Λεπτομέρειες αξιολόγησης
6.0 1 10
Call-Girls
3402
Γενική βαθμολογία
6.0
Εμφάνιση (πρόσωπο)
6.0
Εμφάνιση (σώμα)
7.0
Γενική συμπεριφορά
6.0
Επικοινωνία
7.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
4.0
Σχέση αξίας/κόστους
6.0
Μετά το δυνατό ραντεβού με Ίννα έψαχνα την ίδια με την καλλονή Πολίνα για ντουετάκι ( θα είναι η επόμενη που θα πάρω μετά τη φόλα), Όλα ξεκίνησαν όπως προείπα, αν έχεις κάβλες τα κάνεις στην άκρη και ψάχνεις εναγωνίως με το ''κάτω κεφάλι'' που κουμαντάρει την φάση. Καμία διαθέσιμη λοιπόν, να γράφατε και μια κριτική ρε παρτάκηδες..Η ώρα περασμένη, έπρεπε να έχω μεριμνήσει νωρίτερα αλλά τέτοια ώρα, τέτοια λόγια..Η τηλεφωνήτρια προτείνει την Σίλα, Τουρκάλα από τα βάθη της Ανατολής, μελαχροινή πιπέτα με πρόσωπο μελαμψό, κωλάρα ζουμερή, μουνάκι που δεν το λες και αδιάφορο αν το δεις έξω, ξεκωλέ στυλ, έφτασε στην ώρα της, επικοινωνία με αγγλικά παραλίας, ευγενική, αλλά στο κρεβάτι με διάθεση κάτω του μετρίου, μπήκε από τα αποδυτήρια (αδιάφορη, βαριόταν, ''έτσι είναι το στυλ'' ή ήταν κουρασμένη δεν είναι το ζητούμενο για τον πελάτη, ΤΟ ΕΧΩ ΠΕΙ ΕΝΑ ΜΥΡΙΟ ΦΟΡΕΣ, ΟΤΑΝ ΜΠΑΙΝΕΙΣ ΣΤΟ ΤΕΡΕΝ ΚΑΙ ΚΛΕΙΝΕΙ Η ΠΟΡΤΑ, ΟΛΑ ΤΑ ΞΕΧΝΑΣ ΚΑΙ ΠΑΙΖΕΙΣ ΜΠΑΛΑ)-- γλωσσόφιλα μηδέν--την έγδυσα, άραξα σε καναπεδάκι και την έβαλα να τρομπονάρει, δεν περνάει την βάση στην πίπα. Άτεχνο τσιμπούκι χωρίς περιποίηση στις φρεσκοξυρισμένες μπάλες, ούτε το μισό καυλί δεν έπαιρνε, αν ήθελα αερόπιπα έβρισκα και με δέκα ευρώ, με το ρεζουμέ να ολοκληρώνεται και στο γαμήσι, αδιάφορη θα έλεγα, αμέτοχη, έφαγε κάποιες δυνατές ψωλιές συτα 4 και σε cow και την έχυσα στα κωλομέρια.
Δεν είχα διάθεση για περαιτέρω χρόνο με την δεσποινίς, της είπα πως δεν έχω άλλο χρόνο, να πάρει το δωράκι και να πάει στο καλό. Το γραφείο μας έχει συνηθίσει σε δυνατές συνεργασίες με όμορφες παρουσίες που ιδρώνουν την φανέλα!
Όχι με άσχετες και άτεχνες στο σπορ, που νομίζουν πως είναι βίζιτες!
Να γαμάμε καλά πάντα μόρτες και αλάνια
Δεν είχα διάθεση για περαιτέρω χρόνο με την δεσποινίς, της είπα πως δεν έχω άλλο χρόνο, να πάρει το δωράκι και να πάει στο καλό. Το γραφείο μας έχει συνηθίσει σε δυνατές συνεργασίες με όμορφες παρουσίες που ιδρώνουν την φανέλα!
Όχι με άσχετες και άτεχνες στο σπορ, που νομίζουν πως είναι βίζιτες!
Να γαμάμε καλά πάντα μόρτες και αλάνια
Πληροφορίες Συνάντησης
Διάρκεια
30 λεπτά
Κόστος
110€
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ελαφρώς επεξεργασμένες αλλά ακριβείς
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό