Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.4 12 10
Γενική βαθμολογία

7.2
Εμφάνιση (πρόσωπο)

7.0
Εμφάνιση (σώμα)

8.0
Γενική συμπεριφορά

7.0
Επικοινωνία

7.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή

7.0
Σχέση αξίας/κόστους

7.0
Επιστροφή στην πατρίδα μετά από κάμποσο καιρό και για μια ακόμη φορά η γνωστή φαγούρα
να συναντήσω κάποια κοπελίτσα με στόχο να περάσω καλά και εντός των συνόρων

Έπειτα από αρκετό ψάξιμο ομολογουμένως κατέληξα σε κάποιες επιλογές αλλά δεν γινόταν να τα πούμε από κοντά λόγω δυσκοιλιότητας στο ωράριο μου.

Τηλεφώνημα λοιπόν στο συγκεκριμένο γραφείο και την ώρα που ήθελα διαθέσιμη υπήρχε η Vlada.
Κανονίστηκε το ραντεβού εκεί κάτω στο γνωστό, πίσω από το νοσοκομείο, που έχει φιλοξενήσει στο παρελθόν επικές στιγμές.

Χτύπημα της πόρτας στο +3 και αντικρύζω ένα κορίτσι στο ύψος μου ( 1.90 ) με τα τακούνια αδύνατο χαμογελαστό με περίεργα μάτια.
Πέρασμα στο δωμάτιο και ένα καλύτερο κοίταγμα από πίσω αποκαλύπτει έναν από τους ωραιότερους κώλους που έχω δει τελευταία μέσα σε φόρεμα.
Φόρεμα κόκκινο μέχρι το γόνατο κολλητό και ένα λευκό πουκάμισο δεμένο στο ύψος της μέσης. Σικάτη τσαντούλα στο χέρι και εκείνα τα κωλοπάπουτσα που έχουν γίνει μόδα τελευταία παντού ( που είναι τρακτερωτά από κάτω ) και δεν τα γουστάρω καθόλου.

Αγκαλιά από μέρους της κ φιλί να συστηθεί μαζί μου. Ανετότατη αφήνει τα πράγματα της στο τραπεζάκι και πολύ ευγενικά και χαμογελαστά ζητάει τα χρήματα.
Αφού τσεκάρει με το γραφείο της ότι τα πήρε, μου ζητάει την άδεια να χρησιμοποιήσει το μπάνιο.
Ασφαλώς και την δίνω φεύγει σφεντόνα και μου λέει ¨in 3 minutes I will be back¨
Και όντως σε 3 λεπτά είχε βγει από το μπάνιο με την πετσετούλα τυλιγμένη γύρω της.

Έρχεται στο κρεβάτι αμέσως χωρίς χάσιμο χρόνου και αρχίζει τα φιλιά. Στο λαιμό, στο ώμους στο στήθος παντού.
Έχει ήδη πιάσει με το χέρι της την πούτσα μου και την παίζει αργά αργά να σκληρύνει τελείως.
Κατεβαίνει για τσιμπούκι που το έχει αρκετά καλά. Αργά στην αρχή με λίγο χέρι και μετά πιο γρήγορα μόνο με το στόμα. Επιμελέστατο γλείψιμο και στα αρχίδια και γύρω γύρω.
Τον αφήνει από το στόμα κ τον βάζει ανάμεσα στα βυζία της για λίγο ισπανική

Σηκώνεται μετά από λίγο πιάνει το προφυλακτικό και το περνάει.
Καβάλημα χωρίς αύριο που την βοηθά το γυμνασμένο κορμί της. Μικρά βογκητά καύλας που ακούγονται ωραία στο αφτί και ασταμάτητο κοπάνημα πάνω στον πούτσο μου.
Αλλαγή σε ιεραποστολικό με την τύπισσα να αρχίζει να αφηνιάζει και να ιδρώνει πάνω στο κρεβάτι. Σηκώνομαι και της κρατάω τα πόδια και αρχίζω γρήγορα το μέσα έξω. Χέρι στην κλειτορίδα να δαγκώνει τα χείλη και εγω να καρφώνω με δύναμη και ταχύτητα.
Σε πολύ λίγο χρόνο ήρθε το τέλος μέσα της με εμένα να χαμογελάω και την άλλη να είναι κάπου χαμένη με κλειστά μάτια και τα νύχια της να έχουν μπει στα μπούτια μου από την πίεση.

