Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.5 49 10
Call-Girls 96482
Γενική βαθμολογία
 
7.3
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
8.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
8.0
Γενική συμπεριφορά
 
7.0
Επικοινωνία
 
7.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
7.0
Την Αννα ως γνήσιος πιπινολατρης την τίμησα εδω και καιρώ και λόγω φόρτου εργασίας σήμερα μπόρεσα να μοιραστώ μαζι σας την πραγματικά πρωτόγνωρη αίσθηση που μου άφησε για κοπέλα του χώρου!! Δεν συνηθίζω να γράφω κριτικές παρα μονον αν κατι αξιζει πραγματικα και εχω και τον απαραίτητο χρονο να δωσω την πληρη εικονα !
Η Άννα ( που δεν είναι ουτε ελληνιδα ουτε φοιτητρια…) είναι γύρω στα 25 μοιαζει με κάτω απο 20, υψος 1.55 , petite καλογυμνασμένη, και απίθανα χαραχτηριστικά και στο πρόσωπο αλλα και σωματικά για τα δικα μου γουστα!! Φορούσε ένα κολλητό παντελόνι που εφάρμοζε τέλεια στο ολοστρόγγυλο της κωλαράκι. Έιχε απο τους τελειότερους κώλους που έχω συναντήσει, και φαίνεται να το γνώριζε γι’αυτό και το απολάμβανε...Απο επάνω φορούσε ένα τιραντέ μάυρο μπλουζάκι με αρκετά βαθύ ντεκολτέ... Τα βυζιά της ήταν μικρα αλλα απιστευτη ρογα και τρομερά στητα!!! Υπήρχε χημεία από την αρχη και αυτό βοηθησε πολυ !Να σου βάλω ένα ποτο? της λέω..
Βάλε, είμαι για πολλά πράγματα απόψε, και μου δίνει ένα γλωσσόφιλο άλλο πράγμα. Μετα από συζητησουλα πονηρή με σπρώχνει απαλά στον καναπέ και μου ξεκουμπώνει το παντελόνι. Μετά άρχισε να μου φιλάει τον πούτσο πάνω από το εσώρουχο μου...Τραβάει απαλά το μποξεράκι μου και μόλις βλέπει το καβλί...Αρχισε να μου γλείφει το πουτσοκέφαλο λέγοντας μου συνέχεια πόσο απαλό είναι!!!.... Σιγά-σιγά τον έβαζε ολόκληρο μέσα στο στόμα της. Εμένα μέχρι τότε δεν με άφηνε να κάνω τίποτα....Μετά απο λίγο όμως σταματάει ,σηκώνεται όρθια και βγάζει πρώτα το μπλουζάκι της και μετά και το παντελόνι της....
Με μια κίνηση την βάζω απο κάτω-και της βγάζω απαλά το string. Αλλη μια έκπληξη με περίμενε.Το μουνάκι της τελείως ξυρισμένο, μύριζε υπέροχα...Της χαιδέυω τα μπούτια και κολλάω την γλώσσα μου στα ροζ της μουνόχειλα.. Την έγλειφα για ένα τέταρτο,το στόμα μου είχε πλημμυρήσει από τα υγρά της ενώ το κορμάκι της γυάλιζε...- Χαρηκα όλα τα υγρά της και αλείβω το πουτσοκέφαλο μου με μερικά από αυτά...και φοράω το σκουφάκι.
Της βάζω τα πόδια πάνω από τους ώμους μου και της λέω: Τώρα θα δεις πόσο κάβλα έχω για σένα...Μπήκα σιγά-σιγά μέσα της και σε λίγο τα αρχίδια μου χτυπούσαν με δύναμη πάνω στο κωλαράκι της. Δεν μπορουσα να αντισταθω άλλο και εχυσα. Διάλειμμα και δευτερος γυρος!!!
Ήθελα να δοκιμάσω πολλές στάσεις μαζί της, ξαπλώνω πλάι της και την αφήνω να με καβαλήσει...Πιάνει το καβλί μου με το ένα της χέρι και το καρφώνει ξανά μέσα της βγάζοντας ένα βογγητό...Χοροπηδούσε σαν τρελή πάνω μου …Της χουφτώνω με δύναμη το κωλαράκι και της λέω: Στήσου τώρα στα τέσσερα και θά δείς...Πράγματι στήνεται κατευθείαν στα τέσσερα χαιδέυοντας με τα δάχτυλα τον κώλο της!!! Βυθίζω με την μια το καβλί μου στο μουνάκι της και εκείνη έσπρωχνε προς τα πίσω … τελεια αισθηση!! Δεν αντεχα άλλο τον εβγαλα και εχυσα για δευτερη φορά, λούζοντας τα βυζακια της...Ξάπλωσα και προσπαθούσα να βρώ την αναπνοή μου....χαλαρωσαμε αστειακια χαμογελακια και αποχαιρετιστηκαμε !!

