Λεπτομέρειες αξιολόγησης
7.2 174 10
Call-Girls
230765
Γενική βαθμολογία
7.5
Εμφάνιση (πρόσωπο)
8.0
Εμφάνιση (σώμα)
9.0
Γενική συμπεριφορά
6.0
Επικοινωνία
8.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
7.0
Πριν 2-3 μέρες κάνω τηλεφωνημα στην κορασίδα. Μου λέει ότι ειναι αδιάθετη και ξαναμιλαμε σήμερα. Την παίρνω και δεν απαντάω. Μετά απο λίγο με παίρνει πίσω. Πολύ εύκολη συνεννόηση.
Καθαρίζω το σπίτι μιας και έλειπα μεγαλο χρονικο διαστημα με αποτελεσμα να μου βγει ολιγον η γλώσσα.
Ερχεται στο ραντεβού 15' πριν. Αρχιζει αμέσως γδύνεται. Λεω, καλό αυτό, δεν θα χασομερήσουμε.
Μετά μου λέει να κανει μπάνιο. Μπαίνει, και δεν έχω βάλει θερμοσύφωνα, μιας και Αυγουστος ειναι, τι να βάλεις. Ψιλοχαλιέται. Λεω κακά ξεκινάμε τελικά.
Ξεκινάμε αμέσως τον αγώνα με μια πίπα...αρκετά καλή..και βαθυά, χωρίς μα και μου. Γυρνάμε σε 69 και τελεώνω χωρίς σεξ.
Μπαινουμε και οι δυ για ντουζ (οχι ταυτοχρονα)
Ξανά στο κρεβατι και προσπαθει να μου πιασει κουβεντα ενώ εγω ειμαι έτοιμος για 2ο γύρο. Ξεκινάμε, κατα γενική ομολογια καλο σεξ. Ενα τσιμπουκι, μια αυτη απο πανω, μια εγω απο πανω, ξανα τσιμπουκι. Δεν ειχα και καλή αποδοση. Λιγο η ζέστη, λιγο το καθάρισμα, λιγο τα νευρα μου με κατι μυγακια που βρήκα στα ντουλάπια από κατι χαλασμένα τρόφιμα, λιγο η κακή διατροφη το μεσημερο...Κοινώς δεν την ίδρωσα την φανελα. Αυτή το πάλευε αρκετά μπορω να πω. Τελειώνω με τσιμπουκι και αρκετή προσπαθεια απο μερους της. Κανει ενα ντουζακι και αρχίζει να ντύνεται...Εχει περασει ακριβώς 35' απο τη στιγμη που ήρθε...Λέω ρε πούστη μου...πάλι μαλακια εγινε...
Μου λέει ότι κάνει μονο 2 εκσπερματωσεις στη μια ώρα...
Λιγο απο δω, λιγο απο κει, μου κανει ενα ψευτομασαζακι, και την ψήνω να της δώσω κάτι επιπλέον για να κανουμε και 3η. Μα μου σου του, ξεκιναει με τσιμπουκι, γυρναμε σε 69. Πάω να τη γαμησω...οχι, μην ιδρωσω...Να μην τα πολυλογω, τέτλειωσα πάλι με τσιμπουκι...
Της έδωσα 100€, το 20αρικο μου το έδωσε πισω.
Να συμπληρώσω ότι ήταν δεκτική στο οτιδήποτε.
Αυτό που με χαλάει ειναι το ρολοι που έχουν στον εγκέφαλο. Επίσης το 2 εκσπερματωσεις. Πάω και στο μπουρδέλο και δίνω δύο 20αρικα αν ειναι έτσι. Και στις δύο περιπτώσεις έχεις το αγχος της κλεψύδρας. Γιατί να δώσω 60-120 αναλογα την κοπέλα και να μην δώσω 2x20; Μπορει να το βλέπω λάθος, αλλά αυτή ειναι η αποψη μου.
Με άλλη κοπέλα του χώρου, η οποία άργησε 3-4 ώρες σε ραντεβού...στα του αγώνα έκατσε και καναμε 3 γεμάτες, με ενταση. Δεν μέτρησε το 1-2-3-54 εκσπερματώσεις. Ενώ δηλαδη πέρασα καλά, αυτός ο επαγγλεματισμος με ψιλοχαλασε...
Καθαρίζω το σπίτι μιας και έλειπα μεγαλο χρονικο διαστημα με αποτελεσμα να μου βγει ολιγον η γλώσσα.
Ερχεται στο ραντεβού 15' πριν. Αρχιζει αμέσως γδύνεται. Λεω, καλό αυτό, δεν θα χασομερήσουμε.
Μετά μου λέει να κανει μπάνιο. Μπαίνει, και δεν έχω βάλει θερμοσύφωνα, μιας και Αυγουστος ειναι, τι να βάλεις. Ψιλοχαλιέται. Λεω κακά ξεκινάμε τελικά.
Ξεκινάμε αμέσως τον αγώνα με μια πίπα...αρκετά καλή..και βαθυά, χωρίς μα και μου. Γυρνάμε σε 69 και τελεώνω χωρίς σεξ.
Μπαινουμε και οι δυ για ντουζ (οχι ταυτοχρονα)
Ξανά στο κρεβατι και προσπαθει να μου πιασει κουβεντα ενώ εγω ειμαι έτοιμος για 2ο γύρο. Ξεκινάμε, κατα γενική ομολογια καλο σεξ. Ενα τσιμπουκι, μια αυτη απο πανω, μια εγω απο πανω, ξανα τσιμπουκι. Δεν ειχα και καλή αποδοση. Λιγο η ζέστη, λιγο το καθάρισμα, λιγο τα νευρα μου με κατι μυγακια που βρήκα στα ντουλάπια από κατι χαλασμένα τρόφιμα, λιγο η κακή διατροφη το μεσημερο...Κοινώς δεν την ίδρωσα την φανελα. Αυτή το πάλευε αρκετά μπορω να πω. Τελειώνω με τσιμπουκι και αρκετή προσπαθεια απο μερους της. Κανει ενα ντουζακι και αρχίζει να ντύνεται...Εχει περασει ακριβώς 35' απο τη στιγμη που ήρθε...Λέω ρε πούστη μου...πάλι μαλακια εγινε...