Μπανάκι εκατέρωθεν να συνέλθουμε ( πολύ ζέστη λέμε ) και άραγμα στο κρεβάτι όπου προς έκπληξη μου, τα αγγλικά της είναι σε αρκετά καλό επίπεδο ώστε να γίνει μια χαβαλετζίδικη συζήτηση του δεκάλεπτου.
Μετά τα 10 λεπτά και αφού έχουμε κάνει το τσιγάρο μας έρχεται προς το μέρος μου και αρχίζει χάδια και φιλιά. Χεράκι ξανά στον πούτσο μου να τον παίζει πολύ αργά και με πολύ σφιχτή λαβή.
Σηκώνομαι από το κρεβάτι την βάζω με τα γόνατα στο πάτωμα και αρχίζει πάλι το τσιμπούκι . Βαθύ, υγρό με φτυσίματα και αργό.

Αφού γίνομαι πάλι πέτρα, σηκώνομαι παίρνω προφυλακτικό το φοράω και την σηκώνω όρθια με κόντρα στον τοίχο. Μπαίνω μέσα της αργά αργά και αυτή κοιτάζοντας στον καθρέφτη δείχνει να το απολαμβάνει απίστευτα. Αφού την πήρα λίγο στα όρθια την σηκώνω στα χέρια και την βάζω στα 4 στο κρεβάτι. ΠΑΤΑΡΟΣ. Τέλεια καμπύλη μέσης και κατευθείαν χέρι στην κλειτορίδα. Και ξεκινάω το κοπάνημα. Ε μετά από λίγο δεν άντεξα και ξανά έχυσα. Δεν παλεύεται το σύνολο κώλος – κωλοτρυπίδα – μέση – πλάτη. Πολύ δυνατό !!!!

Ξανά μπανάκι και αφού η ώρα μας είχε 5 λεπτά για να τελειώσει, φιλί στο στόμα και την έκανε.

Πολύ χάρηκα που μετά από αρκετό καιρό πέρασα καλά και στην Ελλάδα !!!!!!!!!!!!!!!!!

Βαθμολογία εκτός συστήματος
1) Πρόσωπο 7
2) Σωμα 9
3) Συμπεριφορά 10
4) Εποικινωνία 7
5) Διάθεση 10
6) VFM 8
Μέσος όρος : 8.5

Σύνοψής :

Θα ξεκινήσω από τα αρνητικά
1) Η κοπέλα ενώ έχει πανέμορφα μάτια με άψογο σχήμα και τρελό χρώμα ( γκρι-μπλε-πράσινα ) το ένα της μάτι λίγο χάνει με αποτέλεσμα να χαλάει την γενική εικόνα που όμως το ξέχασα όταν την είδα χωρίς ρούχα.
2) Στο δεξί πόδι έχει ένα σημάδι καψίματος από κάποιο παλιό ατύχημα και εάν δεν είσαι ψείρας δεν θα σε ενοχλήσει.
3) Προσοχή στο μπίρι μπίρι μπορεί να ξεφύγει αλλά όχι με σκοπό να φάει χρόνο
4) Καπνίζει λίγο. Προσωπικά δεν ζορίζομαι καπνίζω και εγώ αλλά κάποιους μπορεί να τους ενοχλήσει εάν τους έρθει η μυρωδιά.

Τα θετικά :

1) Στην ώρα της και προσεγμένη σε εμφάνιση
2) ΚΟΡΜΑΡΑ . ΑΠΟ ΤΙΣ ΛΙΓΕΣ.
3) Συμπεριφορά άψογη. Χαμογελαστή, ευδιάθετη, ορεξάτη για sex
4) Ίσως το πρόσωπο της να είναι και πιο όμορφο από τις φώτο
5) Το σώμα είναι άψογο. Βυζιά σιλικόνης, ένα ταττού πίσω από τον δεξί ώμο
6) Πολύ καλό τσιμπούκι
7) Εξαιρετική απόδοση για τα λεφτά που δίνεις.
8) Ίσως να την ξαναδώ. Μόνο και μόνο γιατί βλέπω μια φορά τις κοπέλες.
9) Χάρηκα προς στιγμήν που ξαναγύρισα στην αρβάλα της χώρας μας. Πολύ αποστείρωση στα ξένα στο κομμάτι αυτό.

Καλά να περνάτε.

Πληροφορίες Συνάντησης

Διάρκεια
1 ώρα
Κόστος
140€
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ακριβέστατες
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Θα την ξανασυναντούσες;
Ίσως
Ενεργό Μέλος
3
Πόντοι:
280
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 Υπουργός83, Alexander81, Alex_Born και 12 άλλα μέλη

Σχόλια

1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
25 Ιουνίου, 2016
Ακριβέστατη κριτική. Θα προσθέσω κι εγώ τη δική μου πινελιά, αλλά πραγματικά τα είπες όλα.
1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1