Λεπτομέρειες αξιολόγησης
8.5 117 10
Call-Girls
235447
Γενική βαθμολογία
8.0
Εμφάνιση (πρόσωπο)
7.0
Εμφάνιση (σώμα)
7.0
Γενική συμπεριφορά
8.0
Επικοινωνία
9.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
9.0
Σχέση αξίας/κόστους
8.0
Συνάντηση σημερα, με ανταλλαγή μερικών μηνυμάτων στο κινητό. Η επικοινωνία από τη στιγμή που μου έστειλε το τηλεφωνό της ήταν εύκολη. Το ραντεβού κλείστηκε σε ξενοδοχείο της παραλιακής. Πολύ ευγενική, επικοινωνιακή κοπέλα, με διάθεση να σε ευχαριστήσει.
Με το άνοιγμα της πόρτας είδα μία όμορφη κοπέλα απλα ντυμένη. Φιλάκι ως διόδια εισόδου στο δωμάτιο, λίγο μπλα μπλα για να σπάσει ο πάγος και πήγε για το μπανάκι της. Με την έξοδό της από το μπάνιο, ξεκινήσαμε με φιλάκια, ώσπου συνέχισε με πολύ καλό στοματικό, με φτυσιματάκια, dt αλλά το καλύτερο είναι ο τρόπος που σε κοιτάζει όταν το κάνει.... στη δική μου περιποίηση ανταποκρίθηκε αμέσως με ρόγα κάγκελο και μουνάκι μούσκεμα... Στο σεξ συμμετέχει και δείχνει να το ευχαριστιέται χωρίς να λέει όχι σε οτιδήποτε της ζήτησα... όλα τα λεφτά είναι όταν στήνεται στα 4, το ξέρει και η ίδια πως είναι το δυνατό της σημείο. Πολύ καλή η θέα....
Με το άνοιγμα της πόρτας είδα μία όμορφη κοπέλα απλα ντυμένη. Φιλάκι ως διόδια εισόδου στο δωμάτιο, λίγο μπλα μπλα για να σπάσει ο πάγος και πήγε για το μπανάκι της. Με την έξοδό της από το μπάνιο, ξεκινήσαμε με φιλάκια, ώσπου συνέχισε με πολύ καλό στοματικό, με φτυσιματάκια, dt αλλά το καλύτερο είναι ο τρόπος που σε κοιτάζει όταν το κάνει.... στη δική μου περιποίηση ανταποκρίθηκε αμέσως με ρόγα κάγκελο και μουνάκι μούσκεμα... Στο σεξ συμμετέχει και δείχνει να το ευχαριστιέται χωρίς να λέει όχι σε οτιδήποτε της ζήτησα... όλα τα λεφτά είναι όταν στήνεται στα 4, το ξέρει και η ίδια πως είναι το δυνατό της σημείο. Πολύ καλή η θέα....
Πληροφορίες Συνάντησης
Διάρκεια
1 ώρα
Κόστος
80€
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ακριβέστατες
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο σώμα
Πρωκτικό
Όχι
Σχόλια
1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; Άμεση σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού
30 Σεπτεμβρίου, 2016
το mail της ισχύει? γιατί έχω στείλει 2 mail έως τώρα και δεν έχω πάρει καμία απάντηση.... έχει αλλάξει κάτι μήπως ?????
alexherpk
1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1