Λεπτομέρειες αξιολόγησης
7.7 2 10
Call-Girls
6093
Γενική βαθμολογία
7.3
Εμφάνιση (πρόσωπο)
8.0
Εμφάνιση (σώμα)
10.0
Γενική συμπεριφορά
7.0
Επικοινωνία
4.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
8.0
Σχέση αξίας/κόστους
7.0
Η κοπέλα είχε για τα δικά μου γούστα 2 κακά και δυο καλά. Από την αρχή λέω ότι δεν θα την ξανασυναντούσα, γιατί απεχθάνομαι τις κοπέλες που αποφεύγουν το φιλί στο στόμα ( με κάνουν και αισθάνομαι μαλακας μια και ούτε Κουασιμόδος είμαι και προσέχω ιδιαίτερα την καθαριότητα μου) καθώς και αυτές που λένε σε όλα όχι. Από την άλλη οφείλω να πω ότι ήταν πολύ χαμογελαστή και ευγενική και ότι είχε τέλειο σώμα. Πράγματι το σώμα της ήταν αψεγάδιαστο, τρομερό βυζι, απίστευτο κολαρακι, και τέλειες αναλογίες. Από περιποίηση τίποτα παραπάνω από αυτό που μπορείς να περιμένεις από μια 19 χρονη.
Λίγα πράγματα έως φτωχά, το μόνο καλό ήταν ότι με λίγο γλείψιμο τις άναψα τον διακόπτη και έβγαζε κραυγουλες που ήταν όλο καυλα.
Στο δυνατό πίσωκολλητό άντεξε και δεν παραπονέθηκε θα έλεγα ότι το ευχαριστήθηκε κιόλας. Πίπα με άριστα το 10 6.. ο νόων νοητό!!
Δεν μετάνιωσα για την συνεύρεση αλλά δεν πέταξα κιόλας από την χαρά μου, η χαμηλή χρέωση του πρακτορείου 140€ εξισορρόπησε την κατάσταση γιατί αν ήταν 200€ τότε σιγουρά θα έφευγα με τα μούτρα κάτω.
Λίγα πράγματα έως φτωχά, το μόνο καλό ήταν ότι με λίγο γλείψιμο τις άναψα τον διακόπτη και έβγαζε κραυγουλες που ήταν όλο καυλα.
Στο δυνατό πίσωκολλητό άντεξε και δεν παραπονέθηκε θα έλεγα ότι το ευχαριστήθηκε κιόλας. Πίπα με άριστα το 10 6.. ο νόων νοητό!!
Δεν μετάνιωσα για την συνεύρεση αλλά δεν πέταξα κιόλας από την χαρά μου, η χαμηλή χρέωση του πρακτορείου 140€ εξισορρόπησε την κατάσταση γιατί αν ήταν 200€ τότε σιγουρά θα έφευγα με τα μούτρα κάτω.
Πληροφορίες Συνάντησης
Ημερομηνία συνάντησης
Ιουνίου 12, 2016
Διάρκεια
1 ώρα
Κόστος
140€
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ακριβέστατες
Φιλί