Λεπτομέρειες αξιολόγησης
6.8 2 10
Call-Girls
9098
Γενική βαθμολογία
6.5
Εμφάνιση (πρόσωπο)
7.0
Εμφάνιση (σώμα)
7.0
Γενική συμπεριφορά
5.0
Επικοινωνία
7.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
6.0
Σχέση αξίας/κόστους
7.0
Συνάντηση πάρα πολύ αργά το βράδυ.
Ανοίγει η πόρτα και την βλέπω αλλού να πατάει κ αλλού να βρίσκεται
Δεν είμαι πότης αλλά γουστάρω τις μεθυσμένες όπως όλοι οι άντρες,χεχεχε
Ωραία λέω,θα κάτσω.
Προστυχόφατσα,λίγο σπασμένη,μάλλον από τα ξύδια.
Σώμα μαυρισμένο,με μικρό αλλά ταυτόχρονα ζουμερό κωλαράκι(πώς να το εξηγήσω τώρα..)
Της λέω είμαι μπανιαρισμένος,πλυμένος πριν λίγα λεπτά,οκ οκ μου κάνει.
Πάει και κρύβεται κάτω από το σεντόνι έτοιμη να κοιμηθεί
Την βγάζω από έξω(αυτήνα από το σεντόνι) και πλακωνόμαστε στα γλωσσόφιλα όπου μου έκανε νάζια και τραβιότανε.
Ξαφνικά μου ζητάει να την πληρώσω.
Σηκώνομαι,τα αφήνω στο τραπεζάκι.
Μου ζητάει να της τα δώσω στο χέρι,ΟΚ,της τα δίνω.
Σηκώνεται αυτή κ παίρνει ένα προφυλακτικό κ ένα τσιγάρο(!?!?!?wtf ) από το πορτοφολάκι της.
Βάζει το τσιγάρο στο στόμα της κ φεύγει σφαίρα στο μπάνιο κ προσπαθεί να το ανάψει.ΧΑΧΑχαχαχαχα!!!!
Τέτοιο σκηνικό λέω δεν το χάνω...δεν παίζει να φύγω
Να σημειωθεί πώς όσο ντίρλα και να ήτανε πάντως δεν μύριζε,αλλιώς θα είχα σηκωθεί κ θα είχα φύγει,το ξεκαθαρίζω.
Έκανε πάνω από μισό λεπτό από όσο άκουγα μέχρι να καταφέρει να ανάψει το τσιγάρο
Πάω στο μπάνιο,ανοίγω την πόρτα,μου λέει αχ άσε με να καπνίσω το τσιγάρο μου σε παρακαλώ.
ΟΚ,βεβαίως,με συγχωρείς κιόλας πώς τόλμησα να την ενοχλήσω.
Όταν λέω ότι η τύπισσα είναι αλλού
Όταν γύρισε στο κρεβάτι, αυτό που ακολούθησε ήτανε ένας γύρος με πολύ αγώνα από πλευράς μου να την κάνω ζάφτι μιας κ όλο πήγαινε να μου ξεφύγει.Ήτανε κ πολύ καυλόφατσα κ με άναβε η καριόλα
Δεν θα γράψω πολλά,το σέρβις που μπορεί να πάρετε εξαρτάται από την κατάσταση που θα την πετύχετε.
Είναι ξεκάθαρα περίπτωση YMMV(Your mileage may vary) οπότε τίποτα δεν είναι σίγουρο.
Κορυφή όταν πριν φύγω της λέω σε ευχαριστώ για το δώρο γενεθλίων
Μου λέει δεν σε πιστεύω,της δείχνω ID μου να δεί ότι όντως είχα γενέθλια και ενώ ήμουν ντυμένος με παπούτσια,μπουφάν κτλπ, ξαφνικά μου λέει ooohh babbyyyy και με τραβάει στο κρεβάτι ενώ έπρεπε να την κάνω.
