Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.3 10 10
Γενική βαθμολογία

7.2
Εμφάνιση (πρόσωπο)

8.0
Εμφάνιση (σώμα)

8.0
Γενική συμπεριφορά

7.0
Επικοινωνία

7.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή

7.0
Σχέση αξίας/κόστους

6.0
Έχουμε και λέμε κύριοι.. Δεν γράφω γενικά εύκολα αλλά για τέτοια κορίτσια αξίζει ο κόπος... Την είχα δει μαζί με την Κασσάνδρα κατά τύχη σε μία από τις συνηθισμένες μου εξορμήσεις στο Αλκατράζ και είχα δει από κοντά ότι το σώμα της ήταν αψεγάδιαστο, όποτε πήρα και την απόφαση να συνευρεθώ μαζί της... Παρόλο που την είχα δει επί σκηνής εκεί πέρα και δεν καθόμουν μακριά, όταν ήρθε στην ώρα της στο δωμάτιο, είδα από κοντά ότι το πρόσωπο ήταν πολύ γλυκό και με υποδέχτηκε και με γλωσσόφιλο.. Ναι!Ναι! Από μέσα μου ήξερα ότι είχα επιτύχει διάνα! Η γυναίκα που κάνει αυτό το επάγγελμα αν δεν σε ψήσει κάπως εξ'αρχης, δεν βγαίνει σε καλό.. Εδώ όμως η αρχή ήταν πολύ ζεστή.. Καθόμαστε μιλαμε, με αναγνώρισε κιόλας από το μαγαζί και μου είπε ότι ζήλευε γιατί είχε μάθει ότι πριν είχα πάρει την Κασσάνδρα.. (Θα γράψω και για αυτήν κριτική..) Μπαίνει στη συνέχεια και κάνει ντουζάκι και με το που βγαίνει.. ΩΩΩ ΘΕΟΙ.. Τι κορμί αψεγάδιαστο ήταν αυτό...βυζί τούμπανο, εντάξει μπορεί να ήταν σιλικονάτο, αλλά είναι καλοσχηματισμένο, έστω και αν είναι λίγο σκληρό στην υφή(εδώ να σημειώσω ότι επειδή έχει ένα μικροθέμα με το δέρμα της, γι'αυτό φαίνεται τόσο πολύ η ουλή από κάτω),δέρμα πολύ ωραίο, μουνάκι κλειστό και ένα κωλί για γαμήσια μέχρι να βγάλει ο πούτσος αίμα!!! Ειλικρινά αν ήξερα ότι η τύπισσα διαθέτει τέτοιο κώλο, θα είχα πάρει και πρωκτικό... Ξεκινάει, με γδύνει, κατεβάζει μποξεράκι, βλέπει το κοντάρι και τραβιέται λίγο και μου κάνει δεν το περίμενα τόσο... Μεγάλο χαμόγελοΜεγάλο χαμόγελοΓλώσσα Με πιάνουν τα γέλια, αλλά η τύπισσα προς τιμήν της προσπαθεί να ξεκινήσει με κώλο throat που δυστυχώς δεν έμπαινε όσο και αν προσπάθησε.. Περιποίηση της τριγύρω περιοχής έγινε αρκετά, όχι μούλιασμα αλλά υπήρξε αρκετό σάλιο.. Γυρίζει σε 69 και εκεί απλά τα βλέπω όλα.. Μικρό μουνάκι και λευκό κωλοτρυπίδι...Και να μην ξέρω τι να πρωτογλύψω... Αρχίζω να τρώω το μουνάκι και αρχίζει και τρέμει σαν το ψάρι καθώς παράλληλα με άφηνε και την κωλοδαχτύλιαζα.. Είχα τρελαθεί ειλικρινά...!!!
Στην συνέχεια, μετά από κάνα τέταρτο σε αυτή την στάση, περνά καπότα μαεστρικά με στόμα, και ανεβαίνει από πάνω.. Στην αρχή δεν έμπαινε εύκολα και δυσκολευόταν αλλά στην συνέχεια με το που μπήκα για τα καλά, ξεκίνησα το σφυροκόπημα!! Την βάζω να είναι τελείως ξαπλωμένη πάνω μου και την κωλοδαχτυλιάζω ενώ την ξεσκίζω κανονικά...Την γυρίζω μετά ιεραποστολικα, όπου με τραβάει πάνω της με γλωσσόφιλα και όσο πιο πολύ ανεβάζω στροφές, τόσο πιο πολύ σφίγγει το μουνάκι της.. Τελευταία στάση, στο πλάι οπού σφυροκοπώ και εκεί μετά μανίας, ενώ με βάζει να της τρίβω την κλειτορίδα..Εκεί κοντά ενώ νιώθω να έρχεται το τέλος, βρίσκει το αδύνατο σημείο μου και εκτοξεύω μια ποσότητα στην πλάτη της που την έκανε χάλια!! Πήγε για μπανάκι, έκατσε μιλήσαμε και μου εκμυστηρεύτηκε ότι λόγω άσχημης συμπεριφοράς δεν ήταν στα καλύτερα της και μου υποσχέθηκε ότι την επομένη φορά θα πάει ακόμη καλύτερα...!!! Φαντάζομαι το τι έχει να γίνει...
Η κοπέλα αξίζει με χίλια! Αυτά από εμένα.. Να περνάτε καλά!

Υ.Γ. : Αν μου έπετρπε το σύστημα η βαθμολογία θα ήταν:Εμφάνιση (πρόσωπο)*

Εμφάνιση (σώμα) 9,0

Γενική συμπεριφορά 10

Επικοινωνία 8

Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή 9,5

Σχέση απόδοσης/τιμής 8

Πληροφορίες Συνάντησης

Διάρκεια
1 ώρα
Κόστος
160€
Τήρηση υπηρεσιών