Λεπτομέρειες αξιολόγησης
7.1 7 10
Call-Girls
14927
Γενική βαθμολογία
9.0
Εμφάνιση (πρόσωπο)
9.0
Εμφάνιση (σώμα)
7.0
Γενική συμπεριφορά
10.0
Επικοινωνία
10.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
10.0
Σχέση αξίας/κόστους
8.0
Πολυ ομορφο προσωπο. Μαλλι σχετικα μακρυ, χειλακια κερασακι, πολυ ωραια ματια. Βυζι μικρο (ισως το μονο σημειο στην ολη συναντηση που δεν μου αρεσε), κωλαρακι ωραιο, μπουτακια και κοιλιτσα για γλειψιμο. Γενικα η κοπελα ειναι αδυνατη αλλα οχι ανορεξικη.
Πιπα αργη, πιανοντας τον πουτσο μου με πολλη αγαπη. Ρουφηγμα καλο και παιχνιδι με τη γλωσσα της στον πουτσοκεφαλο μου. Μου αρεσε πολυ η πιπα της. Μουνογλειψιμο και η κυρια να γουσταρει.
Δυνατο γαμησι, με πολλη ιδρωτα, με τα χερια της να χαιδευει την ιδρωμενη κοιλια μου και το κεφαλι μου, εγω απο πανω της να βαραω και να της εχω κλεισει (κατα την προσφιλη μεθοδο μου) το στομα της ωστε να ακουω μονο την αναπνοη της και τον πονο της απο το γαμησι μου.
Πιπα αργη, πιανοντας τον πουτσο μου με πολλη αγαπη. Ρουφηγμα καλο και παιχνιδι με τη γλωσσα της στον πουτσοκεφαλο μου. Μου αρεσε πολυ η πιπα της. Μουνογλειψιμο και η κυρια να γουσταρει.
Δυνατο γαμησι, με πολλη ιδρωτα, με τα χερια της να χαιδευει την ιδρωμενη κοιλια μου και το κεφαλι μου, εγω απο πανω της να βαραω και να της εχω κλεισει (κατα την προσφιλη μεθοδο μου) το στομα της ωστε να ακουω μονο την αναπνοη της και τον πονο της απο το γαμησι μου.
Πληροφορίες Συνάντησης
Διάρκεια
2 ώρες
Κόστος
260€
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ακριβέστατες
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα