Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.5 42 10
Call-Girls 116763
Γενική βαθμολογία

7.3
Εμφάνιση (πρόσωπο)

8.0
Εμφάνιση (σώμα)

8.0
Γενική συμπεριφορά

7.0
Επικοινωνία

7.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή

7.0
Σχέση αξίας/κόστους

7.0
Καταρχας να πω ΔΟΞΑ ΤΩ ΘΕΟ που υπαρχει αυτο το site και βοηθιομαστε εμεις οι αλλοτε ανημποροι κι ανυπερασπιστοι στις βρωμικες ορεξεις καθε ΗΛΙΘΙΟΥ ΚΑΙ ΑΣΧΕΤΟΥ γραφειου που μας πασαρε οτι πιο ΣΑΠΙΟ εχει δει αυτη η πολυπαθη γωνια της Ευρωπης.Εμεις που καποτε ψαχναμε τη χρυση ευκαιρια με την ελπιδα οτι πισω απο την πορτα που χτυπαει βρισκεται μια τιμια επιλογη,μια γυναικα που για τη 1 ωρα που θα ξοδεψουμε μαζι της θα σεβαστει το χρονο μας το χρημα μας και γενικως δεν θα μας δει με το χρωμα του χρηματος.Αλλα ΠΑΝΤΑ (η τις περισσοτερες φορες) μεναμε απογοητευμενοι κατεβαζοντας χριστοπαναγιες για αλλη μια κακη επιλογη.Συγνωμη για το μακρυ προλογο αλλα θεωρησα απαραιτητη την εισαγωγη αυτη και μπαινω στο κυριως θεμα.
Διαβασα πολυ προσεκτικα ΟΛΕΣ τις κριτικες της Αλεξανδρας ωστε να ειμαι σιγουρος οτι αυτα τα υπερπολυτιμα σε μενα 60 ευρω δεν θα πανε χαμενα.Εβλεπα αψεγαδιαστες κριτικες και λεω ''δε μπορει οπου υπαρχει καπνος υπαρχει και φωτια''.Χωρις δευτερη σκεψη λοιπον σηκωνω το τηλεφωνο κανονιζω το ραντεβου και ξεκιναω για την πιο καυλωτικη 1 ωρα της ζωης μου.Ραντεβου σε χοτελι του Μεταξιου και εκεινη ακριβως στην ωρα της.Ενα πανεμορφο πλασμα (ειμαι οπαδος του ρωσικου φυλου οποτε αυτο γιγαντωνει λιγο τον ενθουσιασμο μου αλλα σε καμια περιπτωση δεν ακυρωνει την ομορφια της εν λογω) μπαινει στο δωματιο και γω με το μπουρνουζι.Καταρχας να πω και γω με τη σειρα μου οτι ειναι πιο ομορφη απο τις φωτογραφιες ελαφρως μαυρσμενη και το μονο στο οποιο υστερει λιγο ειναι ο κωλος.Τα υπολοιπα ομως ειναι (δεδομενης της ηλικιας της) Α-Ψ-Ο-Γ-Α.Ακολουθησα τις οδηγιες αλλων συναγωνιστων οι οποιοι ελεγαν οτι αν πας με τα νερα της ολα θα ειναι καλα.Λαου λαου λοιπον αλλα η αδημονια μου να γαμησω αυτο το μουνι κοντευε να με σκασει.Μπανακι απο μεριας της (εγω ειχα ηδη φρεσκαριστει) και ξεκιναμε τα προκαταρκτικα....δεν ηξερα απο που να πρωτοαρχισω και τι να φαω πρωτο.Το πολυ περιποιημενο μουνακι της τα ποδια της το υπερχο στηθος της.....αρχισα να γλυφω το μουνακι της,καυλωτικοτατες κραυγουλες και λιγα ρωσικα αναμεμιγμενα με ελληνικα εβγαιναν απο το στομα της.Στριφογυριζε πανω στη γλωσσα μου και εδινα το ρυθμο αναλογα με τις αντιδρασεις της.Το γλυφομουνι πρεπει να το γουσταρει ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ και επειδη αυτα στο γαμησι λειτουργουν ανταποδωτικα (αν η γκομενα δεν ειναι ΖΩΟΝ) το συνεχισα.Δεν την εκανα να τελειωσει αλλα μονο το συρσιμο της στα σεντονια,το τραβηγμα των μαλλιων μου πιο κοντα στο μουνακι της και το τυλιγμα των ποδιων της στο λαιμο μου ηταν αρκετα για να κρατησουν τον πουτσο μου ορθιο οση ωρα περιποιουμουν το μουνακι της.Καπακι σηκωνομαι ορθιος και ακολουθει μια ακα πιπα που καιρο ειχαν να μου παρουν.Της εσπρωχνα το κεφαλι (οχι με πολυ δυναμη) και συνεχιζε να προσπαθει να τον εχει στο στομα της χωρις να χανει ρυθμο.Φορεμα καποτας και για τα επομενα λεπτα ενα γαμησι που με πεταξε στα ουρανια.Ξεχασα τα παντα.Ηθελα να χυσω αλλα το καθυστερουσα.Βαραγα σα μανιασμενος.Το τελος ηταν σαν καταρρακτης.Αδειασα τα χυσια τα μυαλα και την καβλα μου μαζι.Ειναι η δευτερη κριτικη που γραφω και 10 δεν μπορω να βαλω αν μπορουσα ομως θα εδινα 20 σε ολα.Πραγματικα.Η κοπελα δεν σεβεται απλως τα λεφτα της αλλα κι αυτον που εχει διπλα της.Για αυτη τη μια γαμημενη ωρα.Που θες να ξεχασεις τη δουλεια σου τη γυναικα σου τα προβληματα που στεκονται σαν μπαμπουλας πανω απο το κεφαλι σου....ΟΛΑ.Ο επιλογος με βρισκει να σας προτεινω αυτο το ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ VFM μωρο ανεπιφυλακτα.Μαγκες φερθειτε σαν κυριοι πηγαιντε με τα νερα της φερθειτε της σαν ΚΑΝΟΝΙΚΗ ΓΥΝΑΙΚΑ και η ανταποδωση σας θα ειναι μεγαλη.

