Λεπτομέρειες αξιολόγησης
8.1 57 10
Call-Girls
117248
Γενική βαθμολογία
7.3
Εμφάνιση (πρόσωπο)
8.0
Εμφάνιση (σώμα)
9.0
Γενική συμπεριφορά
8.0
Επικοινωνία
1.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
9.0
Σχέση αξίας/κόστους
9.0
Την Βερονικα την ειχα παρει μολις ξεκινησε σαν ψευτοανεξαρτητη . Ωραιο κορμακι, το στηθος το ατου της, ομορφη , με διαθεση για σεξ και απο τοτε θυμαμαι τις εμπειριες μου. . Διαβαζοντας μια κριτικη του φιλου μου που την εξυμνουσε , παιρνω τηλ. και κλεινω για σημερα το μεσημερι. Μεσολαβουνε ομως τα σαββατιανα πουστριλικια και στελνω μηνυμα χτες " ισχυει το αυριανο ραντεβου ? " . "Βεβαιως" η απαντηση . Για ασφαλεια στελνω μηνυμα στο νημα που ανοιξε και ρωταω την ιδια αν αλλαξε κινητο . Καμια απαντηση απο την κοπελα. Σημερα το πρωι 11 παιρνω τηλ. Μουγκο αλλα μου ηρθε sms οτι ολα καλα οπως τα ειπαμε και σημερα απανταει η Μαρια (?) και αυριο ο Γιωργος. Ξεκιναω και παω ρισκαροντας στο Ωνασειο. Εεε ακομη περιμενω.
Δια ταυτα δεν μας χεζεις ρε κοριτσακι με τις ιντριγκες και τους πολλαπλους νταβαδες σου. μαθε πρωτα να εισαι σωστη εποαγγελματιας και μετα πουλα μουρη.
Δια ταυτα δεν μας χεζεις ρε κοριτσακι με τις ιντριγκες και τους πολλαπλους νταβαδες σου. μαθε πρωτα να εισαι σωστη εποαγγελματιας και μετα πουλα μουρη.
Πληροφορίες Συνάντησης
Τήρηση υπηρεσιών
ΔΕΝ τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ακριβέστατες
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο στόμα (τα φτύνει)
Σχόλια
10 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 10
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; Άμεση σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού
10 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 10
Ιςως ( λέω ιςως ) να υπαρχει σύγχυση και κρυφτούλι με νταβάδες . Αλλα τι φταίνε ομως οι συναγωνιστες που χάνουν χρονο και λεφτα
Εύχομαι να εχει την ευθιξία να σε αποζημιώσει και για το χοτέλι αν εχει μείνει κάποιο ίχνος σοβαρότητας.
αφου δεν την ειδες τι βαθμολογια ειναι αυτη ?
Βρείτε τα ρε παιδια και make love not war . Ευτυχώς που δεν τη μηδενίσες στη βαθμολογια να της χάλασες το ΜΟ.
Που να προλάβουν οι άνθρωποι
Τωρα ολα τα αλλα περι fake κριτικης, να επεμβει ο μοντ, γιατι βαζω 7 αφου δεν την ειδα , τα θεωρω αναξια απαντησης. Αρκετα ασχοληθηκα με την κορασιδα