Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.6 15 10
Γενική βαθμολογία

7.5
Εμφάνιση (πρόσωπο)

8.0
Εμφάνιση (σώμα)

9.0
Γενική συμπεριφορά

6.0
Επικοινωνία

7.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή

8.0
Σχέση αξίας/κόστους

7.0
Είχα σκεφτεί 3 εναλλακτικούς τίτλους για την κριτική:

α) "Το κάνει για τα λεφτά, όχι για να καυλώνει" (ως απάντηση σε προηγούμενο πόνημα)
β) "Οι αρνητικές συνέπειες της μαζικής παραγωγής"
γ) "Σοβαρευτείτε..."

Τελικά, επέλεξα κάτι πιο ήπιο.
Τόσο για να μην αδικήσω την κοπελα(ρα), όσο και για να γίνω σαφής/σφαιρικός.

Η Κατερίνα είναι όμορφη, αλλά μ' ένα πιο παιδικό λουκ σε σχέση με τις φωτογραφίες.
[Ειδικά εκείνες με το σπαστό μαλλί την παρουσιάζουν πολύ πιο femme fatale απ ο,τι θα δείτε.]

Έχει διάθση να σ' ευχαριστήσει, της αρέσει το GFE, παίρνει πρωτοβουλίες εναλλαγής στάσεων, δεν βαριέται.

Το σώμα της είναι τούμπανο.
Αδυνατούλα, άψογος πάτος, γαμάτα σιλικονούχα βυζιά (μην ακούω βλακείες, ότι είναι σκληρά κλπ... Έχω πιάσει old-tech μπαλόνια που 'μοιαζαν με τσιμέντο. Καμία σχέση!)

Έχει ευχάριστη διάθεση κι ανταποκρίνεται σ' αυτά που της κάνεις. Πχ φάνηκε να καυλώνει φουλ με το γλυφομούνι που της έκανα (για αρκετή ώρα), και μετά γαμιόταν χωρίς αύριο. Στα όρθια, στο κρεβάτι, μπρούμυτα... παντού!

Ενώ, λοιπόν, έχει καλό σέρβις, δεν είναι αρκετά ξεκωλιάρα γι' αυτή τη δουλειά. Πχ:
Δεν αφήνει δάχτυλα.
Βάζει τζελ, συνεχώς, πάνω απ' την καπότα (ενώ δεν έχω και καμιά πούτσα πορνοστάρ)=> Κάποια στιγμή, όταν δεν ήμουν 100% σκληρός, κολυμπούσα μέσα της...
Δεν μιλάει βρώμικα (θα μου πεις, σε ποια γλώσσα;)
Βάζει χέρι στην πίπα (Όταν της έλεγα να το τραβήξει, μου 'λεγε πως το χρειάζεται για να ισιώνει την πούτσα μου, που 'χει μια "εύλογη" κλίση/ Όλες οι άλλες πουτάνες τον τρων κανονικότατα χωρίς πρόβλημα => Θέλει δουλειά.)
Δεν καταπίνει, μειώνοντας σημαντικά την απόλαυση της πίπας (αφού είσαι σ' εγρήγορση να τραβηχτείς εγκαίρως...)
Δεν θέλει να της πιάνεις τα μαλλιά
Δεν κάνει ξεφτιλίκια στο deepthroat. Δηλαδή, τον παίρνει βαθιά, αλλά χωρίς πνίξιμο.

Μου 'δωσε την εντύπωση πως, γενικά, προσέχει πολύ την υγεία της (btw, έλιωσε στο μπάνιο, πριν, μετά και ενδιάμεσα). Και πως... ΟΧΙ, ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΥΛΩΝΕΙ. ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΓΙΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ!

Το πιο αρνητικό σημείο της συνάντησης ήταν το πρόωρο λήξιμο, στο 45', χωρίς να 'χω χύσει.
Από κει και πέρα μέτραγε αντίστροφα (3...2...1) και επειδή δεν είμαι Lebron - ούτε καν Curry - δεν μπορούσα να χύσω στο buzzer beater. Εξάλλου, παρά την καλή πίπα, μ' αποσυντόνιζε η ανάγκη να τραβηχτώ.

Όπως και να 'χει, το χαμένο τέταρτο είναι χαμένα λεφτά.
Οπότε, κοστολογώ τη συνάντηση στα 100, και βάζω "7" στο Value For Money.
(Για 100 ευρώ θα 'βαζα 10.)

Γενικά, ήταν καλή συνεδρία, χωρίς να μου αλλάξει τη ζωή.
Η κοπέλα είναι συμπαθέστατη, αλλά η τάση των γραφείων γι' αρπαχτή, από κοινού με τους επάρατους ΑΓΑΠΟΥΛΗΔΕΣ του σάιτ, αφήνουν χώρο για τέτοιες συμπεριφορές => Η ευθύνη είναι του ΓΡΑΦΕΙΟΥ. Κατά 95%!

ΥΓ - Τους περιορισμούς στο σεξ τους εντάσσω στη "γενική συμπεριφορά" (6). Το ίδιο και την πρόωρη αποχώρησή της. Στη φάση του γαμησιού καθεαυτή, δεν έχω παράπονο. Αλλά τής βάζω 8 γιατί άλλες μ' είχαν καβλώσει περισσότερο (πχ Αλεξάνδρα, Δήμητρα). Εκεί παίζει και να 'χα βάλει 10...

Η κοπέλα ήταν συνεπής, κατά την άφιξή της.

Η επικοινωνία δύσκολη, αλλά όχι τόσο όσο περιγράφεται από άλλους.
Εγώ έκανα μια χαρά πλάκες μαζί της, και λέγαμε τι θέλει ο ένας απ' τον άλλον, στο σεξ.

Αυτά.

Καλά να γαμάτε, ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΟΣΕΧΕΤΕ ΣΤΙΣ ΚΡΙΤΙΚΕΣ!

Πληροφορίες Συνάντησης

Διάρκεια
1 ώρα
Κόστος
130€
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ελαφρώς επεξεργασμένες αλλά ακριβείς
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Θα την ξανασυναντούσες;
Όχι
Σπουδαίος
25
Πόντοι:
2.537
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 ΝΑΣΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ, sgk5150, Kavouras13 και 10 άλλα μέλη

Σχόλια

2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
21 Ιουνίου, 2016
*γλειφομουνι

(Παντα μού την εσπαγε η γραφη του γλειφω με "υ" - που σημαινει "λαξευω".
Λοιπον, δε νομιζω να της λαξευσα το μουνι. Εχω γλωσσα, και οχι καλεμι...)
21 Ιουνίου, 2016
+1 . Η κριτική του φίλου ανταποκρίνεται πλήρως στην πραγματικότητα.
Αναλυτικότερα όταν βρώ λίγο παραπάνω χρόνο για να ενημερώσω και εγώ....
2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2