Λεπτομέρειες αξιολόγησης

8.2 51 10
Γενική βαθμολογία

9.2
Εμφάνιση (πρόσωπο)

7.0
Εμφάνιση (σώμα)

9.0
Γενική συμπεριφορά

10.0
Επικοινωνία

10.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή

10.0
Σχέση αξίας/κόστους

9.0
Λοιποοοοοοόν......Δήμητρα, πολύ καιρό τωρα προσπαθούσα να την συναντήσω αλλά μια ηταν fully booked, μετα είχε φύγει για Ρουμανία μου είπαν....γενικά προσπαθούσα και δεν τα κατάφερνα!

Προχθές (σχήμα λόγου αφού η ημερομηνία είναι ενδεικτική) κανόνισα να την συναντήσω. Παρεπιπτόντως το ραντεβού το κανόνισα απο την προηγούμενη μέρα καθώς (πρέπει να ξερετε) είναι πολύ busy το κορίτσι!
Εφτασα στο Πρίαμος, παράγγειλα ποτο και περίμενα υπομονετικά αφου αργησε κανα τέταρτο. Χτυπάει η πόρτα και ανοίγω... Βλέπω μια ξανθιά petite γυναίκα, με ίσιο ξανθό μαλλί (και όχι αυτό το σπαστό που βλέπετε στις φωτό), με ώραίο μαυρο εφαρμοστό φόρεμα, μαυρες καλτσες και ψιλοτάκουνα (πολύ ψηλά για να καλύψει το μικρό μειονέκτημα του υψους της, είναι κοντούλα κατω απο 1,60. Ίσως 1,55...). Ειναι όμορφη, όχι κάτι σούπερ αλλά το βασικό είναι ότι το κορίτσι ειναι ευγενική και ΠΑΑΑΑΑΡΑ ΠΟΛΥ ΓΛΥΚΕΙΑ, κάτι που για εμένα είναι πιο σημαντικό απο το να συναντήσω μια υπερμουνάρα με τουπέ! Ξαναλέω όμως ότι είναι ομορφη και σε καμία περιπτωση το "σκυλί" που βλέπεις στα μπουζούκια να χορεύει πάνω στα τραπέζια και θέλεις να σκίσεις, όπως έχει ειπωθεί απο κάποιους! Καμία σχέση...

Επειδή τα περισσότερα έχουν γραφτεί δεν θέλω να σας κουράσω περιγράφοντας λεπτομέρειες... Πρέπει να πω όμως ότι η γυναίκα είναι καύλα. Είναι ο ορισμός της καύλας....ξερει να φιλά, να γλύφει, να γαμιέται και να συμπεριφέρεται! Περιγράφω μόνο μια σκήνη όπου μου έγλειφε όλο το σώμα και σταμάτησε στα γόνατα μου, η Δήμητρα στα 4, εγώ ανάσκελα με κλειστά τα μάτια να απολαμβάνω την υπέροχη γλωσσα της να εξερευνά το κορμί μου....με είχε ανατριχιάσει (δεν ήξερα αυτή την ερωτογενή ζώνη) και ξαφνικά ανασηκώνομαι λίγο και βλέπω την υπέροχη κωλοτρυπίδα της στον καθρέφτη και νομίζω ότι το ότι δεν έχυσα εκείνη τη στιγμή είναι ένα μικρό θαύμα!

Ενω είναι μικροκαμωμένη όπως είπα...έχει υπέροχη φωνή (καυλιάρικη κ σέξυ), έχει υπέροχο κώλο, λίγο μεγάλο αλλά υπεροχο στήθος και best of all...υπεροχες-εκπληκτικές-ευερέθιστες ρώγες και την πιο καυλιάρικη κωλοτρυπίδα που έχω δει ποτέ στην ζωή μου!! Απλά Κ-Α-Υ-Λ-Α ! ! ! Πέρασα σούπερ και θα ακολουθήσουν πολλές ακόμα συνευρέσεις με την υπέροχη Δήμητρα, με στόχο την υπέρτατη ηδονή που ειμαι σίγουρος ότι μπορεί να μου προσφέρει!

Απόλυτο στανταράκι για μένα κ όποτε μπορώ θα την παίρνω! Ευχομαι να συνεχίσει να δουλεύει για χρόνια....μόνο κ μόνο για να μπορώ να γαμάω αυτό το υπέροχο πλάσμα αν και...θα έπρεπε να ευχομαι να σταματήσει για να μπορέσει να έχει μια κανονική ζωή κάποτε!

ΥΓ (προς γραφείο): εσείς κοριτσάρες μου όμορφες που απαντάτε το τηλέφωνο είστε θεές!! Προσκύνημα
ΥΓ2 (πάλι προς γραφείο): γιατί όμως ρε παιδιά δεν δουλεύει τα Σαββατοκύριακα η Δήμητρα??? Είναι δυνατόν? Καλύτερα να παίρνει τα ρεπό της Δευτέρα Τρίτη ας πούμε... Όλοι εμείς που δουλεύουμε (όλοι προφανώς δουλεύουν) αντιμετωπίζουμε μεγάλη δυσκολία με τις καθημερινες αφού μας καταβάλει η κούραση! Τα Σ/Κ είναι πολύ πιο άνετα για εμάς!
ΥΓ3: τα πάντα είναι θέμα χημείας, εμείς είχαμε, μας άκουσε όλο το ξενοδοχείο οταν έχυνε! Μπορεί να μην είναι έτσι για όλους....δεν μπορεί να είναι έτσι για όλους!!! Έρωτας

Πληροφορίες Συνάντησης

Διάρκεια
1 ώρα
Κόστος
150€
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ακριβέστατες
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
james034
Ανώτατος
22
Πόντοι:
10.395
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 Annapurna, maradona7, olddog και 16 άλλα μέλη

Σχόλια

2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
19 Μαΐου, 2016
Μπορεί να μην είναι έτσι για όλους....δεν μπορεί να είναι έτσι για όλους!!! Smitten

Κι όμως έτσι είναι!Ναι!Ναι!Ναι!
(Updated: 19 Μαΐου, 2016) 19 Μαΐου, 2016
Τι να πω?! Αν τα καταφερνει με όλους όπως με εμένα, το κορίτσι θέλει βραβείο!

Τέλος... Δεν περιγράφω άλλο Προσκύνημα
2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2