Λεπτομέρειες αξιολόγησης
7.2 21 10
Call-Girls
37038
Γενική βαθμολογία
6.3
Εμφάνιση (πρόσωπο)
6.0
Εμφάνιση (σώμα)
6.0
Γενική συμπεριφορά
7.0
Επικοινωνία
7.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
5.0
Η ημερομηνία είναι ενδεικτική, μίας και έχω συναντήσει την κοπέλα 2 φορές.
Η βαθμολογία είναι σύμφωνα με τα δικά μου γούστα, και σημασία έχει ότι εγώ πέρασα καλά.
Για αφτό επέλεξα να την συναντήσω και 2 φορά.
Συνεννόηση άμεση και άφιξη χωρίς καθυστέρηση, Ομιλητικη και σε κάνει να νιώθεις άνετα. GFE εμπειρία πολύ καλή, και ειδικά την 2 φορά. Ντύσιμο απλό αλλά sexy,κουβεντούλα χαλαρή, προετοιμασία εντός 5 λεπτού και εμφάνιση με outfit που την κολακεύει.
Στα του αγώνα δεν θα πω πολλά, άλλωστε οι θετικές περιγραφές παρακάτω τα λένε ξεκάθαρα και συμφωνώ απολύτως, δεν λέει όχι σε τίποτα και είναι πρόθυμη να σε ικανοποιήσει αν είσαι σωστός μαζι της.
2 καταθέσεις με ενδιάμεσο διάλειμμα και κουβέντα,και επανάληψη με διάθεση και θετικό focus ως προς το αποτέλεσμα.
Για τα δικά μου μέτρα και GFE εμπειρία οπού αφτό έψαχνα έμεινα πλήρως με θετικές εντυπώσεις και σίγουρα όταν μου δοθεί η ευκαιρία θα την δω πάλι.
Αυτά από εμένα.
Ευχαριστώ για την υπομονή σας, μιας και είναι η πρώτη, κρητική που γράφω.
Η βαθμολογία είναι σύμφωνα με τα δικά μου γούστα, και σημασία έχει ότι εγώ πέρασα καλά.
Για αφτό επέλεξα να την συναντήσω και 2 φορά.
Συνεννόηση άμεση και άφιξη χωρίς καθυστέρηση, Ομιλητικη και σε κάνει να νιώθεις άνετα. GFE εμπειρία πολύ καλή, και ειδικά την 2 φορά. Ντύσιμο απλό αλλά sexy,κουβεντούλα χαλαρή, προετοιμασία εντός 5 λεπτού και εμφάνιση με outfit που την κολακεύει.
Στα του αγώνα δεν θα πω πολλά, άλλωστε οι θετικές περιγραφές παρακάτω τα λένε ξεκάθαρα και συμφωνώ απολύτως, δεν λέει όχι σε τίποτα και είναι πρόθυμη να σε ικανοποιήσει αν είσαι σωστός μαζι της.
2 καταθέσεις με ενδιάμεσο διάλειμμα και κουβέντα,και επανάληψη με διάθεση και θετικό focus ως προς το αποτέλεσμα.
Για τα δικά μου μέτρα και GFE εμπειρία οπού αφτό έψαχνα έμεινα πλήρως με θετικές εντυπώσεις και σίγουρα όταν μου δοθεί η ευκαιρία θα την δω πάλι.
Αυτά από εμένα.
Ευχαριστώ για την υπομονή σας, μιας και είναι η πρώτη, κρητική που γράφω.
Πληροφορίες Συνάντησης
Ημερομηνία συνάντησης
Φεβρουαρίου 10, 2016
Διάρκεια
2 ώρες
Κόστος
240€
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ακριβέστατες
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο σώμα
Πρωκτικό
Όχι
Σχόλια
2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; Άμεση σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού
06 Μαΐου, 2016
Σχέση απόδοσης τιμής 5 , έβαλες τυπε. Πως γράφεις οτι θα την ξαναβλέπεις σίγουρα Επιςης καλο ειναι να ξαναφωτογραφηθει χωρίς ρούχα γιατι οι φωτο σε ενα βαθμο ειναι πλέον παραπλανητικές.
P
polax
06 Μαΐου, 2016
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου
Γιατί ειναι έτσι τα πράγματα, όπου λόγω δουλειάς και ταξιδιών. Και ναι έχεις δίκιο έπρεπε να βαθμολογήσω παραπάνω σύμφωνα με αυτά που λέω. Εντάξει είπαμε 1 κρητική. Ευχαριστώ για το comment σου.
X
xx_bil_xx_10
2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2