Λεπτομέρειες αξιολόγησης
7.2 21 10
Call-Girls
37035
Γενική βαθμολογία
5.3
Εμφάνιση (πρόσωπο)
6.0
Εμφάνιση (σώμα)
3.0
Γενική συμπεριφορά
7.0
Επικοινωνία
7.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
6.0
Σχέση αξίας/κόστους
3.0
Ο τίτλος κριτικής είναι μια συνεχεια και απλή επιβαβεωση της κριτικής του polax...την οποια αν μπορούσα να κάνω αντιγραφή / παράθεση θα το έκανα...
Συνεννόηση πανεύκολη και κλείσιμο ραντεβού μια ώρα πριν.
Εμφανισιακά ένα χαρούμενο κορίτσι με πολύ γλυκό πρόσωπο και ευχάριστη διάθεση. Τα καλά σταματούν εκεί...
Ξενέρωσα...είχε αργήσει και λίγο...δεν ξέρω αλλα σε καμια περίπτωση δεν ήταν αυτό που περίμενα με βάση όλες αυτές τις διθυραμβικές κριτικές...
Τελικά είναι όλα θέμα γούστου....η για να το τοποθετήσω διαφορετικά είναι θέμα ποσο ψιλά ανεβάζεις τον πήχη...
Δεν θα μπω σε λεπτομέρειες γιατί δεν θα είμαι αντικειμενικός....είχα καύλες έκανα ένα sex στα γρήγορα τελειωσα δεν είχα όρεξη να συνεχίσω...λυπάμαι...
Απλά σίγουρα με αυτά τα λεφτά μπορείς να πάρεις γυναικάρες με πολύ καλο σωματότυπο και να νιώσεις να πλημμυρίζεις από ευχαρίστηση...
Αυτά...
Συνεννόηση πανεύκολη και κλείσιμο ραντεβού μια ώρα πριν.
Εμφανισιακά ένα χαρούμενο κορίτσι με πολύ γλυκό πρόσωπο και ευχάριστη διάθεση. Τα καλά σταματούν εκεί...
Ξενέρωσα...είχε αργήσει και λίγο...δεν ξέρω αλλα σε καμια περίπτωση δεν ήταν αυτό που περίμενα με βάση όλες αυτές τις διθυραμβικές κριτικές...
Τελικά είναι όλα θέμα γούστου....η για να το τοποθετήσω διαφορετικά είναι θέμα ποσο ψιλά ανεβάζεις τον πήχη...
Δεν θα μπω σε λεπτομέρειες γιατί δεν θα είμαι αντικειμενικός....είχα καύλες έκανα ένα sex στα γρήγορα τελειωσα δεν είχα όρεξη να συνεχίσω...λυπάμαι...
Απλά σίγουρα με αυτά τα λεφτά μπορείς να πάρεις γυναικάρες με πολύ καλο σωματότυπο και να νιώσεις να πλημμυρίζεις από ευχαρίστηση...
Αυτά...
Πληροφορίες Συνάντησης
Ημερομηνία συνάντησης
Απριλίου 26, 2016
Διάρκεια
30 λεπτά
Κόστος
120€
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Φιλί
Όχι
Πίπα
ΜΕ προφυλακτικό
Πρωκτικό
Όχι
Σχόλια
3 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 3
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; Άμεση σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού
28 Απριλίου, 2016
Νταξει συμβαινει..
Ampelale
30 Απριλίου, 2016
πες μας τι σου αρεσε και τι δεν σου αρεσε.. αυτος ειναι ο σκοπος της κριτικης!
oMeraklis
05 Μαΐου, 2016
Αν και το κορίτσι είναι ευγενικό και χαμογελαστό χαλάστηκα υπερβολικά από το παρουσιαστικό το οποιο δεν ήταν το αναμενόμενο με βάση της φωτογραφίες....μιλάμε πολλά παραπανίσια κιλά...σε σημείο να κατατάσσεται σε άλλη κατηγορια...ξενέρωσα...πως να το πω ποιο απλά...
S
sgk5150
3 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 3