Λεπτομέρειες αξιολόγησης

8.3 12 10
Call-Girls 58915
Γενική βαθμολογία

9.2
Εμφάνιση (πρόσωπο)

8.0
Εμφάνιση (σώμα)

9.0
Γενική συμπεριφορά

10.0
Επικοινωνία

10.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή

10.0
Σχέση αξίας/κόστους

8.0
Γράφω κριτικές μόνο όταν θεωρώ ότι έχω κάτι να προσθέσω ή σε εξαιρετικά καλές ή εξαιρετικά κακές περιπτώσεις.

Καφάλαιο 1ο. Κλείσμο ραντεβού - Άφιξη
Γρήγορο και σαφές κλείσιμο ραντεβού με λίγα sms. Η ενοχλητική καθυστέρηση περίπου μισής ώρας μετριάστηκε από την έγκαιρη ειδοποίηση ότι πρόκειται να καθυστερήσει (κάτι πολύ σημαντικό για εμένα).

Κεφάλαιο 2ο. Εμφάνιση
Προφανώς η όποια άποψη είναι υποκειμενική. Για τα δικά μου γούστα λοιπόν... έχει έξυπνη - πονηρή φατσούλα με ωραίες εκφράσεις. Το σώμα της ταιριάζει απόλυτα με τα γούστα μου, σχετικά κοντούλα, αδύνατη, με στενή μέση και ωραίες καμπύλες. Το στυλ της απλό και ωαραίο, σέξυ αλλά "κυκλοφορίσημο". Μοναδική παραφωνία το υπερβολικό μανικιούρ και τα (λίγα ευτυχώς) tatoo.

Κεφάλαιο 3ο. Απόδοση στο σεξ
Χωρίς πολλές κουβέντες, απλά εξαιρετική. Δεν έχει νόημα να μπω σε λεπτομέρειες απλά θα τονίσω ότι στο "θεατρικό" κομμάτι, εκφράσεις - φωνές, - οργασμός θυμίζει συνευρέσεις με μη επαγγελματίες παρτενέρ.

Κεφάλαιο 4ο. Social
Ευχάριστη, ευφυής, καλή παρέα.

Κεφάλαιο 5ο. Μασάζ
Εδώ ήρθε η μεγάλη έκπληξη. Μετά το τέλος του 2ου γύρου, χωρίς να της ζητηθεί προσέφερε εξαιρετικό μασάζ. Μπράβο!

Κεφάλιο 6ο. Λογιστικά...
Τα 150 (χωρίς anal)+ ξενοδοχείο είναι ακριβή τιμή. Παρόλα αυτά είναι η μόλις τρίτη επαγγελματίας με την οποία θα ξαναπήγαινα πάνω από μία φορά.

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Ιουλίου 16, 2016
Διάρκεια
1 ώρα
Κόστος
150€
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ακριβέστατες
Φιλί