Λεπτομέρειες αξιολόγησης

4.2 2 10
Γενική βαθμολογία

3.5
Εμφάνιση (πρόσωπο)

7.0
Εμφάνιση (σώμα)

10.0
Γενική συμπεριφορά

1.0
Επικοινωνία

1.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή

1.0
Σχέση αξίας/κόστους

1.0
Δε θα μακρυγορήσω γιατί δεν έχω και πολλά να πω. Από πρόσωπο ενώ έχει χαρακτηριστικά πολύ καλά με τα σκιστά γαλάζια μάτια και τα γεμάτα τσιμπουκόχειλα, προσωπικά δε με φτιάχνει. Έχει κάτι από βλαχοαγελαδογουρουνόφατσα τουρίστριας. Δεν ξέρω πώς αλλιώς να περιγράψω το κλικ που δεν μου έκανε. Όσον αφορά στο σώμα, πιστεύω ότι είναι από τα καλύτερα που έχω δει στην αμαρτωλή ζωή μου. Αψεγάδιαστο, με τέλειο κώλο και ένα απερίγραπτα και αφύσικα όμορφο ζευγάρι τριάρια πλας στήθη με φανταστικό σχήμα και ακόμα πιο φανταστική σκληρή υφή. Φόλες έχουμε φάει όλοι μας αρκετές αλλά το γαμώτο είναι για μένα το μανιακό βυζάκια να τη φάω από τόσο υπέροχα στήθη, με συνέπεια να χαλαστώ εις διπλούν. Η μόνη της πρωτοβουλία ήταν που γδύθηκε και ξάπλωσε ευθυγραμμισμένη ... σα να δοκιμάζει φέρετρο ένα πράγμα. Καταλάβαινα ότι ήταν ζωντανή μόνο όταν μου έλεγε μη αυτό και μη το άλλο. Ό,τι γλύκες και ευγένειες και να προσπάθησα ήταν μάταιες. Κατάφερα κακήν κακώς να τελειώσω μια φορά έχοντας συγκεντρωθεί αποκλειστικά στα στήθη της κι αυτό ήταν. Την έστειλα πριν κλείσει η ώρα και έμεινα να απορώ. Θα μου πείτε χημεία ίσως. Θα απαντήσω, ότι έχω πάει με τόσες κοπέλες από το αγαπημένο γραφείο και τέτοιο πράγμα ούτε κατά διάνοια. Οπότε μάλλον το κορίτσι έχει θέμα και όχι εγώ.

Ένα κομοδίνο λοιπόν με ένα υπέροχο σώμα στο πρώτο συρτάρι, δυο απίστευτα στήθη στο δεύτερο και ατελείωτα μη και μη στο τελευταίο.

Κρίμα ...

ΥΓ: καθώς είναι η δεύτερη φορά που έρχεται για πολλές ημέρες δικαιούμαι να το πω ... αν ανεβάζαμε όλοι μια κριτική έγκαιρα, ίσως να μην είχαμε τέτοιες αποτυχίες

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Μαρτίου 28, 2016
Διάρκεια
1 ώρα
Κόστος
150€
Τήρηση υπηρεσιών
ΔΕΝ τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ελαφρώς επεξεργασμένες αλλά ακριβείς
Φιλί
Χωρίς γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Πρωκτικό
Όχι
Ενεργό Μέλος
16
Πόντοι:
290
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 Iso13, graf, satyrus και 7 άλλα μέλη

Σχόλια

7 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 7
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
28 Μαρτίου, 2016
Παικτη, ο vassilis paparas θα σε ψαξει να σου ξηγηθει Ναι!
28 Μαρτίου, 2016
Κανει μπαμ οτι ειναι βλαχοξενερωτη
28 Μαρτίου, 2016
Μισή ώρα ροντέο τον είχε τον Παπάρα Κεφάλι σε τοίχο!
28 Μαρτίου, 2016
αρα o paparas λεει paparies
28 Μαρτίου, 2016
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου

Τα γραψαμε στο αναλογο thread αλλα δεν τα διαβαζεται .
Και μετα φταιω εγω που την λεω Μπαζο και βγαινει ο Φιλιππος και μου λεει οτι θελω και γυαλια !!!
Βρε Αστοδιαολα !!!
29 Μαρτίου, 2016
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου

ρε συ τι λές...
με 55 κιλά εργαλείο... πρόσεχε τα λόγια σου...
29 Μαρτίου, 2016
τι παει να πει χημεια ;
τα φραγκα δεν τα πηρε η πατσαβουρα

καριολες του θανατα ... μονο στην ελλαδα κανουν τετοιες μαγκιες ...
Z
zeljko
7 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 7