Λεπτομέρειες αξιολόγησης
7.2 174 10
Call-Girls
230763
Γενική βαθμολογία
9.7
Εμφάνιση (πρόσωπο)
10.0
Εμφάνιση (σώμα)
8.0
Γενική συμπεριφορά
10.0
Επικοινωνία
10.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
10.0
Σχέση αξίας/κόστους
10.0
Ωρα και μενα να γραψω δυο λογια για την κοπελα.
Κατα αρχας να πω οτι την συναντησα πρωτη φορα.Επικοινωνια ευκολη,τηλεφωνακι και σε 5 λεπτα τα ειχαμε κανονισει ολα.Το κοριτσι ηρθε στην ωρα της,ανοιγοντας την πορτα ειδα μια πολυ ομορφη κοπελαμε ματαρες,με ωραιο χαμογελο και πολυ πολυ σικατο ντυσιμο.Δεν εχω να προσθεσω τιποτα καινουργιο απο τους υπολοιπους που την εχουν συναντησει...απο τσιμπουκι ειναι το καλυτερο γλυψιμο που ειδε ποτε ο ''κατω φιλος μου''.Η κοπελα το εχει,μπολικη περιποιηση σε ολη την περιοχη,περιτεχνες κινησεις και πολυ καραμελομα.Γενικα μοσχομοιριζε αλλα και το νινακι της ηταν ποιημα.Στο σεξ μια απο τα ιδια,σκυλι πολεμου.Εχει τελειωσει την Ανωτατη Γαμησιακη Σοβιετικη σχολη.Στο μονο που θα διαφωνησω με το ευρυ κοινο ειναι η ψυχραδα που αναφερεται συχνα πυκνα.Οχι απλα δεν ειδα καμια ψυχροτητα αλλα εσπασε πανευκολα και τον παγο σε ενα τυπο σαν εμενα που ειμαι αρκετα σφιχτος.Δεν θα πω πολλα γιατι δεν εχει και νοημα,δυο γυροι φωτια με εμενα ακομα να παραμιλαω προσπαθωντας να καταλαβω τα οσα εγιναν στην μια ετουτη ωρα.Ειναι απο τις σπανιες περιπτωσεις που τοσο ομορφο κοριτσι δεν ειναι ψωνισμενο αλλα ιδρωνει τη φανελα.
Κατα αρχας να πω οτι την συναντησα πρωτη φορα.Επικοινωνια ευκολη,τηλεφωνακι και σε 5 λεπτα τα ειχαμε κανονισει ολα.Το κοριτσι ηρθε στην ωρα της,ανοιγοντας την πορτα ειδα μια πολυ ομορφη κοπελαμε ματαρες,με ωραιο χαμογελο και πολυ πολυ σικατο ντυσιμο.Δεν εχω να προσθεσω τιποτα καινουργιο απο τους υπολοιπους που την εχουν συναντησει...απο τσιμπουκι ειναι το καλυτερο γλυψιμο που ειδε ποτε ο ''κατω φιλος μου''.Η κοπελα το εχει,μπολικη περιποιηση σε ολη την περιοχη,περιτεχνες κινησεις και πολυ καραμελομα.Γενικα μοσχομοιριζε αλλα και το νινακι της ηταν ποιημα.Στο σεξ μια απο τα ιδια,σκυλι πολεμου.Εχει τελειωσει την Ανωτατη Γαμησιακη Σοβιετικη σχολη.Στο μονο που θα διαφωνησω με το ευρυ κοινο ειναι η ψυχραδα που αναφερεται συχνα πυκνα.Οχι απλα δεν ειδα καμια ψυχροτητα αλλα εσπασε πανευκολα και τον παγο σε ενα τυπο σαν εμενα που ειμαι αρκετα σφιχτος.Δεν θα πω πολλα γιατι δεν εχει και νοημα,δυο γυροι φωτια με εμενα ακομα να παραμιλαω προσπαθωντας να καταλαβω τα οσα εγιναν στην μια ετουτη ωρα.Ειναι απο τις σπανιες περιπτωσεις που τοσο ομορφο κοριτσι δεν ειναι ψωνισμενο αλλα ιδρωνει τη φανελα.
Πληροφορίες Συνάντησης
Διάρκεια
1 ώρα
Κόστος
80€
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ακριβέστατες
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο στόμα (τα φτύνει)
Πρωκτικό
Ναι
Σχόλια
3 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 3
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; Άμεση σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού
27 Μαΐου, 2016
Άντε και τώρα έχουν σειρά η επόμενες...
N
nuber1
28 Μαΐου, 2016
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου
Naruto
29 Μαΐου, 2016
Φιλε μου επιβεβαιωνω.Ειναι ακριβως ετσι.Και παρολο που οι αποψεις μας ταιριαζουν και δεν ''δενω'' πολυ πολυ με κοπελες αλλα αναζητω το καινουριο,οταν βαριεμαι να ψαχνω και θελω ενα δυνατο ''........σι'',την εχω στανταρακι(μαζι με μια άλλη).Να εισαι καλα και ακομη καλυτερα το κοριτσι μας.Δεν εγραψες λεπτομερειες και καλα εκανες αφου εχουμε γραψει τις πιο πολλές,αλλα ελπιζω να συμφωνεις οτι εκτος της τελειας πιπας εχει και ενα απο τα καλυτερα κωλαρακια της πιατσας (και παντα καθαρο)και οταν το δινει γουσταρει πολυ!ν~α εισαι καλα.Με καβλωσες και θα πεσει τηλεφωνο συντομα....
L
laispodias
3 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 3