Λεπτομέρειες αξιολόγησης

4.1 5 10
Γενική βαθμολογία

2.3
Εμφάνιση (πρόσωπο)

5.0
Εμφάνιση (σώμα)

2.0
Γενική συμπεριφορά

2.0
Επικοινωνία

3.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή

1.0
Σχέση αξίας/κόστους

1.0
Σε γνωρισα στο ΙΚα ,στην ουρά μπροστά μου σ'είχα για τον οδοντογιατρο...
τα χρονια σου δεκάξι μα είχες ξεπεταξει ολοκληρο τον Κολωνό (και το Φαληρο μαζι)....

Πως μουρθε μετα απο 10 χρονια να παρω ξανα την κυρία μη με ρωτησετε (ου γαρ ερχεται μόνον)...μετα από βαθιά σκέψη κατεληξα πως τελικά είναι καλύτερα να σκοτώνουν τα αλογα οταν γεράσουν ή τουλαχιστον να τα αποσύρρουν πριν αρχίσουν να προκαλούν λύπηση...
Πρωτη φορά την είχα πάριε το 2003 συστημένη από φίλο ξενοδόχο και ηταν μούναρος δούλευε με τον συγχωρεμένο τον Ασλάνη τότε....δεύτερη το 2006 και μούτζωνα τον εαυτό μου γιατι περα από ενα καλό κορμί και ενα μπλαζε υφος σου έσπαγε τα νευρα στο κρεβατι...
Αυτη την φορά είπα μπας και με τα χρόνια και αφού εχει 50ρησει προ πολλού μπας και αλλα φευ...
Μπαινω στο δωμάτιο και βρέπω την αδερφή της Χρυσιήδας Δημουλίδου ένα πράμα ....κορμοστασιά που κρατιόταν αλλά μολις εβγαλε το φόρεμα και το σουτιέν φανηκαν τόσο οι ουλές κατω απο το στηθος όσο και οι αντιαισθητικές ουλές στα κωλομέρια που προφανως τα δούσκωσε με σιλικόνη...
Συμπεριφορά μια απο τα ίδια μπλα μπλα και αγιος ο Θεος...
Στο κρεβατι τώρα δεν δεχόταν να μου παρει πίπα ανευ και όταν ειπα θα φύγω αρχισε τα ρουφηγματα σαν παρθενα μοναχή και το φύσημα λες και θα τρωγε σούπα...

Στο γαμισι Επίδαυρος...τα αχ και ουχ και χύνω για οσκαρ και μολις ερχιχνα κανα γαμοσταυρίδι πεταγόταν πανω και έλεγε what?
Τιποτα ξανα εγω ελα να σε γαμισω ....gently please εκεινη και τα νευρα μου τσαταλια...
Για φιλιά δεν το συζητάω βεβαια καθε φορά που εκανα κίνηση γυριζε το κεφάλι της από την άλλη ...

Με τα πολλά εβγαλα τη καπότα και της ταδωσα στα μεγάλα της βυζιά και εφυγα τρέχοντας ...

Με λιγα λόγια δεν κάνει η γυναικα και τα λεφτά που ζητάει για αυτό που προσφέρει είναι εξωγήινα ...στα διάλα πουτάνα
Με λιγα λογια

Πληροφορίες Συνάντησης

Διάρκεια
1 ώρα
Κόστος
220€
Τήρηση υπηρεσιών
ΔΕΝ τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Φιλί
Όχι
Πίπα
ΜΕ προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο σώμα
Πρωκτικό
Όχι
NITRO
Τιμημένος
151
Πόντοι:
37.127
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 boobsholic, Stratocaster, doc_lin και 20 άλλα μέλη

Σχόλια

6 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 6
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
30 Ιουλίου, 2016
Νταξει... Πες πως έκανες ένα ψυχικό... Αλλά 220Κεφάλι σε τοίχο!Κεφάλι σε τοίχο!Κεφάλι σε τοίχο! WTF
30 Ιουλίου, 2016
Όταν δεν υπάρχουν επιλογές ... είναι προτιμότερη η μαλακία ...

ή η αναμονή για ταξίδι στο εξωτερικό.

Τα ναυάγια ποτέ δεν είναι λύση.
Z
zeljko
30 Ιουλίου, 2016
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου

Αδερφε οταν δεν υπαρχει χρονος και αξιοπρεπες δελο στην παραλια η στο βουνο μεχρι την βουλιαγμενη,πληρωνεις τον κολιο για τσιπουρα ...ειναι η τεταρτη πεμπτη ηττα σε ενα μηνα αλλα δεν γραφω γιατι δεν γουσταρω να μιζεριαζω
30 Ιουλίου, 2016
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου

Συμφωνώ σε όλα.Αυτή τη στιγμή προσωπικά πιστεύω ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΙΠΟΤΕ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΣ ΚΑΝ για να πηδήξουμε στην Αττική.
Το δε vfm πρέπει να είναι το χειρότερο στον κόσμο.
Φόλες του θανάτου , σε τιμή .... μοντέλων.

Τελειωμένη κατάσταση. Από συνήθεια κινείται η πιάτσα όσο κινείται ακόμη. Συνήθεια των πελατών.
Z
zeljko
31 Ιουλίου, 2016
Σε ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ, Γλίτωσα ...
31 Ιουλίου, 2016
Ρε φιλε κριμα και εισαι παλιος. Η ρημαδα η καβλα μας τα κανει όλα αυτά Λύπη
6 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 6