Το μόνο αρνητικό είναι ότι δεν σε αφήνει να της σκίσεις το θεικο κωλαρακι…. Αν και από τα υπονοούμενα που μου έδωσε έχω την αίσθηση ότι ίσως ενδώσει next time !!! Εκτός αν ήθελε να διασφαλίσει τα επόμενα 80 ευρω….
Καλη συνεχεια συναγωνιστές !!!

Πληροφορίες Συνάντησης

Διάρκεια
1μιση ώρα
Κόστος
80€
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ακριβέστατες
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο σώμα
Πρωκτικό
Όχι
athensstef
Μέλος
Εγγραφή:
8 Ιαν 2009
Μηνύματα:
Κριτικές:
2
Likes:
136
Πόντοι:
6
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 Nikos752, doc_lin, Gingos και 11 άλλα μέλη

Σχόλια

4 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 4
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
28 Μαρτίου, 2016
πολυ καλη κριτικη βγαλμενη απο αρλεκιν..... η κοπελα ειναι πραγματικα πολυ καλη τιμαει τα λεφτα της ισχυει. γλωσσοφιλα αποφευγει σαν τον διαολο το λιβανι.... στοματικο καλο αλλα το ιδιο με τα γλωσσοφιλα.... υγρα δεν κατεβαζει σε μεγαλο βαθμο πολυ νορμαλ εσωτερικα μονο.... σωματικα εμενα μου αρεσει αρκετα ο κολος πολυ καλος οντος δεν κανει προκτικο.... τωρα ρε φιλε μου εσυ πρεπει να φερνεις στον Μπραντ τον Πιτ και την μοσκεψες και σε πλακωσε και στα γλωσσοφιλα...
28 Μαρτίου, 2016
Ωραία η κριτική Μεγάλο χαμόγελο Αλλά ο σκοπός είναι σωστή η ενημέρωση, και όχι love story για να τον παίξουμε...., θα πρέπει να γράφουμε αυτά που κάνει η κοπέλα....και όχι αυτά που θα θέλαμε να μας κάνει η κοπέλαΧμμμ;
Z
z4
(Updated: 04 Απριλίου, 2016) 03 Απριλίου, 2016
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου

Φιλε εγραψα οτι εκανε, ετσι της βγηκε... αν ηθελα να γραψω αυτο που ηθελα να μου κανει θα εγραφα οτι εδωσε κώλο οπως εγραψαν αλλοι... μπορει και να δινει επιλεκτικα αλλα εμενα δεν μου εδωσε..ουτε CIM που επισης θα το ηθελα παρα πολυ...τωρα αν δεν σου αρεσει ο τροπος που γραφω εχει και αλλες κριτικες να διαβασεις !! πλουραλισμος κριτικων για την αννουλα !
03 Απριλίου, 2016
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου

τι να σου πω τωρα και εσενα.... θα σου πω για αρχη οτι καποιος εξυπνακιας απο εδω την ενημερωσε για το μπου και οτι καποιος εγραψε οτι κανει προκτικο.... 15 κριτικες γραφουν οτι δεν κανει γλωσσοφιλα και 2 αν τα λεω καλα οτι κανει .... εμενα με βαζει σε σκεψεις.... εχω βρεθει με την συγκεκριμενη αρκετες φορες και εχω αποψη σε περιπτωση που νομιζεις οτι λεω οτι να ναι ...
4 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 4