Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.8 120 10
Call-Girls 265076
Γενική βαθμολογία

8.8
Εμφάνιση (πρόσωπο)

7.0
Εμφάνιση (σώμα)

7.0
Γενική συμπεριφορά

10.0
Επικοινωνία

9.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή

10.0
Σχέση αξίας/κόστους

10.0
Καλησπέρα κατ αρχήν μετά την πρώτη και αποτυχημένη προσπάθεια να γράψω κριτική για την αννουλα που για ποιο λόγο δεν ανέβηκε δεν γνωρίζω είπα να ξανά προσπαθήσω . Η συνάντηση με την Άννα έγινε την ημερομηνία που έχω γράψει αργά το βραδάκι στο lacoba . Το βράδι κατα της 11 εγώ είχα φτάσει νωρίτερα γιατί ήθελα να κάνω το μπανάκι μου να χαλαρώσω . Αφού έφτασα της έστειλα αριθμό δωματείου και περίμενα χωρίς ιδιαίτερο άγχος μιας και έχω ακούσει καλά λόγια . Τάκ Τάκης η πόρτα και με το που ανοίγω βλέπω μια δροσερή κοπέλα χαμογελαστή με ένα μαύρο φορεματάκι όρμησε να με φιλήσει πριν καλά καλά συστήνουμε μετά τις συστάσεις μου λέει να πάει για μπανάκι αλλά εγώ είχα τέτοιες καύλες και έτσι της έδωσα μια γρήγορη γονατιστή πίπα πριν καλά καλά ξεντυθει εύκολα η πρώτη κατάθεση στο στοματάκι της και πήγε για μπανάκι . Μόλις βγήκε από το ντους βλέπω μια κοπέλα με πολύ όμορφο σωματάκι χωρίς πατσές και κυτταρίτιδα όπως με έχουν συνηθίσει η Ελληνίδες στήθος αρκετά μικρό με ωραία υφή κωλος ανύπαρκτος πρόσωπο αρκετά συμπαθητικό αρκετά χαμογελαστή με πολύ θετική ενέργεια κάτσε όσο χαλάρωνα για το δεύτερο γύρο τα είπαμε μπορώ να πω είναι αρκετά επικοινωνιακή μιλήσαμε για αρκετά θέματα και όταν ένιωσα έτοιμος της είπα να ξεκινήσουμε τον β γύρο άρχισε με μια υπέροχη πίπα που μπορώ να πω κάνει από τις πολύ καλές πέρασμα σκούφου σε θέματα στάσεων σε λέει όχι σε τίποτα αλλάξαμε δυο τρεις στάσεις βγαλσιμο καποτας και κατάθεση πάλι στο στοματάκι της . Κάτσαμε τα είπαμε λίγο μέχρι να ετοιμαστει και να φύγει .
Γενικός πέρασα παρά πολύ ωραία μαζί της και θα το επαναλάβω πολύ σύντομα μιας και πιστεύω σε αυτά δεν πιστεύω να υπάρχει κάτι καλύτερο σέβεται τα λεφτά που παίρνει και με το παραπάνω

Πληροφορίες Συνάντησης

Διάρκεια
1 ώρα
Κόστος
80€
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ελαφρώς επεξεργασμένες αλλά ακριβείς
Φιλί
Όχι
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο στόμα (τα φτύνει)
Πρωκτικό
Όχι
Ν
Κριτικές:
Πόντοι:
0
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 Invisible Man, nteminio_nik, satyrus και 4 άλλα μέλη

Σχόλια

3 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 3
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
27 Μαρτίου, 2016
τι εννοεις ρε φιλε κώλος ανύπαρκτος; η κοπέλα εχει κωλάρα, απο τις καλυτερες που κυκλοφορουν αν όχι η καλύτερη.
27 Μαρτίου, 2016
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου

Ακριβώς αυτό λογικά εννοούσε Μεγάλο χαμόγελο
27 Μαρτίου, 2016
μαλλον εχεις δικιο, απο το πνευμα της κριτικης δεν μπορεί να εννοεί κατι αλλο!!
3 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 3