Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.7 4 10
Γενική βαθμολογία

5.2
Εμφάνιση (πρόσωπο)

6.0
Εμφάνιση (σώμα)

7.0
Γενική συμπεριφορά

5.0
Επικοινωνία

7.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή

3.0
Σχέση αξίας/κόστους

3.0
Για οποιον βαριεται να διαβασει την κριτικη η κατασταση συνοψιζεται σε 3 λεξεις.
Χαριτωμενο νεαρο κομοδινο

Η συμπεριφορα του γραφειου καλη οπως συνηθως.
Η κοπελα στην ωρα της.
Ανοιγω την πορτα την βλεπω και σκεφτομαι ποια ειναι αυτη;
Καμια σχεση με τις φωτογραφιες της. Εκει ειναι με πολυ μεικ απ και φωτοσοπ. Δεν εβαζα και το χερι μου στην φωτια οτι ηταν αυτη σιγουρευτηκα μετα με δυσκολια απ τις φωτο του σαιτ εκεινη την στιγμη σκεφτομαι δεν γαμιεται και παμε στα του αγωνα.
Το προσωπο της ειναι χαριτωμενο οχι τοσο ομορφο οσο στις φωτογραφιες με σημαδια ακμης το σωμα της ακριβως οπως το περιγραφουν οι προηγουμενοι καταλευκο δερμα ωραιο μικρο σφιχτο στηθος στρογγυλος ωραιος κωλος.....
Φιλακια πεταχτα δεν προσπαθησα γλωσσοφιλο αν και μ σρεσουν γιατι δεν μ ενδιεφερε τοσο εκεινη την στιγμη.
Στα προκαταρτκικα η κοπελα απλως υπηρχε εκει. Δεν κουνιοταν της χαιδευα το σωμα την φιλαγα στο λαιμο και παντου και το πολυ κανας αδυναμος αναστεναγμος και τα χερια στο κρεβατι. Τελως παντων δεν εκανε καμια κινηση για πιπα με δικα μου νοηματα το πιανει κι αρχιζει την χειροτερη πιπα που μου εχουν κανει ποτε. Αεροπιπα 50 δευτερλοπτων οπου την συμπληρωσε με αλλα 40 δευτερολεπτα πιπας με καποτα....Να τονισω οτι ημουν πεντακαθαρος και δεν υπηρχαν προεκσπερματικα υγρα... Η αντιδραση μου θα πρεπε να ναι What was that are you kidding me? αλλα τελως παντων...το μασησα κι αυτο γιατι στο συγκεκριμενο ραντεβου δεν ειχα καμια απαιτηση και συνεχισα... Ιεραποστολικο αρχιζω χαλαρα και ανεβαζω ταχυτητα να το παω προς σφυροκοπημα αου και αου....κατεβαζω ταχυτητα και μετα απο λιγο μου λεει δεν αλλαζουμε σταση Κεφάλι σε τοίχο! Κεφάλι σε τοίχο! γυριζει στα τεσσερα και μετα απο κανα 5λεπτο τελειωνω...στην διαρκεια του σεξ αυτη ψιλοακουνητη με κανα βαριεστημενο αναστεναγμο που και που.....

Ο δευτερος γυρος ηταν μια απ τα ιδια χωρις καν πιπα ( μα τι παραλογες απαιτησεις ειναι αυτες;;;; ) με την ιδια ελλειψη πρωτοβουλιων και απραξια απ την μερια της....

Αυτο που μου κανε εντυπωση ηταν οτι τα αγγλικα της ηταν τελεια.

Για να συνοψισω τα αρνητικα
Γλωσσοφιλο οχι
Πιπα οχι
Σφυροκοπημα οχι

Στα θετικα ηταν χαριτωμενη και ηξερε πολυ καλα αγγλικα

Δεν ξερω τι πηγε στραβα. Ειχε πολυ δουλεια πριν και ειχε κουραστει; Δεν ειχε ορεξη; Δεν της αρεσε η φατσα μου; Το θεμα ειναι οτι οι υπηρεσιες δεν τηρηθηκαν και ενω εχω παρει αρκετα cg τετοια κατασταση κομοδινου πρωτη φορα μου τυχαινει...Και απ το συγκεκριμενο γραφειο που το προτιμω γενικα δεν το περιμενα....

συμμετοχη και σχεση αποδοσης τιμης αν μπορουσα θα βαζα 2

γιατι 80 το πολυ 100 γι αυτες τις υπηρεσιες πληρωνα...150 ομως ειναι κοροιδια τελειως...

Πληροφορίες Συνάντησης

Διάρκεια
1 ώρα
Κόστος
150€
Τήρηση υπηρεσιών
ΔΕΝ τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ελαφρώς επεξεργασμένες αλλά ακριβείς
Φιλί
Χωρίς γλώσσα
Θα την ξανασυναντούσες;