Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.3 2 10
Γενική βαθμολογία
 
8.0
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
9.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
8.0
Γενική συμπεριφορά
 
10.0
Επικοινωνία
 
3.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
10.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
8.0
Με το που είδα την κοπέλα στην τζαμαρία του γραφείου έπαθα μια εμμονή να συναντηθώ μαζί της. Βέβαια σε αυτές τις περιπτώσεις ή θα έχει παίξει πολύ επεξεργασία εικόνας ή η κοπελιά θα είναι φελλός, την έχω πατήσει ουκ ολίγες φορές.

Ανοίγοντας την πόρτα του ξενοδοχείου βλέπω μπροστά μου αυτη την πιπίνα χαμογελαστή, αεράτη με το χαμογελο, με ύψος 170+ με αλογοουρά όπως οι φωτογραφίες στο site που δουλεύει η κοπελιά. Πραγματικά πολύ καλή παρουσία. Δυστυχώς στο social δεν το έχει με την καμία, λόγο πραγματικά έλλειψη βασικής Αγγλικής και Ελληνικής φυσικά. Οπότε η συνεννόηση γινόταν με νοήματα, με Google translate, με την γλώσσα του σώματος. Αφού ήπιαμε τα ποτακια μας, η πιπίνα γδύνεται.... ΤΟ σωμα, ωραίο γυμνασμένο, κοκκινισμενο- μαυρισμένο από τον ήλιο, στα σωστά κιλά, δηλαδή ούτε μοντελε ούτε με περιττά λίπη και ψωμάκια, ωραίο πραγματικά σώμα. Η μόνη παραφωνία τα στήθη της με το αριστερό να έχει εμφανή μια γραμμή από διορθωτική χειρουργείου, αλλά πραγματικά στο σύνολο για εμένα δεν παίζει σημασία, ουτε στην αφή, ούτε στο μέγεθός. Αφού βγήκε από το ντους το μωρό με καβάλησε και μού έδωσε από τα πιο ωραία φιλία που μου έχουν δώσει κοπέλες, τρυφερά, με τις γλώσσες μας να χορεύουν σαν ένα γλυκό βαλς και τα χείλη μας να χαϊδεύουν το ένα με το άλλο..... Όπως καταλαβαίνετε ο ρυθμός που ακολούθησα ήταν GFE με την πιπίνα να ακολουθεί και να γουστάρει πολύ. Με τρυφερά φιλιά όπως είπα, με χάδια, να την ακουμπάω και να τρέμει από ηδονή και καυλα. Αργότερα ο ρυθμός άλλαξε σε PSE όπου η πιπίνα με εξέπληξε με αυτή την αλλαγή της, με τραβήγματα μαλλιών με πιο έντονο sex.

Γενικά για την valeria θα πω ότι είναι μια άψογη επαγγελματίας, με πολύ όμορφο πρόσωπο, αν και θέλει λίγο διόρθωση η οδοντοστοιχία της, με πάρα πολύ καλό σώμα, με στοιχεία amature συμπεριφοράς, χωρίς γνώση Αγγλικής και Ελληνικής, που ξέρει όμως να διαβάζει τον πελάτη στο κρεβάτι, και για εμένα αυτό έχει σημασία.

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Αυγούστου 27, 2016
Διάρκεια
1 ώρα
Κόστος
140€
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ελαφρώς επεξεργασμένες αλλά ακριβείς
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο στόμα (τα φτύνει)
Πρωκτικό
Όχι
company of heroes tho
Γλομπεάρχης
Εγγραφή:
28 Μαϊ 2014
Μηνύματα:
Κριτικές:
184
Likes:
18.588
Πόντοι:
30.558
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 borbi2525, maniouel, LanciaRallye037 και 17 άλλα μέλη

Σχόλια

4 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 4
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
28 Αυγούστου, 2016
ΚουλΕπιτελους!! Βρεθηκε και μια που μπορεσε και σε διαβασε στο κρεβατι!!


Αμην-ΕυλογηCoν!! Αλλελουιααααα!!ΓλώσσαΓλώσσαΓλώσσα
28 Αυγούστου, 2016
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου

Αυτά τα μάτια φίλε μου σε σκαναρουν από χιλιόμετρα, το δε κορμί της σε μαγεύει, αλλά τι να σου λέω φίλε μου τα ξέρεις εσύ αυτά Μεγάλο χαμόγελοΜεγάλο χαμόγελο
30 Αυγούστου, 2016
Φίλε η κοπέλα κάνει cim? Γιατί στο προφίλ της δεν αναφέρει κάτι τέτοιο...
31 Αυγούστου, 2016
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου

Καλά κάνεις φίλε μου και το αναφέρεις αυτό, πράγματι δεν αναφέρετε στις υπηρεσίες στο προφίλ της κοπέλας. Όμως η κοπελιά, όπως το αναφέρω στην κριτική, το προσέφερε χωρίς επιπλέων κόστος, μπορεί να γούσταρε ή μπορεί να το έκανε ενστικτωδώς. Άγνωστο αν θα το εχει στο μενού της με ή χωρίς επιπλέων κόστος.
4 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 4