Λεπτομέρειες αξιολόγησης

8.0 114 10
Call-Girls 161998
Γενική βαθμολογία

8.5
Εμφάνιση (πρόσωπο)

7.0
Εμφάνιση (σώμα)

8.0
Γενική συμπεριφορά

10.0
Επικοινωνία

10.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή

9.0
Σχέση αξίας/κόστους

7.0
Βασικό μήνυμα της κριτικής μου είναι ότιοι προηγούμενες κριτικές ... λένε όλες αλήθεια. Η Μαριαλένα είναι μια Ελληνίδα κοπέλλα, γύρω στα 30, φιλικότατη και εξαιρετική επαγγελματίας. Δεν είναι το (ρετουσαρισμένο) μοντέλο στα τσοντοσάιτς, ούτε το πιπίνι που θες να χαμουρέψεις ή να ξεσκίσεις επειδή κουνιέται πάνω στο τραπέζι. Έχει ωραίο σώμα, σφιχτό, με μικρό προς κανονικό στήθος (εδώ χάνει κάποιους πόντους στη βαθμολογία, για μένα που είμαι βυζολάτρης Έρωτας ) καθαρό μουνάκι και στενό (όσο πρέπει) κουλουράκι.

Βρεθήκαμε πριν το Πάσχα (η ημερομηνία είναι ενδεικτική) στα ΒΠ, κάπου στα Μελίσσια, σε ήσυχο πλην περιποιημένο ξενοδοχείο. Μετά το ντουζάκι, εμφανίστηκε με σμαραγδί εσώρουχα, κυριλέ, με υποψία πουτανιάς, πράγμα πολύ καυλωτικό. Το ματς ήταν όπως το περίμενα: ωραία βαθιά πίπα, από πάνω, από κάτω και τελείωμα. Πολύ καλή στην επικοινωνία, κουβεντιάζεις άνετα, μετά μασαζάκι (εδώ δεν πήρε ... πρωτοβουλίες, πρώτη φορά ήταν άλλωστε) και 2ος γύρος, τουρκικός. Η Μαριαλένα γουστάρει το πρωκτικό και μάλιστα το άγριο: εγώ προτιμώ το πιο βαθύ και ρυθμικό, δεν τα χαλάσαμε όμως. Είχε και ωραίο γλυφοκώλι, μια χαρά περάσαμε. Προσκύνημα

Θα την ξανασυναντήσω, μάλλον προς το κέντρο. Αξίζει και με το παραπάνω. Γερο-μύστης Ναι!

Πληροφορίες Συνάντησης

Διάρκεια
1μιση ώρα
Κόστος
170€
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ελαφρώς επεξεργασμένες αλλά ακριβείς
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο στόμα (τα φτύνει)
Πρωκτικό
Ναι
Σεβαστός
97
Πόντοι:
1.061
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 mad_max, Borgia21, Makis99 και 10 άλλα μέλη

Σχόλια

1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
21 Μαΐου, 2016
Μπορείς να μου στείλεις το τηλέφωνο της ??
1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1