Μου λέει ότι κάνει μονο 2 εκσπερματωσεις στη μια ώρα...
Λιγο απο δω, λιγο απο κει, μου κανει ενα ψευτομασαζακι, και την ψήνω να της δώσω κάτι επιπλέον για να κανουμε και 3η. Μα μου σου του, ξεκιναει με τσιμπουκι, γυρναμε σε 69. Πάω να τη γαμησω...οχι, μην ιδρωσω...Να μην τα πολυλογω, τέτλειωσα πάλι με τσιμπουκι...
Της έδωσα 100€, το 20αρικο μου το έδωσε πισω.
Να συμπληρώσω ότι ήταν δεκτική στο οτιδήποτε.
Αυτό που με χαλάει ειναι το ρολοι που έχουν στον εγκέφαλο. Επίσης το 2 εκσπερματωσεις. Πάω και στο μπουρδέλο και δίνω δύο 20αρικα αν ειναι έτσι. Και στις δύο περιπτώσεις έχεις το αγχος της κλεψύδρας. Γιατί να δώσω 60-120 αναλογα την κοπέλα και να μην δώσω 2x20; Μπορει να το βλέπω λάθος, αλλά αυτή ειναι η αποψη μου.
Με άλλη κοπέλα του χώρου, η οποία άργησε 3-4 ώρες σε ραντεβού...στα του αγώνα έκατσε και καναμε 3 γεμάτες, με ενταση. Δεν μέτρησε το 1-2-3-54 εκσπερματώσεις. Ενώ δηλαδη πέρασα καλά, αυτός ο επαγγλεματισμος με ψιλοχαλασε...
Πληροφορίες Συνάντησης
Διάρκεια
1 ώρα
Κόστος
80€
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Θα την ξανασυναντούσες;
Ίσως
Quasimodo
Σχόλια
Έχεις ήδη λογαριασμό; Άμεση σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού
και δεν είναι τελικά στραβός ο γιαλός. Θα πρότεινα να την ξαναδείς υπό άλλες συνθήκες
σε χοτέλ, πιο χαλαρός και ξεκούραστος κλπ. Είναι πανθομολογουμένως, από τα πιο έντιμα και φιλότιμα κορίτσια...
Επικοινωνία: άσος. Αλλά μας λες στην κριτική ότι μετά το πέρας του πρώτου γύρου αυτή πήγε να ανοίξει το στόμα της να μιλήσει, αλλά εσύ ήθελες να την βατέψεις πάλι και δεν την άφησες να αρθρώσει λέξη.
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή: άσος. Αλλά μας λες ότι αν και δεν είχες καλή απόδοση (ΟΚ συμβαίνει σε όλους μας) αυτή με δικές της προσπάθειες σε τελείωσε με τσιμπούκωμα και δεν έμεινες άχυστος.
Σχέση απόδοσης/τιμής: άσος. Βλ. τα τις διάθεσης συμμετοχής στο σεξ... Και έπαιξες και τρίτο γύρο και πάλι τελείωμα ΤΡΙΤΗ φορά! 3 στα 3 η Άντζελα! Έστω με τσιμπούκωμα. Και δεκτική στο οτιδήποτε, και της έδωσες 100 που την έψησες για τρίτο γύρο και σου γύρισε το 20αρικο πίσω όπως μας λες.
Δηλώνω ΜΑΛΑΚΑΣ που δεν έχω ζητήσει ακόμα ραντεβού την Άντζελα!
Κι όμως ήταν η καλύτερη κριτική για την κοπέλα την συγκεκριμένη. Εμένα τουλάχιστον με έπεισες όσο κανένας άλλος που έχει γράψει γι αυτήν. Αλήθεια.
Γενικά ο "χρυσός κανόνας" ειναι 2 πιστολιές την ωρα maximum. Αρκετές χρεώνουν το δευτερο. Η Άντζελα κανει φουλ στα 80 ( απο τις ελάχιστες δημοφιλείς περιπτωςεις ).
Αντικειμενικά δε φαίνεται απο τη κριτικη σου να έκανε η κοπελα κάποιο εμφανές φάουλ.
Εχω στείλει αναφορα στον admin να το διορθωσει
ναι το τσιμπουκι ειναι παρα πολυ καλο
στο σεξ δεν ημουν στα επιθημητα επιπεδα
ξενοδοχειο δεν γουσταρω γενικα και το εξτρα 20αρικο, και η μετακινηση. Αν θελω μετακινηση, παω σε μπουρδελο
Αυτο που με χαλαει και εχει γινει και στη Βουλγαρία ειναι το "εχυσα 2 φορες, ντυνομαι. τον υπολοιπο χρονο σου κανω παρεα"
Θελω οσες ωρες εχει πληρωθει να γαμαω (μειον 2' στα ενδιαμεσα για μπανιο)
Υπαρχουν και καποιες που θα κατσουν και λιγο παραπανω χωρίς να ζητησουν εξτρα. Μια ήταν η Βικα και δεν ήρθε ποτε. Και χαλαστηκα πολυ...
πρέπει να βρω νυμφομανή όπως είχα παλια.
Η πολυ ενασχόληση με τη δουλεια, μου χει κανει κακο.