Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.6 7 10
Γενική βαθμολογία

7.2
Εμφάνιση (πρόσωπο)

8.0
Εμφάνιση (σώμα)

8.0
Γενική συμπεριφορά

7.0
Επικοινωνία

6.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή

7.0
Σχέση αξίας/κόστους

7.0
Μετά το φιάσκο με τη Λουίζα (της Ιζαμπέλλας), αποφάσισα να δοκιμάσω την τύχη μου με την κοπελίτσα, παρακινούμενος και από τις θετικές κριτικές της. Η συνάντηση μετ' εμποδίων, λόγω αυξημένης ζήτησης, κανονίστηκε για το βράδυ, σε ξενοδοχείο στα νότια προάστια. Η κοπέλα έφτασε ακριβώς στην ώρα της και με την άφιξη της δοκίμασα την πρώτη ευχάριστη έκπληξη. Το πρόσωπο της το βρήκα αρκετά διαφορετικό - προς το καλύτερο - από τις φωτογραφίες, με φωτεινό βλέμμα και ζεστό χαμόγελο.

Παρά την περιορισμένη γνώση αγγλικών, η επικοινωνία ήταν λειτουργική και η συνάντηση κλιμακώθηκε ομαλά, υποβοηθούμενη από τη θετική της διάθεση, τη φρεσκάδα και την αδιαμφισβήτητη ελκυστικότητα του νεανικού της σώματος (εκεί οι φωτογραφίες επιτυγχάνουν πιστότερη απόδοση). Καθαρή και επιμελής (αρνήθηκε ευγενικά τη χρήση δακτύλων και έκανε ντους στην αρχή, στο τέλος αλλά και στο ιντερμέτζο), ανταποκρίθηκε θετικά στην από μέρους μου στοματική περιποίηση (οι αρχικές μου επιφυλάξεις σαρώθηκαν από την ακαταμάχητη πειστικότητα του κορμιού της), ανταπέδωσε με τη σειρά της χωρίς χέρια, χαρίζοντας μου απλόχερα το γλυκύτατο βλέμμα της και η κορύφωση επήλθε με ένα πολύ αρμονικό 69, όπου και σημειώθηκε το τέλος της πρώτης πράξης.

Μετά το ιντερμέτζο και τα απαραίτητα ντους (όπου μου ζήτησε και την άδεια να καπνίσει), μπήκαμε στη δεύτερη πράξη προοδευτικά, όπου εκεί με περίμενε η δεύτερη ευχάριστη έκπληξη. Η Σόνια απελευθέρωσε μεγάλη ενέργεια, παρακινώντας με να διασχίσουμε αρκετές φορές τα όρια μεταξύ GFE και PSE, με το δεύτερο να προκύπτει αναπάντεχα φυσικά, χωρίς απωθημένα. Καταλύτης δε στην ηδονή που μου προσέφερε - παρά τα ενοχλητικά τριξίματα του κρεβατιού - ήταν και οι ενδείξεις της δικής της ικανοποίησης. Οι τελευταίες, πέρα από τα προφανή επιφωνήματα - που και αυτά ήταν σχετικά περιορισμένα - περιελάμβαναν προτροπές και οδηγίες, κατάκλυση της επίμαχης περιοχής και το γύρισμα των ματιών της ως ένδειξη έκστασης! Ματάκι Αυτά με οδήγησαν στην ολοκλήρωση της δεύτερης πράξης εντός της ώρας, ικανότητα που είχα πιστέψει πως είχα πλέον απολέσει με το πέρασμα των ετών. Μεγάλο χαμόγελο Με το τέλος της παράστασης και μετά το ντους, ένα γρήγορο τσιγαράκι από την μεριά της και ένας τρυφερός αποχαιρετισμός. Έρωτας

Το αριστούργημα του Τσέχωφ "Θείος Βάνιας" τελειώνει με το μονόλογο της ανιψιάς του Σόνιας, μνημείο καρτερικότητας, καλοσύνης αλλά και εναπόθεσης της δικαίωσης στο επέκεινα ("Θα ζήσουμε Θείε Βάνια! ..."). Η συνονόματη της απέδειξε πως είναι ικανή να μπολιάσει αυτή τη ζωή και με γλυκύτατες δόσεις παρούσας ηδονής. Μεγάλο χαμόγελο

Έβαλα τις μέγιστη βαθμολογία που μου επέτρεπε το σύστημα, με εξαίρεση την επικοινωνία, λόγω των περιορισμένων αγγλικών.

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Αυγούστου 09, 2016
Διάρκεια
1 ώρα
Κόστος
140€
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ελαφρώς επεξεργασμένες αλλά ακριβείς
Φιλί