Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.9 10 10
Γενική βαθμολογία

8.2
Εμφάνιση (πρόσωπο)

7.0
Εμφάνιση (σώμα)

8.0
Γενική συμπεριφορά

9.0
Επικοινωνία

8.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή

9.0
Σχέση αξίας/κόστους

8.0
Κοπέλα από το Κουρσκ (εκει πήρε μέρος η μεγαλύτερη αρματομαχία στην ιστορία του Β' Παγκοσμίου Πολέμου), με προϋπηρεσία σαν erotic και webcam model που έχει μπει πλέον και στον "στίβο μάχης" στο εξωτερικό. Πρώτη της φορά στην Ελλάδα. Ο συναγωνιστής lakis mamoulakis, στο αντίστοιχο thread, πολύ σωστά έγραψε πως η πιο "κοντινή" photo είναι αυτή που φαίνεται όρθια με σηκωμενο το αριστερό πόδι. Σε αυτή την photo βλέπετε τι να περιμένετε, χωρίς photoshop. Πιο συγκεκριμένα το πρόσωπο της κοπέλας δεν είναι αυτό που θα το χαρακτήριζε κανείς αντικειμενικά ωραίο, αλλά εμένα μου βγάζει μια προστυχιά, που προσωπικά μου αρέσει. Όσον αφορά το σώμα τα πράγματα είναι διαφορετικα. Η κοπέλα είναι ψηλή (1.74-1.75),με πλάτες, πολύ καλό και σφιχτό φυσικό στήθος, ωραία μακριά πόδια και καλό κώλο. Ηλικία 25 - 27.
Ήρθε ντυμμένη με ένα μαύρο μίνι φόρεμα και μαύρες ψιλοτάκουνες γόβες. Συμπεριφορά από τις καλύτερες που έχω συναντήσει. Σε όλη την διάρκεια ήταν χαμογελαστή, ευγενική και φιλική με πολύ καλή διάθεση. Τα Αγγλικά της είναι πολύ καλά και γενικά είναι επικοινωνιακή και ευχάριστη στο social. Καθαριότητα σε όλα ΟΚ και περιποιημένα άνω και κάτω άκρα.
Στον αγώνα : Από την αρχή η κοπέλα έδειξε μεγάλη θέληση να ικανοποιήσει, με full γλωσσόφιλα και πολύ καλή πίπα (το dt το έχει άνετα), με καλό γλύψιμο της γύρω περιοχής. Η συνέχεια ήταν αντίστοιχη με πολύ όρεξη στο sex από την πλευρά της. Ότι στάση θες, όπου το θες, όσο το θες...Έχει πολύ καλά ανοίγματα, ωραία αίσθηση, ανεβάζει στροφές εύκολα και γουστάρει. Δάχτυλα μπροστά και πίσω άνετα, χωρίς πρόβλημα. Όσον αφορά το πρωκτικό δεν μου βγήκε μέσα στον γενικότερο χαμό και δεν έκανα νύξη.
Συμπερασματικά : Άλογο με "ιδιαίτερο" πρόσωπο (εμένα το συγκεκριμένο στυλάκι προσώπου με φτιάχνει), πολύ καλό σώμα και επιδόσεις. Θα την ξανασυναντουσα σίγουρα.

Πληροφορίες Συνάντησης

Διάρκεια
1 ώρα
Κόστος
130€
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ακριβέστατες
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο στόμα (τα φτύνει)
Πρωκτικό
Όχι
old boy
Γλομπεο-Μύστης
90
Πόντοι:
25.700
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 doc_lin, jimy.m., sithlord και 28 άλλα μέλη

Σχόλια

3 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 3
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
17 Μαρτίου, 2016
Ωραιος ρε, παρομοια πραγματα θα εγραφα κι εγω για τις υπηρεσιες! Σε εμφανιση μπαζει λιγο. Δεν την λες ομορφη, αλλα εμενα μου αρεσε, και σκεφτομουν πως να το εξηγησω χωρις να τους διωξω ολους..

Ειχε καποια προβληματα με λιγες τριχες στον κωλο αλλα τεσπα Ναι!

Θα γραψω κι εγω μολις εχω λιγο χρονο, δεν θελω να το καθυστερησω πολυ.
17 Μαρτίου, 2016
τίγκα στην τρίχα είναι ή το έχει ξυρίσει?
18 Μαρτίου, 2016
Όσον αφορά τις τρίχες. Όταν την συνάντησα εγώ είχε τούφα, μικρότερη από αυτή στην ασπρόμαυρη photo. Αυτό στο πάνω μέρος. Σε όλη την υπόλοιπη περιοχή ("χείλη" και κώλο) ήταν κανονικά ξυρισμένη.
3 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 3