Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.8 120 10
Call-Girls 265076
Γενική βαθμολογία

6.8
Εμφάνιση (πρόσωπο)

6.0
Εμφάνιση (σώμα)

7.0
Γενική συμπεριφορά

7.0
Επικοινωνία

7.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή

7.0
Σχέση αξίας/κόστους

7.0
Η ημερομηνία είναι ενδεικτική στη συγκεκριμένη συνάντηση ωφελώ να πω την Άννα την έχω συναντήσει αρκετές φορές με την παλιά και τι νέα τιμή όπου μπορώ να πω με τα 80 ευρώ την η ώρα ίσως ήταν ένα από τα καλύτερα vfm στο μια μισάωρο 120 ήταν πολύ καλά ώστε να μην υπάρχουν βιασύνες .
Όπως πάντα το ραντεβού κλείστηκε στο gls το προτιμάει αρκετά μάλλον λόγο φόρτου ραντεβού . Εμφανιστηκε με το κλασικό της μαύρο φόρεμα αρωματισμένη και αέρατη πρόκειται για μια ώριμη γυναίκα κακά τα ψέματα γύρω στα 30 φεύγα όσο και να θέλει να πασάρει το στιλ το πιπινιου δεν της βγαίνει δηλώνει ελληνιδα από την μια ίσως και να μην είναι πράγμα το οποίο βέβαια δεν μπορώ να αποδείξω . Το προσωπο της έχει κάποια σημάδια από το χρόνο όσο και να θέλει να τα κρύψει κακά τα ψέματα , το σώματα είναι αρκετά καλοσχηματισμένο μπορώ να πω λεπτά μακρυά πόδια μοντέλε στιλ. Στήθος μικρό προς το εφηβικό με τεράστια ρόγα που παίρνει μπροστά αμέσως και γίνεται τούμπανο αμέσως στο σώμα το αρνητικό που έχει είναι μια τομή χαμηλά στην κοιλιά και λίγες τρίχες στο αφαλό .γενικος θα έλεγα μια αποδεκτή εμφάνιση .
Τώρα στον αγώνα πίπα παρά πόλη καλή δυνατή και υγρή δεν κοροϊδεύει το τιμάει και με το παραπάνω απλά το μόνο κακό που έχει είναι ότι άμα τη χάνεις στο στόμα τα φτύνει αμέσως στο πάτωμα δεν προλαβαίνει να πάει στο μπάνιο από τι μια αυτό είναι λίγο αντί αισθητικό και δείχνει ίσως έναν εξαναγκασμό από την άλλη που δείχνει ότι ίσως δεν γουστάρει και πολύ αυτό που κάνει. Σε θέμα στάσεων δε λέει όχι σε τίποτα αντέχει αρκετό σφυροκόπημα λόγω του ότι είναι αδύνατη είναι αρκετά ευχάριστη στο κρεβάτι. . Γενικός κάνει τα πάντα για να σε ευχαριστήσει δύσκολα λέει όχι και για αυτό την έχω τιμήσει κάποιες φορές . Από θέμα επικοινωνίας είναι άψογη μπορείς κάτσεις άνετα για ώρες να συζητήσεις μαζί της γιαοποιοδήποτε θέμα είναι αρκετά επικοινωνιακή και έχει άποψη .
Όσες φορές έχω βρεθεί μαζί της έχω περάσει καλά μπορώ να πω δεν είναι το πιπίνι που θα σε ξετρελάνει. Με τα κόλπα του αλλά μια γυναίκα. Που θα περάσεις καλά μαζί της.

Πληροφορίες Συνάντησης

Διάρκεια
1μιση ώρα
Κόστος
120€
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ελαφρώς επεξεργασμένες αλλά ακριβείς
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα