Λεπτομέρειες αξιολόγησης
7.9 14 10
Call-Girls
17938
Γενική βαθμολογία
7.0
Εμφάνιση (πρόσωπο)
5.0
Εμφάνιση (σώμα)
5.0
Γενική συμπεριφορά
9.0
Επικοινωνία
8.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
9.0
Σχέση αξίας/κόστους
6.0
Δε θέλω να γράψω πολλά γιατί η κοπέλα ως άτομο ήταν και χαμογελαστή και γλυκιά και προσπάθησε για το καλύτερο.
Όσον αφορά στα γούστα μου όμως - και αναφορικά με την εμφάνισή της - δεν έμεινα ευχαριστημένος.
Αρκετά παραπανίσια κιλά, ειδικά για τις πετίτ καταστάσεις που προσωπικά ψάχνω, αλλά θα έλεγα παραπανίσια και για
αυτούς που αρέσκονται σε μπαμπάτσικες καμπυλωτές γυναίκες. Πρόσωπο πολύ μέτριο.
Συζήτηση ευχάριστη, συμμετοχή μια χαρά, δέχεται τα πάντα, αλλά εμένα δεν μου το έβγαζε...ας πρόσεχα και ας μην άκουγα την τηλεφωνήτρια χωρίς να έχω άποψη.
Κι εξηγώ. Ρητά δήλωσα στη συνομιλία μας πως δεν έχω πρόσβαση να δω φωτογραφίες και την κοπέλα τη θέλω πετίτ και λεπτή.
Αλλά μάλλον δεν έγινα κατανοητός. Τέλος πάντων άλλες φορές δεν είχα προβλήματα με το γραφείο, η Άννα πχ ήταν εξαιρετική.
Shit happens και προχωράμε...
ps
Ειλικρινά "σέβομαι" αυτές τις κοπέλες που με πολύ δύσκολο τρόπο βγάζουν το ψωμί τους (ασχέτως αν στην τελική
είναι δική τους η επιλογή) οπότε και ταλαντεύτηκα πολύ στο αν πρέπει να γράψω μια σχετικά αρνητική κριτική. Απ΄την
άλλη όπως εγώ θέλω να μαθαίνω, έτσι προφανώς θέλουν κι οι υπόλοιποι εδώ μέσα. Οπότε...
Όσον αφορά στα γούστα μου όμως - και αναφορικά με την εμφάνισή της - δεν έμεινα ευχαριστημένος.
Αρκετά παραπανίσια κιλά, ειδικά για τις πετίτ καταστάσεις που προσωπικά ψάχνω, αλλά θα έλεγα παραπανίσια και για
αυτούς που αρέσκονται σε μπαμπάτσικες καμπυλωτές γυναίκες. Πρόσωπο πολύ μέτριο.
Συζήτηση ευχάριστη, συμμετοχή μια χαρά, δέχεται τα πάντα, αλλά εμένα δεν μου το έβγαζε...ας πρόσεχα και ας μην άκουγα την τηλεφωνήτρια χωρίς να έχω άποψη.
Κι εξηγώ. Ρητά δήλωσα στη συνομιλία μας πως δεν έχω πρόσβαση να δω φωτογραφίες και την κοπέλα τη θέλω πετίτ και λεπτή.
Αλλά μάλλον δεν έγινα κατανοητός. Τέλος πάντων άλλες φορές δεν είχα προβλήματα με το γραφείο, η Άννα πχ ήταν εξαιρετική.
Shit happens και προχωράμε...
ps
Ειλικρινά "σέβομαι" αυτές τις κοπέλες που με πολύ δύσκολο τρόπο βγάζουν το ψωμί τους (ασχέτως αν στην τελική
είναι δική τους η επιλογή) οπότε και ταλαντεύτηκα πολύ στο αν πρέπει να γράψω μια σχετικά αρνητική κριτική. Απ΄την
άλλη όπως εγώ θέλω να μαθαίνω, έτσι προφανώς θέλουν κι οι υπόλοιποι εδώ μέσα. Οπότε...
Πληροφορίες Συνάντησης
Διάρκεια
1 ώρα
Κόστος
120€
Συμπεριφορά γραφείου
Μέτρια
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Θα την ξανασυναντούσες;
Όχι
john100
Σχόλια
4 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 4
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; Άμεση σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού
4 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 4
Επίσης και τα λεφτά των περισσότερων από εμάς δεν βγαίνουν εύκολα.
Κάνε μια σωστή κριτική άσχετα άμα δεν σου άρεσε ή όχι
όπως αναφέρω και στην κριτική "δεν έμεινα ευχαριστημένος" και "εμένα δεν μου το έβγαζε". άρα δεν έβγαλε γούστα, σε εμένα τουλάχιστον.
ξανά όπως αναφέρω στην κριτική "συμμετοχή μια χαρά, δέχεται τα πάντα". συμπληρώνω τώρα ότι δεν προσπάθησα να τα δώσω στο στόμα, κι ότι
ναι, σε ότι δοκίμασα δεν είπε όχι ούτε δυσανασχέτησε (χέρια μπρος, πίπα χωρίς προφυλακτικό κλπ).
το σεξ ήταν διεκπεραιωτικό αλλά αυτό οφείλεται σε εμένα. δεν μου άρεσε καθόλου οπτικά και δεν είχα καμία όρεξη για κάτι περισσότερο από
το να τελειώσω και να...τελειώνω.
αυτά