μικρό βυζί, κώλος έτσι και έτσι έως μικρός για τα γούστα μου.
Αγγλικά πολύ περιορισμένα, ίσαι ίσα για τα πολύ βασικά.
Η κοπέλα πολύ καθαρή, έκανε ντουζάκι γρήγορα και επέστρεψε στο δωμάτιο περιμένοντας να δεί τις αντιδράσεις μου στη θέα του σώματος της με ένα όμορφο σετ μαύρων εσώρουχων. You like? με ρώτησε και μόλις είδε την θετική αντίδραση μου ήρθε και μου έδωσε το πρώτο βαθύ γλωσσόφιλο. Μεγάλο plus για μένα τα γλωσσόφιλα και να μην τα τσιγγουνεύεται η κοπέλα.
Μετα από χαμούρεμα και γλωσσόφιλα μου κάνει ωραίο τσιμπούκι με deep throat το οποίο ήταν φιλότιμο και μου άρεσε. Μόλις κατάλαβα ότι έρχεται η ώρα για κατάθεση την σταματάω μιας και γουστάρω περισσότερο να χύνω μία φορά σε κάθε συνευρεση και την αρχίζω σε γλείψιμο από την κορυφή έως τα νύχια. Η κοπέλα είναι πολύ ευαίσθητη και ανταποκρίνεται στα πάντα. Το γλυφομούνι την εκτόξευσε στο διάστημα και όταν έφτασε η ώρα για τη μάχη ήταν μπουρλότο ήδη. Σφυροκόπημα στα τέσσερα, ιεραποστολικό και πάλι στα τέσσερα που γουστάρει τρελά. Απίστευτα καλά στησίματα για να τον πέρνει όσο πιο βαθιά γίνεται και όταν σταματούσα το σφυροκόπημα αυτή με φόρα καρφωνόταν πάνω στον πούτσο μου. Τέλειωσε με σπασμούς και όταν επανηλθε κάπως μου είπε τρεμάμενη Petros you are master. Τελείωμα με τσιμπούκι και εκεί τέλειωσε και η συνεύρεση μας πανηγυρικά.
Θερμή κοπέλα που σε ξεπληρώνει με τη φρεσκάδα της και την αφέλεια της ηλικίας της.
Δεν θα την ξανάβλεπα όχι γιατί δεν πέρασα καλά αλλά γιατί η ποικιλία είναι το νόημα της ζωής εκτός και αν βρεις κάτι το εξαιρετικό, και αυτή δεν είναι αυτό το εξαρετικό για μένα.

Πληροφορίες Συνάντησης

Διάρκεια
1 ώρα
Κόστος
140€
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ελαφρώς επεξεργασμένες αλλά ακριβείς
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο στόμα (τα φτύνει)
Πρωκτικό
Όχι
Θα την ξανασυναντούσες;
Όχι
Διαγραμμένο μέλος 163859
Γλομπεο-Μύστης
Εγγραφή:
24 Απρ 2016
Μηνύματα:
Κριτικές:
67
Likes:
10.458
Πόντοι:
24.436
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 trikimia, Annapurna, gauguin και 16 άλλα μέλη

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού