Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.5 171 10
Γενική βαθμολογία

7.2
Εμφάνιση (πρόσωπο)

7.0
Εμφάνιση (σώμα)

8.0
Γενική συμπεριφορά

7.0
Επικοινωνία

7.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή

7.0
Σχέση αξίας/κόστους

7.0
Η συνάντηση έγινε. Στο bill hotel εχτές με συνεννόηση αρκετά εύκολη με μερικά. ςμς . Πήρα δωμάτιο της στέλνω αριθμό και μετά από Ένα 15 τακ τακ η πόρτα βλέπω. Μπροστά μου ένα καυλοραπανο φορούσε ένα τζιν σορτσάκι και μια διπλή μπλούζα. Χωρίς σουτιέν μισό ξεκούμπωτη που τόνιζε το πλούσιο μπούστο της . Δεν προλαλαβαινει να γδυθεί. Καλά καλά με πετάει κάτω και αρχίζει μια πίπα τόσο δυνατή κόντεψε να σπάσει ο Πουτσος μου . Πέρασμα σκουφου και ανεβασμα από πάνω για να μπορώ να χαζεύω και να πιπιλάω τις βυζαρες στις φτιαγμένες μεν αλλά και αρκετά στιτες λόγο του νεαρού της ηλικίας της . Τελείωμα και σχετικά εύκολο με τη φορά που μπήκε με ξάφνιασε μπορώ να πω δεν το περίμενα η είχε πολλές καυλες η ήθελε να με εντυπωσιάσει τέτοιο πράγμα δεν έχω ξανά συναντήσει . Μπήκαμε μαζί στο μπάνιο για προετοιμασία για τον δεύτερο γύρω το σωματάκι της είναι σχετικά γυμνασμένο με μερικά όμορφα ταττοο που γράφουν ωραία πάνω της Κάτσαμε να τα πούμε λίγο μιας και καλά καλά δεν χαιρετήθηκαμε μόλις μπήκε μέσα . Μιλάει παρά πολύ καλά τα ελληνικά μπορείς να συζητήσεις άνετα μαζί της για διαφορά θέματα είναι όντως πολύ πιτσιρίκι φαίνεται από τω σώμα και το πρόσωπο δεν είναι σπασμένο πουθενά . Κάτσαμε για κουβεντούλα. Και για τσιγαράκι δεν με άγχωσε καθόλου μπορώ να πω .
Πίπα πάλι δυνατή είναι από τις πολύ καλές μπορώ να πω από όσες έχω δοκιμάσει εγώ πάλι turbo πέρασμα σκουφου και στήσιμο στα 4 έχει αρκετά καλή θέα μπορώ να πω έχει ωραία κοιλάρα την οποία δεν δοκίμασα αυτή τη φορά ελπίζω την επόμενη αλλαγή στάσης σε κλασική και έτσι ήρθε το τελείωμα .
Αφού έκατσε κάνω 5 λεπτό μέχρι να έρθει το ταξί τα είπαμε λίγο ακόμα χαιρετήθηκαμε και έφυγε εγώ έκατσα να ξεκουραστώ. Λιγάκι γενικός πέρα αρκετά καλά μαζί της

Εάν με άφηνε το σύστημα γενική συμπεριφορά θα έβαζα 9
Διάθεση συμμετοχή στο σεξ 10
Σχέση απόδοσης τιμής 9

Πληροφορίες Συνάντησης

Διάρκεια
1 ώρα
Κόστος
100€
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ελαφρώς επεξεργασμένες αλλά ακριβείς