Λεπτομέρειες αξιολόγησης
7.4 246 10
Call-Girls
361492
Γενική βαθμολογία
7.3
Εμφάνιση (πρόσωπο)
8.0
Εμφάνιση (σώμα)
8.0
Γενική συμπεριφορά
7.0
Επικοινωνία
7.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
7.0
Ωραία γυναίκα,φιλάει υγρά και βαθειά,ωραια υγρή πίπα που τερματίζει στην βάση του εργαλείου,ωραιο κορμί και τέλεια φυσικά βυζάκια,γουστάρει το σεξ.
Βρεθήκαμε απόγευμα σε γνωστό ξενοδοχείο του Μεταξουργείου.Η συνεύρεση ξεκίνησε μετά το ντουζακι,καθώς εγώ ήμουν έτοιμος.Στον αγώνα βγάζει τον εαυτό της χωρίς ανούσιες και ψεύτικες προσποιήσεις.Ξεκινήσε με πίπα,μετά σε cow-girl και τελειώσαμε σε ιεραποστολικό με τα πόδια ενωμενα ψηλά...Πολύ καύλα το μωρό!Δυστυχώς δεν δίνει το ωραίο κωλαράκι της αλλά που θα μου πάει,θα την καταφέρω...Αν το έδινε θα ήταν το στανταράκι μου.Αν με άφηνε η βαθμολογία,θα άλλαζα:
Γενική συμπεριφορά:9 (θα έβαζα 10 αν δεν ρωτουσε συνεχως αν περασα καλά...)
Επικοινωνια:10
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχη: 10
Σχέση απόδοσης τιμής :θα έβαζα 8 .Αν έκανε πρωκτικό θα έβαζα 10 έστω και άλλη τιμή.
Να περνάτε καλά και να ενημερώνετε.Καλές διακοπές.
Βρεθήκαμε απόγευμα σε γνωστό ξενοδοχείο του Μεταξουργείου.Η συνεύρεση ξεκίνησε μετά το ντουζακι,καθώς εγώ ήμουν έτοιμος.Στον αγώνα βγάζει τον εαυτό της χωρίς ανούσιες και ψεύτικες προσποιήσεις.Ξεκινήσε με πίπα,μετά σε cow-girl και τελειώσαμε σε ιεραποστολικό με τα πόδια ενωμενα ψηλά...Πολύ καύλα το μωρό!Δυστυχώς δεν δίνει το ωραίο κωλαράκι της αλλά που θα μου πάει,θα την καταφέρω...Αν το έδινε θα ήταν το στανταράκι μου.Αν με άφηνε η βαθμολογία,θα άλλαζα:
Γενική συμπεριφορά:9 (θα έβαζα 10 αν δεν ρωτουσε συνεχως αν περασα καλά...)
Επικοινωνια:10
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχη: 10
Σχέση απόδοσης τιμής :θα έβαζα 8 .Αν έκανε πρωκτικό θα έβαζα 10 έστω και άλλη τιμή.
Να περνάτε καλά και να ενημερώνετε.Καλές διακοπές.
Πληροφορίες Συνάντησης
Διάρκεια
1 ώρα
Κόστος
80€
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ακριβέστατες
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα