Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.0 4 10
Εκκρεμεί έγκριση
Call-Girls 8932
Γενική βαθμολογία

7.3
Εμφάνιση (πρόσωπο)

8.0
Εμφάνιση (σώμα)

8.0
Γενική συμπεριφορά

7.0
Επικοινωνία

7.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή

7.0
Σχέση αξίας/κόστους

7.0
Σηναντηση με την εντυπωσιακή Αθήνα πριν δύο μέρες..
Η συνενόηση με το γραφείο καλή η κοπέλα στήν ώρα τής χτυπάει την πόρτα ανοίγω και τι να δω ενα πανέμορφο πρωσοπακι που συνδυάζεται παράλληλα με ενα απίστευτο κορμί μπενει μέσα με θάρρος και χαρά μού δίνει κάτι γλώσσο φιλά καυτά....Μαλακίακαι παει κατευθείαν για ενα γρήγορο ντουσακι ...
Επυστρεφη γυμνή και με βουτάει με φιλάει όπου σε κάποια φάση χτυπάει το κντ μου και μου λέει " μωρό μου τώρα είσαι μονο δικός μου " και συνεχίζει τα φιλιαΈρωτας
Έπειτα κατεβενει προς τα κάτω και μου ρουφάει τα μπαλάκια βάζει τον πουτσο μου όλο στο στόμα της το φτύνει και παράλληλα με κοιτάει με αυτά τα καταπράσινο μάτια της μες στην καυλα ανεβενει πάνω μου και γαμιεται σαν σκύλα την εχονα χαστουκια απο το τν κώλο και γουσταρε τρέλα μετα την εστισα στα τέσσερα όπου την κωλαρα της την απίστευτη και μοιραζόταν στο καθρέφτη και καυλονε πιο πολύ μετα πού δίνουν έτοιμος να τελειώσω μου λέει "στο στρώμα μου τα θέλω καυλιαρι μου" γονατίζει κάτω και τα παίρνει όλα κοιτάζοντας στα ματια και την τελευταία σταγόνα...Προσκύνημα Παει για μπανακι να τονίσω πως είναι πολύ καθαρή.. Έρχεται με φιλάει μιλάμε λίγο με έκανε να νιώσω λεσ καί την έχω γκομενα πολύ άνετα Μεγάλο χαμόγελο
Στον 2ο γύρω κάνουμε 69 έχει πολύ υγρό και καθαρό μουνακι για φαγομα μετα ανεβενω πάνω της το μωρό παιζει με το μουνακι της και με κοιτάζει συνέχεια και με φιλάει μετά την στήνω όρθια στον καθρέφτη όπου της αρέσει πολύ και την γαμαω δυνατά τραβοντας υο μαλλί και δίνοντας χαστούκια στα κωλομερια της μού όπου και την εχυσα....έκανε το μπανακι της κάθησε λίγο και όταν έκλεισε η μια ώρα έφυγε όπου μου έμεινε στό μυαλό το απίστευτο γαμισι μαζί της
Η κοπέλα είναι το κάτι άλλο και συνίσταται σε δυνατούς παίκτες γούστα ρέι το σεξ και είναι σε φάση πορνό ταινίας....σίγουρα θα την ξαναδώ πολύ σύντομα.Καπέλο

Πληροφορίες Συνάντησης

Διάρκεια
1 ώρα
Κόστος
120€
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ακριβέστατες
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα