Λεπτομέρειες αξιολόγησης
7.1 3 10
Call-Girls
8641
Γενική βαθμολογία
8.3
Εμφάνιση (πρόσωπο)
7.0
Εμφάνιση (σώμα)
7.0
Γενική συμπεριφορά
10.0
Επικοινωνία
10.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
8.0
Σχέση αξίας/κόστους
8.0
Kασκαντεριλικι της τελευταίας στιγμής γιατί οι καύλες είχαν χτυπήσει κόκκινο!!! Όχι ότι δεν την είχα βάλει στο μάτι απλά δεν υπήρχε καμια απόλυτος κριτική....σε αυτό βεβαια φταίει ότι η κοπέλα ξεκίνησε όπως μου είπε σε αυτό το γραφείο πριν μερικές μέρες...
Ένα κορίτσι 1000% Ελληνίδα με τρομερή συμπεριφορά!!! Ακομπλεξάριστη! κοινωνική! Χαμογελαστή! Ευγενική! Και πάνω από όλα τιμά αυτό που κάνει χωρίς να δείχνει ότι το κάνει από αγγαρεία....
Στα συν ένα τροφαντουτσικo κορμί το οποιο όμως είναι ΠΕΤΡΑ!!! Δεν το έχω ξαναδεί αυτό ο κώλος της είναι ΤΟΥΜΠΑΝΟ και σαν να ακουμπάς βράχο!!! Γενικά παρα τα κάποια κιλάκια το κοριτισι είναι σίδερο!!!!
Θέλω να είμαι ειλικρινής το συγκεκριμένο άθλημα δεν είναι όπως για τους περισσοτερους εδώ μέσα...για μένα είναι μια εκτόνωση...μια εξερεύνηση...με το που τελειώνω....σβήνουν όλα...θέλω να εξαφανιστώ...Παρολαυτά η αύρα της κοπέλας με έκανε να της μιλήσω και συνειδητοποίησα ότι είναι ένας πολύ ωραίος χαρακτήρας!
Μην ξεχνάμε εξάλλου όπως είπα και σε εκείνη...όλοι πουτάνες είμαστε...όσοι έχουμε ακόμα δουλειά είμαστε οι πουτάνες των εργοδοτών μας...ανεξάρτητα το ποσα λεφτά παίρνουμε...οποτε τουλάχιστον ας κάνουμε το επάγγελμα με χαμόγελο!!!
Ένα κορίτσι 1000% Ελληνίδα με τρομερή συμπεριφορά!!! Ακομπλεξάριστη! κοινωνική! Χαμογελαστή! Ευγενική! Και πάνω από όλα τιμά αυτό που κάνει χωρίς να δείχνει ότι το κάνει από αγγαρεία....
Στα συν ένα τροφαντουτσικo κορμί το οποιο όμως είναι ΠΕΤΡΑ!!! Δεν το έχω ξαναδεί αυτό ο κώλος της είναι ΤΟΥΜΠΑΝΟ και σαν να ακουμπάς βράχο!!! Γενικά παρα τα κάποια κιλάκια το κοριτισι είναι σίδερο!!!!
Θέλω να είμαι ειλικρινής το συγκεκριμένο άθλημα δεν είναι όπως για τους περισσοτερους εδώ μέσα...για μένα είναι μια εκτόνωση...μια εξερεύνηση...με το που τελειώνω....σβήνουν όλα...θέλω να εξαφανιστώ...Παρολαυτά η αύρα της κοπέλας με έκανε να της μιλήσω και συνειδητοποίησα ότι είναι ένας πολύ ωραίος χαρακτήρας!
Μην ξεχνάμε εξάλλου όπως είπα και σε εκείνη...όλοι πουτάνες είμαστε...όσοι έχουμε ακόμα δουλειά είμαστε οι πουτάνες των εργοδοτών μας...ανεξάρτητα το ποσα λεφτά παίρνουμε...οποτε τουλάχιστον ας κάνουμε το επάγγελμα με χαμόγελο!!!
Πληροφορίες Συνάντησης
Ημερομηνία συνάντησης
Ιουνίου 10, 2016
Διάρκεια
1 ώρα
Κόστος
150€
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ελαφρώς επεξεργασμένες αλλά ακριβείς
Φιλί
Όχι
Πίπα
ΜΕ προφυλακτικό
Πρωκτικό
Όχι
Σχόλια
8 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 8
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; Άμεση σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού
8 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 8
Τύπε μου το ζάλισες το πουτανάκι με το απόφθεγμα!
Δεν κατάλαβα βέβαια γιατί της τόπες αλλά who cares
Πάντως αν και το κωλαράκι στην φωτο δείχνει ζουμερό, εντούτοις θα σε εμπιστευτώ λάτρης γαρ ων του είδους (σφιχτoκώλες)