Λεπτομέρειες αξιολόγησης

8.7 54 10
Γενική βαθμολογία

7.3
Εμφάνιση (πρόσωπο)

8.0
Εμφάνιση (σώμα)

8.0
Γενική συμπεριφορά

7.0
Επικοινωνία

7.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή

7.0
Σχέση αξίας/κόστους

7.0
Πήρα απάντηση με τηλέφωνο πολύ γρήγορα μόλις έστειλα πμ με αίτημα για συνάντηση και επικοινώνησα μαζί της στο viber. Το ραντεβού κανονίστηκε πολύ εύκολα. Αρχικά με τις συαστάσεις της είχα ζητήσει μερικές μέρες μιας και θα έπρεπε να έρθει η ώρα που το αφεντικό ξηγιέται και να κανονίσουμε το ραντεβού και την ρώτησα ποιες μέρες της εβδομάδας είναι διαθέσιμη λέγοντάς της ποιες μέρες κι εγώ και ώρες μπορώ λόγω δουλειάς μιας και δουλεύω βράδυ. Κανόνισε εσύ την ημέρα και ώρα κι εγώ θα κοιτάξω να μπορώ, μου λέει. Προσκύνημα Και εκεί κλείνει το πρώτο στάδιο της συζήτησης περί ραντεβού. Αφού περνάει καμιά εβδομάδα της στέλνω άλλο μήνυμα και κανονίζουμε ημέρα και ώρα. Μου ζήτησε να βρεθούμε στο γνωστό ξενοδοχείο στα βόρεια.

Διαπίστωσα από μεριά της κάποια πολύ διακριτική επιφυλακτικότητα. Λογικό. Πρώτη φορά που θα βρισκόταν μαζί μου. Ναι μεν είχε κάποιες συστάσεις αλλά η Νάγια θα πρέπει να σε συστήσει και το δικό της το μάτι. Γι αυτό τον λόγο δεν της αντιπρότεινα κάποιο άλλο ξενοδοχείο μιας και όταν διάβασα τις κριτικές για το συγκεκριμένο, λέω που με πάει τώρα; Χμμμ; (Κατά την γνώμη μου δεν είναι κι άσχημο) Αλλά δεν έκανα κάποιο παζάρι. Αστην λέω, να είναι στην δικιά της έδρα αφού νιώθει πιο άνετα. Για την ακρίβεια δεν της είπα σε τίποτα όχι! Ακόμα και κατά την διάρκεια του ραντεβού. Πάω στο ξενοδοχείο τρια τέταρτα πιο πριν. Να ετοιμάσω και το δωμάτιο με κλιματισμό (έχει σημασία που το αναφέρω) το κλιματιστικό δούλευε από μόνο του με το που μπήκε το ρεύμα σε λειτουργία. Κάνω μπάνιο, ετοιμάζω κάτω από το τασάκι του κομοδίνου την κάμερα (το δωράκι της) που θα γυριστεί το φιλμ σε HD 720p. Κάτω στο πάτωμα έχω το τσαντάκι και εκεί σε μια θέση που με ένα απλό τσίμπημα θα έβγαινε αν όλα πήγαιναν όπως τα θέλω, κυρίως σε εμένα και την κάμερα σε Full Hd 1080p. (+50 anal)

