Λεπτομέρειες αξιολόγησης

3.2 1 10
Γενική βαθμολογία

3.2
Εμφάνιση (πρόσωπο)

8.0
Εμφάνιση (σώμα)

7.0
Γενική συμπεριφορά

1.0
Επικοινωνία

1.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή

1.0
Σχέση αξίας/κόστους

1.0
Αν υποθέσουμε ότι ο καθένας μας έχει ένα τραγούδι στην ψυχή του , τότε αυτό που άκουσα κατά την συνάντησή μας με Milana ήταν το “Δεν θέλω” από τους απίθανους ΜΠΛΕ, με χαρακτηριστικό στοίχο:

Δεν θέλω να μου μιλάς
δεν θέλω να με κοιτάς
δεν θέλω να σε ξέρω
δεν θέλω να μ΄αγαπάς

Ας είμαστε αντικειμενικοί όμως και χρησημοποιόντας τις αναλυτικές και κριτικές μας ικανότητες, να τα δούμε βήμα βήμα. Να σου διηγηθώ την εμπειρία μου λοιπόν.

Ανοίγοντας την πόρτα στάθηκα ευχάριστα έκπληκτος ότι το άτομο που είδα ήταν ίδιο με όσα έδειχναν οι φωτογραφίες, με ελάχιστη απόκλιση. Φορούσε τακούνι και φορεματάκι, ήταν αυτό που είχα ζωγραφίσει στο μυαλό μου. Και μάλιστα με άφιξη 10 λεπτά νωρίτερα, παρακαλώ. ( Η συνεννόηση με το γραφείο άψογη )

Ύστερα από 2 Αγγλικές φράσεις , καταλαβαίνω πως θα συνεχίσουμε στην νοηματική, μικρό το κακό αφού το φαινόμενο είναι σύνηθες (Στο κάτω κάτω πας για συγκεκριμμένο λόγο. καλά τα social αλλά εδώ βγαίνουν χρυσές οι λέξεις).

Καθόμαστε στο κρεβάτι, και μου εξηγεί την σειρά για ντουζάκι. Οκ Δεκτό.

Η ζέστη αυτές τις μέρες μας το επιβάλλει.

Πάω, πάει.

Βγαίνει φορώντας θαυμάσια εσώρουχα, από τα οποία στο πάνω μέρος κάπου , βούλιαζε το στήθος, κόμπακτ φάση.
Την πλησιάζω , και μπαίνω στην διαδικασία να τις εξηγήσω ότι απο φιλί με ενδιαφέρουν μόνο τα υπέροχα της χείλη,
το προχώρησε στο δικό της το μυαλό όμως και υπέθεσε ότι έριξα απαγορευτικό για φιλιά γενικώς.

Τα μπάνια μας τα κάναμε ,
τα τσιγάρα τα καπνίσαμε,
καθαροί,
ωραίοι,
νέοι ,
δεν ξεκινάμε?

Της δίνω εντολή START και ξαπλώνει στο κρεβάτι.....

μπορείς να φανταστείς ότι ξάπλωσε με sexy τρόπο, αλλά όχι,
κάπως έτσι ξαπλώνω εγώ με φρέντο στην παραλία (και γύρο γύρο μέλισσες).

Ας ξαπλώσω,

Ξαπλώνω με τον ίδιο ακριβώς τρόπο, δίπλα.
Μαζεύει τις σκέψεις της, κα λέει ότι μάλλον θέλει να γαμήσει το παλικάρι, έτσι παίρνει την απόφαση να ξεκινήσει

Προσοχή !!! :

μίμηση φιλιών στο σώμα (χείλη κλειστά) ακουμπάει και κατεβαίνει. (Έδειχνε κάτι ωραίο η τηλεόραση εκείνη την στιγμή).

Σε κλάσματα, με την ενδιαφέρουσα αλλά περίεργη τεχνική της , φτάνει στο σημείο για το οποίο κάναμε την σημερινή ‘γιορτή’.
Ούτε λόγος για ερέθισμα προς το παρόν, το πλησιάζει, και τσάφ ανοίγει στόμα, μέσα λοιπόν ο παίχτης στο φανταστικό στοματάκι της και λέω, τώρα θα ξεκινήσει άγρια deepthrot-ίδια να μου θολώσει ο νούς, αλλά ,μπα,

μετρημένη απόσταση εισχώρησης και πίεσης.

Ωραία, κοιτάς λίγο καθρέπτη (πάλι καλά που τους έχουν), κοζάρεις κωλαράκι προσπαθώντας
να κρατήσεις με την δύναμη της σκέψης ενεργό το σημείο του πάθους, μην ντροπιαστούμε κιόλας μπροστά στην κοπέλα...

Ελάχιστα λεπτά αργότερα, με τακτικές κινήσεις κουμπώνει το Condom με στοργή και προσοχή , σαν να το είδε σε βιτεάκι στο YouTube το πώς γίνεται δέκα λεπτά πρίν μπεί στο ραντεβού.
Και συνεχίζει για λίγο ακόμα την απόπειρα στοματικού, μαζί με σκουφάκι πλέον.