Υ.Γ. Μετα απο αυτο πηγα Φυλης να δω τι παιζει απο περιεργεια.Η κινηση εχει πεσει τοσο πολυ που απο τα 10 ρδελα που μπηκα στα 2 με γλωσοφιλησαν και στα αλλα δυο λιγο ακομα και μου κατεβαζαν το παντελονι για επιτοπια πιπα.Συν του οτι το επιπεδο των γυναικων εχει πεσει κατακορυφα.Ισως να ηταν η μερα βεβαια αλλα δε νομιζω...Υγιαινετε!!Κουλ

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Μαΐου 30, 2016
Διάρκεια
1 ώρα
Κόστος
60€
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ακριβέστατες
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Πρωκτικό
Όχι
Ενεργό Μέλος
10
Πόντοι:
511
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 Paliotsarkadoros, doc_lin, mau και 17 άλλα μέλη

Σχόλια

3 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 3
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
31 Μαΐου, 2016
Ατομο θρησκείας παντως σε κοβω....εκκλησία πηγες μετά.της ? Χμμμ;
22 Αυγούστου, 2016
Φίλε μου ένα τηλ μπορείς να δώσεισ γιατί δεν το βρίσκω με τίποτα
26 Αυγούστου, 2016
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου

Μαγκες επειδη πολλοι μου το ζητανε αν κανατε ενα κοπο πιο κατω σε αλλη κριτικη αναγραφεται η αγγελια της και το τηλ της.
http://m.sexgr.net/call-girls/ad316200-kafti-kai-sexy
3 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 3