Στέλνω sms με δωμάτιο. Ήρθε ακριβώς στην ώρα της. Ανοίγω και μπαίνει μέσα αυτή η ψηλή ΓΥΝΑΙΚΑ που έχουν περιγράψει και οι υπόλοιποι. Μια όμορφη, με μαύρα μαλλιά και κορμί λαμπάδα. Η εμφάνισή της δεν σου βγάζει καμία υποψία ότι πρόκειται για call girl. Στο δωμάτιο μπήκε με άνεση και αέρα, με χαμόγελο λες και είχαμε ξανα βρεθεί και άλλες φορές. Ήταν, όμως, και πάλι συγκρατημένη αλλά τόσο όσο. Δεν με έκανε να μπλοκάρω κρατώντας αποστάσεις. Τόσο φιλική και άλλο τόσο συγκρατημένη.
Αφού παραγγείλαμε τους καφέδες μας, έκανε το μπάνιο της και βγήκε μόνο με το σουτιέν και τις μαύρες κάλτσες της. Και εκείνη την στιγμή εγώ, ανεβαίνω στην συκιά και πατώ στην καρυδιά. Μιλάμε λίγο, κλείνω το κινητό η ίδια βάζει το δικό της στο αθόρυβο και της ζητάω να προσέχει μόνο την ώρα. Έχω να πάω και για δουλειά το κερατό μου μέσα. Και ξεκινάμε. Με ρώτησε τι θέλω να μου κάνει. Ό,τι θέλεις εσύ της απάντησα, δεν θα σου πω σε τίποτα όχι. Και δεν της είπα σε κάτι όχι επαναλαμβάνω. Μα σε τίποτα... δεν είπα όχι λέμε!. Δεν μπορούσα να πω όχι σε αυτήν την γυναίκα. Όπως και αυτή δεν είπε σε τίποτα όχι σε εμένα. Της είπα ότι έχω τετράχρονο κινητήρα και δεν ανεβάζω αμέσως στροφές. Γερο-μύστης Άργησα κανά δεκάλεπτο λοιπόν να πάρω μπρος. Σε στάση 69 και με ωραίες τεχνικές από την Νάγια. Δεν χόρταινα να φιλάω τα χείλη της. Αυτά τα υγρά χείλη! Πως να τα αφήσεις έτσι; Επίσης σε ιεραποστολικό δεν την άφησα χωρις να την έχω αγκαλιά. Έρωτας Στην συνέχεια και αφού αγρίεψε λίγο η μάχη, κάναμε ένα μικρό διάλειμα, ίσα να σκουπίσει τα μάτια της από τον ιδρώτα. Συνεχίσαμε κανένα τέταρτο. Εκείνη την στιγμή μου ζητάει να κάνουμε ένα διάλειμα να πάμε να κάνουμε μπάνιο. Κι εγώ είναι αλήθεια είχα ένα ζήτημα κούρασης. 40 λεπτά σφυροκόπημα έπεφτε. Ο ιδρώτας ήταν όντως πολύς και λέμε να δυναμώσουμε το κλιματιστικό. Ποιο κλιματιστικό; Αυτό είχε παραδώσει πνεύμα ώρα πριν... Πως να μην εξαντληθείς; Κεφάλι σε τοίχο! Κάπου εκεί τελείωσε και η μάχη. Έπεσε πολύ κουβέντα και γούσταρα να μιλάω μαζί της. Κοιτάει πάλι την ώρα και την ακούω πήγε παρα τέταρτο κιόλας γαμώτο. Εκείνη την ώρα από μέσα μου γαμοσταύριζα Θυμός όπως το 2001 στο Ολυμπιακός Μπάγερν Λεβερκούζεν, τελικό αποτέλεσμα 6-2 Ναι! επειδή ο φουκαράς ο διαιτητής (αυτός τα άκουσε) σφύριξε την νόμιμη λήξη του αγώνα. Πέσανε κάτι γλυψίματα, χαιδέματα και αυτό ήταν. Τέλος. Λύπη Ούτε που κατάλαβα πότε πέρασε το ρημάδι. Λίγος ο χρόνος για πρώτο ραντεβού που γνωρίζεσε με κάποιο, τουλάχιστον εγνωσμένης αξίας call girl.

Η ίδια λέει ότι αν και προσφέρει υπηρεσίες συνοδείας δεν το γουστάρει και πολύ γιατί στο ξενοδοχείο είναι περισσότερο ο εαυτός της παρά να το παίζει κυρία έξω. Δεν χρειάζεται να κάνει κάτι ιδιαίτερο. Το γράφει στο κούτελο με τεράστια γράμματα ότι πρόκειται περί κυρίας.Προσποίηση είπατε; Ακόμα και έτσι να είναι, το κάνει με τέτοιο τρόπο, χωρίς υπερβολές που δεν σου έρχετε να της βουλώσεις το στόμα. Αν θα την ξανασυναντήσω; Το επόμενο φίλμ μαζί της θα το γυρίσω σε 4K 4096×2160 pixels. Και σε διάρκεια. Φτάνει να συμφωνήσει η πρωταγωνίστρια που την άφησα παραπονούμενη λόγω χαμηλής ανάλυσης. Ντροπή

Όσοι έχετε τηλέφωνο της και όσοι το αποκτήσετε στο μέλλον. Εκτιμήστε το. Θα το εκτιμήσει και η ίδια και δεν θα χάσετε. Έστω και αν σας "παίρνει" τα χρήματα από το πορτοφόλι σας, χαμένοι δεν θα βγείτε μαζί της. Είναι σπαθί! Αυτό μου έδωσε να καταλάβω μέσα στο δύωρο αλλά και πριν την συνάντηση που μιλήσαμε καμιά ώρα στο viber.