Άσε με να φύγω μωρή μουρλήηηη αχχαχαχαχαχα
Ανοίγει η πόρτα και την βλέπω αλλού να πατάει κ αλλού να βρίσκεται
Δεν είμαι πότης αλλά γουστάρω τις μεθυσμένες όπως όλοι οι άντρες,χεχεχε
Ωραία λέω,θα κάτσω.
Προστυχόφατσα,λίγο σπασμένη,μάλλον από τα ξύδια.
Σώμα μαυρισμένο,με μικρό αλλά ταυτόχρονα ζουμερό κωλαράκι(πώς να το εξηγήσω τώρα..)
Της λέω είμαι μπανιαρισμένος,πλυμένος πριν λίγα λεπτά,οκ οκ μου κάνει.
Πάει και κρύβεται κάτω από το σεντόνι έτοιμη να κοιμηθεί
Την βγάζω από έξω(αυτήνα από το σεντόνι) και πλακωνόμαστε στα γλωσσόφιλα όπου μου έκανε νάζια και τραβιότανε.
Ξαφνικά μου ζητάει να την πληρώσω.
Σηκώνομαι,τα αφήνω στο τραπεζάκι.
Μου ζητάει να της τα δώσω στο χέρι,ΟΚ,της τα δίνω.
Σηκώνεται αυτή κ παίρνει ένα προφυλακτικό κ ένα τσιγάρο(!?!?!?wtf ) από το πορτοφολάκι της.
Βάζει το τσιγάρο στο στόμα της κ φεύγει σφαίρα στο μπάνιο κ προσπαθεί να το ανάψει.ΧΑΧΑχαχαχαχα!!!!
Τέτοιο σκηνικό λέω δεν το χάνω...δεν παίζει να φύγω
Να σημειωθεί πώς όσο ντίρλα και να ήτανε πάντως δεν μύριζε,αλλιώς θα είχα σηκωθεί κ θα είχα φύγει,το ξεκαθαρίζω.
Έκανε πάνω από μισό λεπτό από όσο άκουγα μέχρι να καταφέρει να ανάψει το τσιγάρο
Πάω στο μπάνιο,ανοίγω την πόρτα,μου λέει αχ άσε με να καπνίσω το τσιγάρο μου σε παρακαλώ.
ΟΚ,βεβαίως,με συγχωρείς κιόλας πώς τόλμησα να την ενοχλήσω.
Όταν λέω ότι η τύπισσα είναι αλλού
Όταν γύρισε στο κρεβάτι, αυτό που ακολούθησε ήτανε ένας γύρος με πολύ αγώνα από πλευράς μου να την κάνω ζάφτι μιας κ όλο πήγαινε να μου ξεφύγει.Ήτανε κ πολύ καυλόφατσα κ με άναβε η καριόλα
Δεν θα γράψω πολλά,το σέρβις που μπορεί να πάρετε εξαρτάται από την κατάσταση που θα την πετύχετε.
Είναι ξεκάθαρα περίπτωση YMMV(Your mileage may vary) οπότε τίποτα δεν είναι σίγουρο.
Κορυφή όταν πριν φύγω της λέω σε ευχαριστώ για το δώρο γενεθλίων
Μου λέει δεν σε πιστεύω,της δείχνω ID μου να δεί ότι όντως είχα γενέθλια και ενώ ήμουν ντυμένος με παπούτσια,μπουφάν κτλπ, ξαφνικά μου λέει ooohh babbyyyy και με τραβάει στο κρεβάτι ενώ έπρεπε να την κάνω.
Άσε με να φύγω μωρή μουρλήηηη αχχαχαχαχαχα
Πληροφορίες Συνάντησης
Διάρκεια
1 ώρα
Κόστος
140€
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο σώμα
Θα την ξανασυναντούσες;
Ίσως
Σχόλια
8 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 8
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; Άμεση σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού
8 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 8
Μπα δεν είχε δώρο NICK,είχε επόμενο ραντεβού καπάκι και έπρεπε να φύγω.
Don Frantcesco,εννοείται και πώς δεν είναι για 200.