Αυτό θα αργήσει λες, την βάζεις κάτω στα τέσσερα με το κωλαράκι να σε ελκύει και ξεκινάς τυπική διαδικασία, βλέπεις ζόρι, ωραία ας το χαλαρώσουμε πήγαινε με τον ρυθμό σου κορίτσι μου , εγώ απλά θέλω στην τελική να μπεί όλος μέσα σου. Αλλαγή στάσης, ανεβαίνει πάνω σου, και λέω πολύ mainstream, δεν ξανά αλλάζουμε?
Αυτή την στιγμή σηκώνεται κοιτάει αν έχυσες, το βλέπει πως όχι, και μια στεναχώρια αντικρίζεται στο βλέμα της λές και της έχεις σκοτώσει κάποιον δικό της ανθρωπο.
Κορίτσι μου, χαρά μου να τελειώσω!!!, δώσε λίγη βάση σε αυτό που κάνεις.
Φτάσαμε στο Half Time, ζητάει Time Out για ντούς, - αν είναι να σε κάνει να αποδόσεις καλύτερα , κάνε μπάνιο.

Σε ένα λεπτό είναι πίσω , έλα εδώ κορίτσι μου , πόδια στους ώμους και χαλάω όση ενέργεια δεν χάλασα μέχρι στιγμής και εδώ γίνονται τα εξής, ζητάω αλλαγή προφυλακτικού γιατί έγινε τριπλασίου μήκους απ'οσο θα έπρεπε, συνεχίζω, και βλέπω ότι ενώ προσπαθεί να αναστενάξει , κοιτάει το κινητό, και αν πετύχεις το βλέμμα της εκείνη την στιγμή κλείνει και καλά τα μάτια να δείξει την πλήρης απόλαυση.

Βλέπω, ζορίζεται και με κάνει να νιώθω ότι είμαι από τα ποιο αντιαισθητικά άτομα που έχει συναντήσει στην ζωή της (Πράγμα στο οποίο οι απόψεις μας διχάζονται, και συνεχίζει το τραγούδι από τους ΜΠΛΕ από μένα τώρα, "μην προσποιείσαι άλλο , σταμάτα φύγε μακριά").

Ως εδώ, την σηκώνω κάνω νόημα για στοματικό, και αφού βγάζω το σκουφί , με ενημερώνει πως δεν έχει άλλο (άλλη φορά θα φέρω με ραβδώσεις και θα την φορέσω ανάποδα), μικρό το κακό, το κοιτάει , λέει τράβα μία γρήγορη να τον πλύνεις ( τι να πλύνω , από υγρά μόνο δικά σου ). Επιστρέφω, τον βάζει στόμα , θυμάμαι ότι δεν είναι το στοιχείο της και ξεκινάω MasterClass στο τράβηγμα μαλακίας, και ύστερα από ασυνήθιστα πολύ ώρα, αφήνω τα όσα έφερα στο σωματάκι της (Δεξί Χέρι - Milana : 1-0).
Μπορεί να παρατήρησες πώς έκλεισε μόλις ο πρώτος γύρος, ναι, στο πάρα πέντε τις ώρας.

Χαλαρώνω, την αφήνω να πάει για ντουζάκι, και παράλληλα της λέω ότι άμα θέλει φεύγει, είμαι κομπλέ εγώ.

Τα καλά τώρα, πήρε το γραφείο τηλέφωνο και ρώτησε αν χρειάζεται να μείνει περισσότερη ώρα, γιατί λέει πέρασε ο χρόνος και ο άνθρωπος έκλεισε μόνο έναν γύρο, μου το μετέφερε( το γραφείο ) , και τις επανέλαβα ότι είμαι εντάξει περιμένουμε ταξί, πληρώνω και αποχωρεί.

Μπορεί να φανεί πως έχω κάπως αρνητική στάση απέναντι στο άτομο, αλλά όχι, είναι μιά χαρά, έκανα αυτό που ήθελα. Απλά θα ήταν προτιμότερο για πολύ κόσμο να δοκιμάσει την τύχη της σε άλλο επάγγελμα.

Υ.Γ
Όλη την ώρα όμως είχα την αίσθηση ότι τώρα θα βγάλει ένα 200ρικο και θα μου το προσφέρει, γιατί αντικειμενικά , ήμουν καλύτερος στο κρεβάτι από ότι αυτή.

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Ιουνίου 09, 2016
Διάρκεια
1 ώρα
Κόστος
140€
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ελαφρώς επεξεργασμένες αλλά ακριβείς
Φιλί
Όχι
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Πρωκτικό
Όχι
Jonas_77
Ενεργό Μέλος
8
Πόντοι:
280
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 backdoor_man, panpiper, high voltage και 13 άλλα μέλη

Σχόλια

4 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 4
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
25 Ιουνίου, 2016
Απολαυστική περιγραφή Γερο-μύστης
27 Ιουνίου, 2016
Το υστερόγραφο όλα τα λεφτά...Κουλ
27 Ιουνίου, 2016
JONAS an γραψεις βιβλιο ποτε θα κανεις best seller!!τρομερος!!
28 Ιουνίου, 2016
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου

Δεν βαρεθηκες να γραψεις αυτο το σεντονι ΕΥΓΕ ΣΟΥ
B
Bronson81
4 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 4