Λεπτομέρειες αξιολόγησης
5.4 3 10
Call-Girls
4800
Γενική βαθμολογία
5.7
Εμφάνιση (πρόσωπο)
5.0
Εμφάνιση (σώμα)
5.0
Γενική συμπεριφορά
6.0
Επικοινωνία
7.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
6.0
Σχέση αξίας/κόστους
5.0
Αποφάσισα να δοκιμάσω κοπέλα από γραφείο για πρώτη φορά. Ο κλήρος έπεσε στην Πάολα από τις φωτογραφίες στο σάιτ του γραφείου (οι οποίες δεν έχουν καμία σχέση με τις φωτογραφίες της εδώ οι οποίες είναι σχετικά ακριβείς) και χωρίς να τσεκάρω πρώτα για τυχόν κριτικές της εδώ .
Η κοπέλα στις φωτογραφίες στο σάιτ του γραφείου δεν ήρθε ποτέ. Έπρεπε να της πω (ευγενικά) να φύγει, αλλά...
Δεν θα μπω σε πολλές λεπτομέρειες, η κοπέλα προσπάθησε, πίπα όχι κάτι που θα μου μείνει αξέχαστο και φάνηκε να δυσανασχετεί κάπως στο πρωκτικό.
Δεν θα ξαναπάρω από το συγκεκριμένο γραφείο.
Η κοπέλα στις φωτογραφίες στο σάιτ του γραφείου δεν ήρθε ποτέ. Έπρεπε να της πω (ευγενικά) να φύγει, αλλά...
Δεν θα μπω σε πολλές λεπτομέρειες, η κοπέλα προσπάθησε, πίπα όχι κάτι που θα μου μείνει αξέχαστο και φάνηκε να δυσανασχετεί κάπως στο πρωκτικό.
Δεν θα ξαναπάρω από το συγκεκριμένο γραφείο.
Πληροφορίες Συνάντησης
Διάρκεια
1 ώρα
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Πρωκτικό
Ναι
Θα την ξανασυναντούσες;
Όχι
Σχόλια
5 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 5
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; Άμεση σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού
5 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 5
Αναφέρω στην κριτική ότι οι φωτογραφίες που έχετε ανεβάσει στο bou είναι ακριβείς (και ίσως να έπρεπε από την πλευρά μου να αναφερθώ σε αυτές στις Πληροφορίες Συνάντησης, αλλά δεν ήταν αυτές που με έκαναν να θέλω να συναντήσω την κοπέλα), αλλά οι φωτογραφίες που υπάρχουν στο site του γραφείου σας έχουν μεγάλη διαφορά (είτε λόγω photoshop - το οποίο καταλαβαίνω ότι (λογικά) υπάρχει παντού - είτε λόγω παλαιότητας).
Κανένας δεν με βάζει να γράφω τίποτα και έχω πάει πρόσφατα σε οφθαλμίατρο, ο οποίος θαύμασε την ικανότητά όρασής μου.
Να 'στε καλά.
Στην κριτική αναφέρομαι στις φωτό του σάιτ του γραφείου. Συγνώμη για το μπέρδεμα.