Λεπτομέρειες αξιολόγησης

5.4 3 10
Γενική βαθμολογία

5.7
Εμφάνιση (πρόσωπο)

5.0
Εμφάνιση (σώμα)

5.0
Γενική συμπεριφορά

6.0
Επικοινωνία

7.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή

6.0
Σχέση αξίας/κόστους

5.0
Αποφάσισα να δοκιμάσω κοπέλα από γραφείο για πρώτη φορά. Ο κλήρος έπεσε στην Πάολα από τις φωτογραφίες στο σάιτ του γραφείου (οι οποίες δεν έχουν καμία σχέση με τις φωτογραφίες της εδώ οι οποίες είναι σχετικά ακριβείς) και χωρίς να τσεκάρω πρώτα για τυχόν κριτικές της εδώ Κεφάλι σε τοίχο!.
Η κοπέλα στις φωτογραφίες στο σάιτ του γραφείου δεν ήρθε ποτέ. Έπρεπε να της πω (ευγενικά) να φύγει, αλλά...
Δεν θα μπω σε πολλές λεπτομέρειες, η κοπέλα προσπάθησε, πίπα όχι κάτι που θα μου μείνει αξέχαστο και φάνηκε να δυσανασχετεί κάπως στο πρωκτικό.
Δεν θα ξαναπάρω από το συγκεκριμένο γραφείο.

Πληροφορίες Συνάντησης

Διάρκεια
1 ώρα
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Πρωκτικό
Ναι
Θα την ξανασυναντούσες;
Όχι
Ενεργό Μέλος
9
Πόντοι:
280
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 xprncseeker, satyrus

Σχόλια

5 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 5
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
24 Μαρτίου, 2016
νομιζω οτι αυτα που λετε ειναι ψεματα και δεν ειναι σωστο. Η κοπελα ειναι αυτη οι φωτο ειναι αληθινες και καλυτερα να βρειτε κατι αλλο να γραψετε πειτε σε οποιον σας εχει βαλει. Η γνησιοτητα των φωτογραφιων εχει επιβεβαιωθει απο 1000δες κοσμο εδω και 5 χρονια που λειτουργουμε. Η εσεις λετε ψεματα η χρειαζεστε οφθαλμιατρο. Ευχαριστω
24 Μαρτίου, 2016
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου

Ούτε τη κοπέλα ξέρω ούτε και εχω παρει κάποια απο το γραφείο σας. Προφανως ομως ειστε αντί-επαγγελματιες απο τον τροπο που απαντάτε σε αυτή τη περίπτωση τουλαχιςτον. Αν δείτε παρακάτω υπαρχουν και άλλες 2 κάκιστες κριτικες. Αυτο θα επρεπε να σας προβληματίσει. Εσείς αντί να προσπαθήσετε να κερδίσετε τις εντυπώσεις, επιτίθεστε στους πελάτες σαν να σας εχουν εκείνοι ανάγκη. Φοβερή αντιμετωπιση. Εύγε !!! Ετσι θα εξασφαλίσετε την επιτυχία του γραφείου Κεφάλι σε τοίχο! keep walking !
24 Μαρτίου, 2016

Καλησπέρα σας, ας ξεκινήσουμε με το γεγονός ότι η κριτική μου είναι η καλύτερη της κοπέλας από τις τρεις που έχουν ανέβει στο site.
Αναφέρω στην κριτική ότι οι φωτογραφίες που έχετε ανεβάσει στο bou είναι ακριβείς (και ίσως να έπρεπε από την πλευρά μου να αναφερθώ σε αυτές στις Πληροφορίες Συνάντησης, αλλά δεν ήταν αυτές που με έκαναν να θέλω να συναντήσω την κοπέλα), αλλά οι φωτογραφίες που υπάρχουν στο site του γραφείου σας έχουν μεγάλη διαφορά (είτε λόγω photoshop - το οποίο καταλαβαίνω ότι (λογικά) υπάρχει παντού - είτε λόγω παλαιότητας).
Κανένας δεν με βάζει να γράφω τίποτα και έχω πάει πρόσφατα σε οφθαλμίατρο, ο οποίος θαύμασε την ικανότητά όρασής μου.
Να 'στε καλά.
24 Μαρτίου, 2016
Οι φώτο μπορεί να ειναι της κοπέλας,εσείς όμως ποια κοπέλα στείλατε ? Κουλ
S
Skoulikiaris
25 Μαρτίου, 2016

Η κοπέλα στις φωτό του εδώ σάιτ είναι η κοπέλα που μου στείλανε.
Στην κριτική αναφέρομαι στις φωτό του σάιτ του γραφείου. Συγνώμη για το μπέρδεμα.
5 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 5