Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.2 174 10
Call-Girls 230765
Γενική βαθμολογία

7.2
Εμφάνιση (πρόσωπο)

7.0
Εμφάνιση (σώμα)

8.0
Γενική συμπεριφορά

7.0
Επικοινωνία

7.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή

7.0
Σχέση αξίας/κόστους

7.0
Καπέλο
Η συνάντηση έλαβε μέρος σε γνωστό χοτέλι που προτιμά και η ίδια χαμηλά στη Συγγρού. Αφού φτάνω στέλνω μνμ τον αριθμό του δωματίου και μετά απο 10 λεπτά μπήκε η Αντζελα. Πολύ ωραίο κορμί που το τόνιζε με το σέξυ ντύσιμο. Ελαφρώς μαγκωμένη στην αρχή μιας και ήταν η πρώτη μας συνάντηση. Ντουζάκι και από τους 2....και κάπου εκεί ξεκινάει η μάχη. Το στοματικό της είναι κορυφαίο...τον εξαφανίζει και γουστάρει...δε σταματάει μέχρι να πλημμυρίσουν δάκρυα τα μάτια της από το πνίξιμο!! Μετά από λίγα λεπτά πάμε στο κυρίως πιάτο....Στενό μουνάκι....πολύ καλή συμμετοχή .....και φυσικά τιμήθηκε και με δική της προτροπή ο κώλος....!!! Φφφφφ...Δε δυσκολεύτηκε καθόλου πράγμα σπάνιο για μένα. Γούσταρε και ήταν ακούραστη. Τελείωμα εκεί....λίγο σόσιαλ περι πολιτικής κατάστασης Ουκρανίας ( χαχαχα) και βουρ στο ψητό η Άντζελα με τσιμπούκι για έναρξη δεύτερου γύρου.

Κατόπιν εορτής συνειδητοποίησα ότι δεν έπαιξαν πολλά φιλάκια και όσα έπαιξαν ήταν χωρίς γλώσσα...Βέβαια το ότι σκέφτηκα μετά τη λήξη του αγώνα σημαίνει ότι σε κάνει και το βάζεις σε τελευταία προτεραιότητα ή ότι καύλες μου είχαν χτυπήσει κόφτη και σκεφτόμουν με το κάτω κεφάλι μόνο.

Συμπερασματικά ο δείκτης απόδοσης/τιμή είναι εξαιρετικά καλός.
Βαθμολογία που θα άλλαζα αν δεν ήμουν νουμπας και με άφηνε το σύστημα:

Γενική συμπεριφορά:8
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή:9
Σχέση απόδοσης/τιμής: 10

Καπέλο

Πληροφορίες Συνάντησης

Διάρκεια
1 ώρα
Κόστος
80€
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ακριβέστατες
Φιλί
Χωρίς γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο στόμα (τα καταπίνει)
Πρωκτικό
Ναι
Μέλος
1
Πόντοι:
0
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 doc_lin, THV, satyrus και 3 άλλα μέλη

Σχόλια

1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
18 Σεπτεμβρίου, 2016
Φιλε μου δε νομιζω να τα καταπινει η Αngela. Καποιο λαθος εκανες Κεφάλι σε τοίχο!
1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1