Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.0 89 10
Γενική βαθμολογία

6.7
Εμφάνιση (πρόσωπο)

6.0
Εμφάνιση (σώμα)

6.0
Γενική συμπεριφορά

7.0
Επικοινωνία

7.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή

7.0
Σχέση αξίας/κόστους

7.0
Η συνάντηση έγινε σε ξενοδοχείο στο κέντρο της Αθήνας πριν μερικές μέρες. Η Αννα ήρθε μετά 5 λεπτά από την αποστολή με μήνυμα του αριθμού του δωματίου. Το ντύσιμο ήταν πολύ απλό σαν μιας καθημερινής γυναίκας της διπλανής πόρτας με έμφαση στο στητο στήθος της. Αφού χαιρετηθηκαμε, έκανε πρώτη ντουζακι και με περίμενε γυμνή στο κρεβάτι μέχρι να κάνω και εγω. Μετά από μερικές κουβέντες γνωριμίας άρχισε το έργο της με ένα βαθύ τσιμπουκι διαρκείας όπου έφτασα μέχρι λαρύγγι χωρίς καμία δυσφορία από τη πλευρά της. Στη πίεση μάλιστα των χεριών μου πάνω στο κεφάλι της έμενε με όλο το Καυλι στο στόμα για αρκετά δευτερόλεπτα.. Ακολούθησαν γλωσσόφιλα και μετά 69 με γλύψιμο όλης της γύρο περιοχής εκ μέρους της και αντίστοιχο γλύψιμο εκ μέρους μου στα ξυρισμένα μουνοχειλα αλλά και έντονης δακτυλοσκοπισης στο πρωκτό της ο οποίος ειναι καλοδουλεμενος και χωρίς μερεντα.. Στη συνέχεια κάθησε από πάνω μου για κανένα δεκάλεπτο και μετά γονατιστή τον πήρε πάλι στο στόμα αφού αφαίρεσε πρώτα το προφυλακτικό και τον στράγγιξε μέχρι τελευταίας σταγόνας πριν πάει στο μπάνιο για να τα φτύσει. Ντουζακι, λίγη κουβέντα για να ηρεμήσουμε και πάλι βαθειά πίπα από τις ωραιότερες που μου έχουν κάνει με τη ψωλη να εξαφανίζεται στη κυριολεξία μέσα στο στόμα της. Στήσιμο στα τέσσερα και επίσκεψη στη πίσω τρύπα όπου το σφυροκόπημα ήταν διαρκές με συνοδεία κωλοσκαμπιλων που έδειχνε να τις αρέσουν. Στο τέλος βγαλσιμο προφυλακτικού και χυσιμο στο ανοικτό της στόμα. Έν ολίγοις η Άννα τα κάνει όλα και συμφέρει αλλά θέλει καθοδήγηση από το πελάτη ανάλογα με τα γούστα του. Θα την ξανατιμησω σύντομα.

Πληροφορίες Συνάντησης

Διάρκεια
1 ώρα
Κόστος
80€
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ακριβέστατες
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο στόμα (τα φτύνει)
Πρωκτικό
Ναι
Ενεργό Μέλος
4
Πόντοι:
206
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 chris1955, fouxter, doc_lin και 9 άλλα μέλη

Σχόλια

3 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 3
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
15 Ιουλίου, 2016
Τηλ της κυριας μπορει να στειλει καποιος σε pm?? Σπασίκλας
18 Ιουλίου, 2016
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου

http://www.bourdela.com/forum/index.php?topic=64847.79380
20 Ιουλίου, 2016
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου

Ρε παιδι το ψαχνω το τηλ.αλλα τιποτα....Ας βοηθησει καποιος να μου στειλει το τηλ.της Αννας
3 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 3