Λεπτομέρειες αξιολόγησης

8.2 1 10
Γενική βαθμολογία

8.2
Εμφάνιση (πρόσωπο)

7.0
Εμφάνιση (σώμα)

8.0
Γενική συμπεριφορά

9.0
Επικοινωνία

9.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή

8.0
Σχέση αξίας/κόστους

8.0
Κοπέλα 19-20 χρόνων από την Λευκορωσία (Μίνσκ), που τα τελευταία 2 χρόνια σπουδάζει στην Ρώμη. Απ’ ότι μου είπε δεν εξασκεί το επάγγελμα εκεί και έχει ξαναέρθει Αθήνα για 2 εβδομάδες τον Οκτώβριο όταν και έκανε αρκετά ραντεβού (συναγωνιστές βάλτε και καμιά κριτική, δεν κάνει κακό...).

H κοπέλα έχει πλέον μακρυά (μέχρι τον κώλο) ίσια καστανά με ανταύγειες μαλιά (extensions) , με αποτέλεσμα το πρόσωπό της να φαίνεται πιο παιδικό από τις photos. Έχει πολύ ωραία μάτια και μεγαλούτσικη μύτη.
Όπως μου είπε και η ίδια, από την φωτογράφιση έχει βάλει 2-3 κιλά. Έκανε πολλά χρόνια μπαλέτο και χορό και αυτό έχει σαν αποτέλεσμα τα κιλά αυτά να είναι ομοιόμορφα κατανεμημένα. Δεν έχει καθόλου κοιλιά. Το στήθος της είναι όπως φαίνεται, σφιχτό και στητό . Ίσως κάποιοι να το ήθελαν μεγαλύτερο, για τα γούστα μου όμως είναι εξαιρετικό. Ο κώλος είναι τούμπανο και σε εμφάνιση και σε αίσθηση. Γενικά το σώμα της είναι πολύ σφιχτό και πολύ ωραίο σε αίσθηση. Απαλό δέρμα χωρίς ραγάδες , σημάδια κλπ (πουτάνα ηλικία...Χαμόγελο). Ύψος 1,66-1,68 καθαρό.
Οι πιο αντιπροσωπευτικές photos είναι η 5η στην εδώ καταχώρηση, αυτή που την δείχνει καθιστή στο κρεββάτι και η τελευταία που την δείχνει όρθια. Όπως έγραψα η αλλαγή στο μαλλί κάνει σημαντική διαφορά στην όλη εμφάνιση.
Ήρθε ντυμμένη με ασπρόμαυρο Capri παντελόνι, ένα μαύρο μπλουζάκι και 12ποντες πλατφόρμες. Πήγε για μπάνιο και εμφανίστηκε με ένα δαντελένιο μαύρο see through bodysuit (εξαιρετικό θέαμα Ναι!). Γενικά περιποιημένη και καθαρή. Από την αρχή της συνάντησης είχε πολύ καλή συμπεριφορά , πάντα με χαμόγελο. Social πολύ καλό σε χαλαρούς ρυθμούς. Τα Αγγλικά της κοπέλας είναι σε πάρα πολύ καλό επίπεδο, από τα καλύτερα που έχω συναντήσει σε cg.
Στον αγώνα : Full GFE με τρελό μπαλομούτι, αγκαλίτσες και προκαταρκτικά. Πίπα από τις καλές , με dt σε ότι ρυθμό και στάση θες και καλό γλύψιμο της γύρω περιοχής. Στο sex ξεκίνημα σε χαμηλές στροφές και σταδιακό ανέβασμα. Πολύ καλά ανοίγματα, εξαιρετική αίσθηση, εναλλάγή στάσεων εύκολα και καλή συμμετοχή με θέληση. Δύο αρνητικά : δεν θέλει δάχτυλο, το οποίο στην πορεία (αφού ήταν μούσκεμα) το «ψιλοδιορθώσαμε» και δεύτερον ο κώλος αποτελεί απαγορευμένη ζώνη (κρίμα και άδικο Κεφάλι σε τοίχο!).
Συμπερασματικά : Τούμπανο πιτσιρίκι, φρέσκο, που προτιμά GFE ρυθμούς, αλλά ακολουθεί και σε ανεβάσματα χωρίς προβλήματα. Πολύ καλή συμπεριφορά και διάθεση. Έχοντας δει τις photos στο site είχα στο μυαλό μου PSE συνάντηση (πρόστυχο πρόσωπο, tattoo κλπ)αλλά η συμπεριφορά και το όλο «στήσιμο» της κοπέλας με πήγαν σε GFE, περισσότερο απ’ ότι συνήθως προτιμώ. Πέρασα όμως όμορφα και θα την ξανασυναντουσα.

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Απριλίου 08, 2016
Διάρκεια
1 ώρα
Κόστος
140€
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ακριβέστατες
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο σώμα
Πρωκτικό
Όχι
old boy
Γλομπεο-Μύστης
90
Πόντοι:
25.700
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 doc_lin, jimy.m., sithlord και 18 άλλα μέλη

Σχόλια

3 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 3
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
09 Απριλίου, 2016
Φιλε καλημερα και μπραβο για την κριτικη...
εχω ερωτηση: ανεφερες μπαλετο και πιο κατω καλα ανοιγματα...δηλαδη το σπαγγατο το εχει ευκολα???
ρωταω γιατι ειμαι μεγαλος σπαγγατοκαυλος Γλώσσα...ευχαριστω εκ των προτερων για την απαντηση
09 Απριλίου, 2016
Συναγωνιστή ανοίγματα έχει πολύ καλά.
Τώρα για σπαγγάτο τι να σου πω. Δεν την έβαλα να κάνει, κάναμε άλλα...
10 Απριλίου, 2016
πολυ χρησιμη ενημερωση, thanks
3 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 3