Λεπτομέρειες αξιολόγησης
4.5 1 10
Call-Girls
2166
Γενική βαθμολογία
4.5
Εμφάνιση (πρόσωπο)
5.0
Εμφάνιση (σώμα)
6.0
Γενική συμπεριφορά
4.0
Επικοινωνία
6.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
3.0
Σχέση αξίας/κόστους
3.0
Καλησπέρα μετα απο καιρο αρκετό. Εχω να ανεβάσω και άλλες κριτικες αλλα δεν κρατήθηκα για να σωσουμε κανενα € & άνθρωπο.
Γιατι την επέλεξα? Φυσικα για την ηλικία, τι αλλο.
Ειναι 19, ισως κ 18. Πρόσωπο αρκετα ταλαιπωρημένο και οχι την καλλητερη περιποίηση στο σώμα. Το μαλλί στο οριο να το πεις κ απλητο. Τελος παντων λεω....και συνεχίζουμε.
Δεν παει για μπάνιο, τα πετάει όλα, λεφτα μπροστά και περνει τον οδηγό για επιβεβαίωση, και πέφτει στο κρεβάτι. Τιποτα.... Καμμία πρωτοβουλία, κανενα ενδιαφέρον, το απόλυτο χαος.
Ξαφνικα μου πεταει οτι το φιλί παει +20 και ακολουθεί αναλυση του πως κατανέμεται το 120€ χωρίς να την ρωτήσω.....
Παμε παρακάτω. Πίπα...... αέρας, απο λίγο και απο μακρυά.....
Συμπεριφορά, σιγουρα οχι επαγγελματική απλά, κακή. Αφού δεν άντεξε κ το ειπε στο τελος, εγω λεει το συχαινομαι αυτο αλλα το κανω για τα λεφτά και ΜΟΝΟ.
Παιδιά (agn) προσοχή στις επιλογες σας. Δεν εχει νοημα να στοκαρουμε κορμια, γιατι μια του κλεφτη, δυο του κλέφτη..........
Για να μην σας κουράζω και ως επίλογο:
Καλοδουλεμένο, με το κινητο στο χέρι, χωρις ενδιαφέρων, ξεπετα.
Αυτα για την ώρα.
Γιατι την επέλεξα? Φυσικα για την ηλικία, τι αλλο.
Ειναι 19, ισως κ 18. Πρόσωπο αρκετα ταλαιπωρημένο και οχι την καλλητερη περιποίηση στο σώμα. Το μαλλί στο οριο να το πεις κ απλητο. Τελος παντων λεω....και συνεχίζουμε.
Δεν παει για μπάνιο, τα πετάει όλα, λεφτα μπροστά και περνει τον οδηγό για επιβεβαίωση, και πέφτει στο κρεβάτι. Τιποτα.... Καμμία πρωτοβουλία, κανενα ενδιαφέρον, το απόλυτο χαος.
Ξαφνικα μου πεταει οτι το φιλί παει +20 και ακολουθεί αναλυση του πως κατανέμεται το 120€ χωρίς να την ρωτήσω.....
Παμε παρακάτω. Πίπα...... αέρας, απο λίγο και απο μακρυά.....
Συμπεριφορά, σιγουρα οχι επαγγελματική απλά, κακή. Αφού δεν άντεξε κ το ειπε στο τελος, εγω λεει το συχαινομαι αυτο αλλα το κανω για τα λεφτά και ΜΟΝΟ.
Παιδιά (agn) προσοχή στις επιλογες σας. Δεν εχει νοημα να στοκαρουμε κορμια, γιατι μια του κλεφτη, δυο του κλέφτη..........
Για να μην σας κουράζω και ως επίλογο:
Καλοδουλεμένο, με το κινητο στο χέρι, χωρις ενδιαφέρων, ξεπετα.
Αυτα για την ώρα.
Πληροφορίες Συνάντησης
Ημερομηνία συνάντησης
Απριλίου 17, 2016
Διάρκεια
2 ώρες
Κόστος
240€
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Φιλί
Όχι
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Σχόλια
4 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 4
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; Άμεση σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού
4 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 4
Που βρίσκεται η απορία σου...;;;;
Ο συναγωνιστής έχει δίκιο, τον τελευταίο καιρό το γραφείο γεμίζει το ρόστερ με μέτριες και κακές επιλογές. Δεν είναιτυχαίο ότι ανεβάζουν κοπελες και τις κατεβάζουν μετά από λίγες μέρες. Την συγκεκριμένη, μαζί με μία άλλη, την κράτησαν στο site 2-3 μέρες. Ότι πιάσουν δηλαδή.
Μάλλον πρέπει να ξαναδούν λίγο το θέμα...