Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.4 17 10
Γενική βαθμολογία
 
6.5
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
8.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
8.0
Γενική συμπεριφορά
 
6.0
Επικοινωνία
 
7.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
5.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
5.0
Επειδή υπάρχουν αρκετές κριτικές και υπήρχε και παλαιότερο προφίλ όποτε τα περισσότερα πράγματα είναι γνωστά λίγο πολύ, θα αναφερθώ περισσότερο σε αυτά που είχαν σημασία για μένα.

Όπως και στις φωτογραφίες (είχα δει κάποιες άλλες τότε, η συνάντηση δεν έγινε πρόσφατα) έβλεπες σκηλέ πρόσωπο, ένα πολύ καλό σώμα για την ηλικία της και διάθεση έλα και ξέσκισε με. Όσον αφορά τις φωτογραφίες αυτό που βλέπεις αυτό είναι σε γενικές γραμμές εκτός από το στήθος που πρέπει να ξέρεις ότι είναι πέτρα, οπότε οι λάτρεις του ισπανικού δεν έχουν καμία δουλειά. Δεν έχεις να φοβηθείς τίποτα σχετικά με την εμφάνιση.

Πάμε τώρα στη διάθεση. Μπαίνει στο δωμάτιο μια πολύ εντυπωσιακή γκόμενα, με τούμπανο style. Λέω τα πιάσαμε τα λεφτά μας, διότι αυτό έψαχνα εκείνη τη στιγμή, είμαι σε δαιμονιώδη φόρμα και λέω θα γίνει χαμός. Εκδηλώνω το θαυμασμό μου πράγμα που της άρεσε. Βάζει τσόντα στην τηλεόραση (το πρώτο πράγμα που έκανε) μου λέει γουστάρω να βλέπω τσόντα κτλ. και αρχίζει κάτι βλέμματα γεμάτα καύλα, θέλω να με σκίσεις και τέτοια και λέω δεν το πιστεύω ότι θα παίξει τέτοιο σκηνικό!!!

Ε δεν έπαιξε....

Δεν με ενδιαφέρει το ότι δεν φιλάει (κάνει κάτι αλλόκοτο με τη γλώσσα) γιατί άλλο πράγμα έψαχνα, ούτε για πράγματα που δεν δίνει στο πρόγραμμα της. Αυτό που με ξενέρωσε (όχι σε βαθμό που να μην κάνω τη δουλειά μου εκείνη τη στιγμή αλλά με χάλασε και για αυτό δεν την ξανασυνάντησα) ήταν ότι ενώ έχει όλο αυτό το γεμάτο καύλα στυλ και ύφος και πήγε να βγάλει τη συνάντηση άκοπα. Όταν είδε ότι πήγα να γλύψω ζήταγε και άλλο, στην πίπα (πολύ καλή) δεν σταμάταγε για να τελειώσω εκεί και να ξεμπερδεύουμε, και λέω ας της τα δώσω αλλιώς τουλάχιστον πράγμα που έγινε.

Ήδη στο sex την είδα να αποφεύγει να μπω μέχρι τέλους αλλά λέω η ιδέα μου θα είναι.

Στο δεύτερο γύρο βεβαιώθηκα. Με την πολύ μεγάλη εμπειρία της (την χρησιμοποιεί όμως μόνο για πάρτη της) έβαζε το σώμα της με τέτοιο τρόπο που να μην μπορείς να σφυροκοπίσεις. Κάποια στιγμή της λέω, μπορείς σε παρακαλώ να ανοίξεις τα πόδια σου; Για να μου απαντήσει (ευγενικά μεν) έχω όλη μέρα ραντεβού και αν αρχίσω έτσι δεν θα την παλέψω!!!

Το δικό μου συμπέρασμα

Αν έδινε πραγματικά αυτό που λανσάρει, μια πραγματικά hardcore κατάσταση (η εμφάνιση της προδιαθέτει αποκλειστικά hardcore καταστάσεις) θεωρώ ότι θα ήταν από τις βασικότερες επιλογές μου. Από τη στιγμή που δεν το κάνει, θεωρώ ότι δεν έχει κανένα νόημα η συνάντηση μαζί της. Δεν προσφέρει GFE για να το συζητήσουμε.

Δεν μπορώ να πω ότι δεν είναι επαγγελματίας, ήρθε στην ώρα της, πεντακάθαρη, μια χαρά ντυμένη αλλά και killer... Δηλαδή πάει για ψιλοαρπαχτή.

Δεν μπορώ να πω σε κάποιον να μην δοκιμάσει, δεν είναι και πεταμένα λεφτά αλλά σίγουρα υπάρχουν πολλές επιλογές ειδικά σε αυτά τα χρήματα. Εάν πάλι κάνεις πρωταθλητισμό στο sport καλό θα ήταν να δοκιμάσεις για να έχεις δική σου άποψη....

Πληροφορίες Συνάντησης

Διάρκεια
1 ώρα
Κόστος
100€
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ελαφρώς επεξεργασμένες αλλά ακριβείς
Φιλί
Χωρίς γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Θα την ξανασυναντούσες;
Όχι
Νέο Μέλος
Εγγραφή:
27 Νοε 2014
Μηνύματα:
Κριτικές:
4
Likes:
69
Πόντοι:
0
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 Ntaffy2, dracoumel, Photographer και 1 ακόμα μέλος

Σχόλια

2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
16 Ιουλίου, 2016
Τωρα...για μια γκόμενα που έχει σταματήσει....τι νόημα έχει αυτή η κριτική?! Χμμμ;

Σόρυ κιόλας ε?
03 Σεπτεμβρίου, 2018
Έχει τη λογική ότι όταν την έγραψα δεν ήξερα ότι είχε σταματήσει...Εμμμμ
2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2