Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.2 174 10
Call-Girls 230765
Γενική βαθμολογία

5.7
Εμφάνιση (πρόσωπο)

6.0
Εμφάνιση (σώμα)

7.0
Γενική συμπεριφορά

6.0
Επικοινωνία

5.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή

5.0
Σχέση αξίας/κόστους

5.0
Ημερομηνια συναντησης ενδεικτικη, αποφασισα να συναντησω την κοπελα ωστε να αποκτησω ιδιαν αποψη αφου οι κριτικες ηταν 50-50. Επικοινωνία πανευκολη με ενα τηλεφωνο και ενα μνμ για το δωματιο, ηρθε χωρις καθυστερηση και οταν ανοιξα την πορτα υποκειμενικα παντα ειδα κατι που μου αρεσε πολυ (ισως ημουν επηρεασμενος για κατι χειροτερο λογω κρτικων φιλων) καθως και νομιζω οι φωτο την αδικουν κομματι. Καθετε καναμε ενα τσιγαρο να σπασει ο παγος και οντως ειναι μαζεμενει αρκετα και λιγομιλητη, σε οτι την ρωτας απαντα μονολεκτικα οχι με αγενεια ομως ουτε βαρεμαρα, σαν να σου λεει μεγαλε δεν ηρθα να μιλησουμε και να γνωριστουμε να γαμηθουμε ηρθα. Ντουζακι και παμε, το κορμι της παρα πολυ συμπαθητικο εαν οχι 8 ευκολα ενα 7ακι περιποιημενη και προσεγμενη παρα πολυ μαλλια νυχια ποδια, επιδερμίδα (με ξενερωνει απιστευτα να δινεις 100μπαλα κια να σου ρεχετε η αλλη μισοξυρισμενη στα ποδια η με μανικιουρ- πεντικιουρ του περασμενου μηνα fuck) φιλακαι χαδακια ωραια δεν μεταμορφωνεται σε sex machinei εχει δικο της ρυθμο και παιρνει πρωτοβουλιες, πιπα σε αρκετα καλο επιπεδο οπου κοντεψε να με τελειωσει και την σταματησα, την γυρισα και την πηρα με τα ποδια της στους ωμους μου μου αρεσε πολυ αυτο που εβλεπα χωρις εκφρασεις ακραιες και ψευτικες κραυγες και καπου εκει παρεδωσα.μπανακι εκατερωθεν και τσιγαρακι και κουβεντουλα εκει μπορω να πω οτι οτι δεν ηταν τοσο μαγκωμενη και κρυα ειχε περισσοτερη διαθεση, μολις τελειωσαμε το τισγαρο με ρωτησε εαν ηθελα να ξαναπαμε οπου ευγενικα αρνηθηκα, ενω σωματικα κλπ ειναι μεσα στα γουστα μου η κοπελα αυτο που μου ελειψε αοπ μεριας της ειναι μια ρσαχπινια μια σπιρταδα ενα κατι ρε παιδι μου ενα κουνημα θυληκο ενα τσαλιμι να με ξανακαυλωσει, δεν μπορουσα να φτιαχτω αποκλειστικα μονο με αυτο που εβλεπα, γιαυτο και εβαλα ισως εαν θα την ξαναεβλεπα. Για να συνοψισω μια αρκετα ομορφη για τα δικα μου γουστα κοπελα περιποιημενη ΠΑΡΑ πολυ καθαρη και προθυμη να ακολουθησει σε οτι θες, ιδανικη εαν εαν εχεις τρελες ορεξεις και καυλες και δεν περιμενεις να σου κανει σκηνικα τσοντας για να σε σηκωσει.

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Φεβρουαρίου 02, 2016
Διάρκεια
1 ώρα
Κόστος
80€
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ελαφρώς επεξεργασμένες αλλά ακριβείς
Φιλί