Λεπτομέρειες αξιολόγησης
3.8 1 10
Call-Girls
3420
Γενική βαθμολογία
3.8
Εμφάνιση (πρόσωπο)
3.0
Εμφάνιση (σώμα)
4.0
Γενική συμπεριφορά
4.0
Επικοινωνία
6.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
3.0
Σχέση αξίας/κόστους
3.0
Καλη συννενοηση με το γραφειο η κοπελα εφτασε στην ωρα της κ χτυπαει η πορτα.Ανοιγω κ αντικριζω το κοριτσι που ηταν ασχημο ναι μεν η κοπελα των φωτο αλλα οι φωτογραφιες ηταν πολύ παραπλανητικες με την πραγματικοτητα κ ειδικα στο στομα με τα χειλια που ηταν σαν να μην εχει δοντια κ τα χειλια ειναι μαζεμενα προς τα μεσα.Απο σωμα με λιγα πιασιματα πεσμενα βυζια καμια σχεση με των φωτο κ καποια αντιαισθητικα τατουαζ.Στον αγωνα τωρα...η κοπελα ηρθε χωρις εσωρουχα ειχε ηδη λιπαντικο κ στις δυο τρυπες κ δεν ηθελε να παει για μπανιο πριν ξεκινησουμε οπου τελικα πηγε με το ζορι.Αεροπιπα κ τελικα με τα χιλια ζορια παω να της τον βαλω οπου εκει κανει μια κινηση κ σηκωνεται απο το κρεβατι ετσι αψυχολογητα κ παει μεχρι την τσαντα της κ κατι βλεπει στο κινητο της.Της λεω αν δν εχει διαθεση να φυγει επιτοπου κ ξαναρχετε.Παλι πιπα την βαζω στα τεσσερα κ ξεκιναω με το που ανεβαζω στροφες αρχιζει να τραβιεται βγαζω την καποτα της τον βαζω στο στομα γιατι δν εβλεπα προκοπη κ οταν κοντευα να χυσω της λεω για cum in face κ μου λεει οχι ειναι εξτρα της λεω οχι δν ειναι εξτρα κ τελικα την ωρα που εχυνα με το ζορι τον κατεβασε στο στηθος της.Την εδιωξα κακην κακως κ αναρωτιοταν κ το λογο
Πληροφορίες Συνάντησης
Διάρκεια
1 ώρα
Τήρηση υπηρεσιών
ΔΕΝ τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Φιλί
Χωρίς γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο σώμα
Πρωκτικό
Όχι
Σχόλια
3 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 3
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; Άμεση σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού
3 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 3
αλλα δεν βαριεσαι παμε για αλλα !! Να σωθει
κανενας αλλος τουλαχιστον
Εγω για να είμαι ειλικρινής βαριέμαι να περιμένω να έρθει άλλη γι αυτό και μερικές φορές το παλεύω αλλά τελικά κάνω λάθος.