Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.4 246 10
Γενική βαθμολογία

8.7
Εμφάνιση (πρόσωπο)

8.0
Εμφάνιση (σώμα)

8.0
Γενική συμπεριφορά

9.0
Επικοινωνία

9.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή

9.0
Σχέση αξίας/κόστους

9.0
Πρωτο ραντεβου με την Αννα και πηγε παρα πολυ καλα (δεν ειχα αμφιβολαια οτι θα περασω καλα μετα απο οσα ειχα διαβασει απο κριτικες συναγωνιστων για την Αννα) .Η Αννα ηρθε ακριβωσ στην ωρα της . Ειναι ενα ομορφο , προσχαρο και δροσερο κοριτσι . Κανει οτι μπορει για να μεινεις ευχαριστημενος και με εμενα τα καταφερε. Πολυ κοινωνικη , σε κανει να αισθανθεις ευχαριστα μαζι της απο την πρωτη στιγμη , κανει ραντεβου χωρις βιασυνες και δεν ασχολειται με κινητο κατα την διαρκεια του ραντεβου . Σωμα πολυ καλο για τα γουστα μου . βυζακι που σε κανει να θελεις να παιξεις για ωρα μαζι του, μουνακι πεντακαθαρο που το τιμησα ιδιως στον πρωτο γυρο και τελος πιπα φανταστικη με deepthroating (ολο μεσα μεχρι τα αρχιδια) με περιποιηση ολης της γυρω περιοχης και ρουφηγμα στα μπαλακια.
Στα του σεξ τωρα , εγιναν 3 γυροι . Πρωτος γυρος οπως εγραψα και πιο πριν τιμησα δεοντως το μουνακι της και μετα η Αννα μου εκανε μια πιπα φοβερη που τον ρουφηξε ολον , δεν αντεξα για πολυ και εχυσα στο στομα της . Αν και εχυσα δεν εφυγε αλλα συνεχισε να ασχολειται με τον πουτσο μου για λιγη ωρα ακομα (πραγμα που μου αρεσε πολυ) . Δευτερος γυρος αρχισε με βαθια γλωσσοφιλα , γλυψιμο της Αννας σε ολο το σωμα μου ωσπου κατεληξε στον πουτσο μου οπου αρχισε μια πιπα που ο πουτσος μου εφτανε μεχρι το λαυριγγι της . Δεν την αφησα να συνεχισει για πολυ διοτι θα τελειωνα παλι , της ζητησα να κατσει στα 4 εβαλα σκουφο και την γαμησα μεχρι που εχυσα μεσα της . Στον τριτο γυρο ηθελα να γαμησω το στομα της , αυτη ξαπλωμενη και εγω απο πανω στο υψος του προσωπου της να βαζω τον πουστο μου βαθια μεσα στο στομα της και να της το γαμαω . Οσο βαθια και εσπρωχνα τον πουτσο μου τον δεχτηκε χωρις κανενα παραπαονο . Εχυσα στο στομα της και συνεχισα να της το γαμαω χωρις η Αννα να θελησει να σταματησω μεχρι να το θελησω εγω .

Τελος να αναφερω οτι η Αννα αναμεσα στους γυρους παντα εκανε μπανακι . πολυ σωστη με τη καθαριοτητα .

Αυτα συναγωνιστες για το πρωτο μου ραντεβου με την Αννα . Θα το ξαναδω το πιπινακι σιγουρα . Να περνατε καλα .

Αννουλα μου τα ξαναλεμε .

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Αυγούστου 07, 2016
Διάρκεια
2 ώρες
Κόστος
160€
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ακριβέστατες
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο στόμα (τα φτύνει)
Πρωκτικό
Όχι
ioannisp71
Σπουδαίος
20
Πόντοι:
2.405
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 Giannis5gr, bonior_n, satyrus και 7 άλλα μέλη

Σχόλια

1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
08 Αυγούστου, 2016
Κι ενα μπραβο στην κοπελα που εχει αληθινη της φωτογραφια !! κι οχι πειραγμενες που απευθυνονται στα κοροιδα!
1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1