Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.9 10 10
Γενική βαθμολογία

9.0
Εμφάνιση (πρόσωπο)

6.0
Εμφάνιση (σώμα)

8.0
Γενική συμπεριφορά

10.0
Επικοινωνία

10.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή

10.0
Σχέση αξίας/κόστους

10.0
Ευχαριστώ πολύ τους συμπολεμιστές που με βοήθησαν με τις κριτικές τους να καλέσω τη "Μελωδία" για μια ωρίτσα. Πρόσωπο και σώμα τα βλέπετε στα βιντεάκια της (http://www.hornyvideosclips.com/46/nubiles-melody-mae-lacey-black-lingerie) οπότε δε χρειάζεται να σχολιάσω περαιτέρω. Αυτό που θέλω να τονίσω με την κριτική μου είναι πως το κορίτσι είναι απλά και γαμώ τα παιδιά. Πολύ καλά αγγλικά και αρκετή τρέλα αλλά και IQ για να περάσει κανείς πολύ όμορφα μαζί της, ξεχνώντας το επαγγελματικό της συνεύρεσης, αλλά κυρίως ηφαίστειο στο κρεβάτι. Πολυοργασμική, πεντακάθαρη γκόμενα που δε θα πει πουθενά όχι. Ατελείωτα βαθιά γλωσσόφιλα, χάδια, δάκτυλα παντού, υγρά κάθε φύσης, ζωντανό σεξ σε όλες τις στάσεις και γωνίες, καλό στοματικό όπως το θες και όπου το θες, τελειώματα παντού, ντουζάκι μαζί παιχνιδιάρικο, GFE, PSE, τα πάντα όλα. Πρωκτικό δε ζήτησα ως μη φανατικός αλλά εκ των δακτυλοσκοπήσεων δεν πιστεύω ότι θα έχει πρόβλημα. Και όντως η ηβική τούφα είναι πολύ σέξι. Παρακάτω γλόμπος όπως πρέπει πάντως. Τα γράφω τώρα και δεν κρατιέται ο άλλος από κάτω ο ξεζουμισμένος, που τα θυμάται. Χαλάστηκα μόνο που δεν είχα χρόνο για παραπάνω. Θα μείνει αρκετά όμως οπότε προλαβαίνω να επανορθώσω.

Καλούς πήδους !!!

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Μαρτίου 28, 2016
Διάρκεια
1 ώρα
Κόστος
130€
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ακριβέστατες
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο στόμα (τα φτύνει)
Πρωκτικό
Όχι
Ενεργό Μέλος
16
Πόντοι:
290
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 muffer35, dimakoss777, djnet71 και 7 άλλα μέλη

Σχόλια

1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
28 Μαρτίου, 2016
+1, για την κριτική.
Όπως είχα γράψει και στην κριτική μου η κοπέλα από συμπεριφορά (και όχι μόνο) τα σπάει.
1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1