Όταν κάναμε μπάνιο με ρώτησε αν αργώ να τελειώσω πάντα όπως με την ίδια. Της είπα ναι τις περισσότερες φορές, ή και καθόλου κάποιες φορές. Εκείνη την ώρα με αφήνει μαλάκα Money Mouth ρωτώντας με αν είμαι μάγειρας. Λέω ναι, Πως το κατάλαβες; (Αν και έχω αφήσει την δουλειά από το 2011 σε κάθε χώρο που ασχολείσαι με το να ταϊζεις κόσμο-Ξενοδοχεία, οβελιστήρια, πιτσαρίες) Είσαι μου λέει ο τέταρτος που μου τυχαίνει. Λόγω της φωτιάς και όλης της ζέστης εκεί μέσα που εργάζεται κάποιος καίγονται κάποια κύτταρα(;) της είχε πει ένας πελάτης της, συνάδελφος δικός μου, που είχε επισκεφτεί γιατρό σύμφωνα με τον ίδιο. Δεν το ήξερα αυτό. ίσως το ψάξω με κάποια επίσκεψη σε γιατρό.

Αγνοήστε κάποια σημεία της βαθμολογίας λόγω του ότι έβαλα τις ανώτερες επιτρεπτές για εμένα βαθμολογίες. Γενική συμπεριφορά: 10 Επικοινωνία: 10 Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή: 9

ΥΓ: Στην προηγούμενη κριτική μου δεν σας το ανέφερα. Λάθος μου! Μην στείλετε pm, ούτε στο γλομπέο, ακόμα και με χρηματικές προσφορές για τηλέφωνο. Θα είναι λάθος σας! Γιατί θα αγνοηθούν επιδεικτικά.

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Σεπτεμβρίου 09, 2016
Διάρκεια
2 ώρες
Κόστος
230€
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ακριβέστατες
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Πρωκτικό
Όχι
Zebu
Γλομπεο-Μύστης
42
Πόντοι:
28.246
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 TOMCRUISE, Διαγραμμένο μέλος 204057, panagos7 και 35 άλλα μέλη

Σχόλια

4 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 4
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
12 Σεπτεμβρίου, 2016
"Μου ζήτησε να βρεθούμε στο γνωστό ξενοδοχείο στα βόρεια."
Ξερω 3-4 γνωστα...αν ειναι αυτο που νομιζω, κακιστα δεχτηκες κατα την ταπεινή μου γνωμη.
Αν είναι αλλο, οκ
S
Sc0rpi0s
12 Σεπτεμβρίου, 2016
Να με συγχωρεις φιλε μου και με το μπαρδον. Στο γηπεδο πηγες ή να βγαλεις τα ματια σου με την ΓΥΝΑΙΚΑ. Γιατι πιο πολύ μιλαγες για γερμανικο ποδοσφαιρο παρα για την Ναγια. Με το μπαρδον και παλι
(Updated: 13 Σεπτεμβρίου, 2016) 13 Σεπτεμβρίου, 2016
Σκoρπιέ. Στο hotel Μαρουσι εγινε η συνάντηση. Εγώ δεν είχα κάποιο πρόβλημα με εξαίρεση το κλιματιστικό. Αλλά αυτά μπορούν να συμβούν και στις καλύτερες οικογένειες. Βρετανε. Μου έδωσες μεγάλη έμπνευση τώρα. Την επόμενη θα την πάω σε σουίτα στο Καραισκακη. Και σου υπόσχομαι περιγραφη αλα πουρουπουπου. Με το μπαρδον επίσης.
13 Σεπτεμβρίου, 2016
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου

Κεφάλι σε τοίχο!Κεφάλι σε τοίχο!Κεφάλι σε τοίχο!
Σωστά το κατάλαβα. Black list το συγκεκριμένο. Και δεν πα να το προτιμαει και η naomi campel Χαμόγελο
S
Sc0rpi0s
4 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 4