Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.2 21 10
Call-Girls 37035
Γενική βαθμολογία

7.7
Εμφάνιση (πρόσωπο)

7.0
Εμφάνιση (σώμα)

5.0
Γενική συμπεριφορά

9.0
Επικοινωνία

10.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή

9.0
Σχέση αξίας/κόστους

6.0
Ενώ έχω στανταράκι για μικρές ελληνίδες φοιτήτριες (βλ. Ιόλη), είμαι και βυζολάτρης, οπότε η Μελίνα μου κίνησε την προσοχή. Έστειλα μνμ και πράγματι κανονίσαμε για νωρίς το απόγευμα στο παραλιακό. Όταν άνοιξα την πόρτα όμως, δεν είδα αυτό που περίμενα δηλ. κορίτσι της διπλανής πόρτας με μεγάλες μπάλες. Είδα μια νταρντάνα, ψηλή αλλά στο παχουλό, με λίγο μακρύ πρόσωπο, γελαστή διάθεση και μπρίο Ματάκι. Έβγαλε το κοντό φόρεμά της και φάνηκε η κωλάρα (που έχει όμως κυτταρίτιδα...Λύπη ) Με ρώτησε αν θέλω σέξι εσώρουχα, τα πήρε και πήγε για ντουσάκι. Στα του αγώνα, ο 1ος γύρος ήταν παντελώς αναμενόμενος: τον πήρε στο στόμα και άρχισε πίπα κλασική, ελληνική, με λίγο χέρι και επειδή είναι πράγματι φρέσκο, γύρισα κι εγώ να του γλείψω τις πεντακάθαρες τρυπούλες. Νιμού παχουλό, ξυρισμένο πλήρως και δουλεμένο απέξω, αλλα εκεί που την είχα στο σχεδόν 69, αφήνει μια κουφή και άοσμη Ντροπή Θυμός Αυτό μου αφαίρεσε τη διάθεση για κουλουράκι. Στα 4 ολοκλήρωσα στο στενό της μουνάκι, με τις συνεχείς της παραινέσεις περί μήκους οτυ πέους μου και ποιότητας του γαμισιού μου.

Ντουσάκι πάλι, και αρκετή κουβέντα για τη ζωή της. Της ζήτησα λίγο μασαζάκι με λαδάκι, μπας και έχουμε και κανένα γλειφοκώλι (γιατί η πίπα, είπα, ήταν τελείως κλασική, ούτε καραμέλωμα ούτε τίποτα, λίγα φτυσίματα μόνο). Εις μάτην: μετριότατο μασάζ, τα υπονοούμενα δεν τα έπιασε, οπότε το γυρίσαμε στο 2ο γύρο. Καβάλημα πρώτα, μετά στο κουταλωτό το πλαϊνο, όπου και με μαγάλη μου έκπληξη, τελείωσα 2η φορά. Κι αυτό γιατί ενώ δεν είναι η θεογκόμενα, ούτε καν η γλυκιά φοιτητριούλα, βγάζει κάβλα, έστω και αδέξια. Και το νιμού της είναι αρκούντως στενό ώστε να δημιουργεί ποταμούς σπέρματος σε έναν ώριμο κύριο εντός 15λέπτου το πολύ.

Δεν θα την ξανάπαιρνα όμως. Και εξηγούμαι: η Μελίνα είναι σαν το Χιουντάι τούρμπο. Γρήγορο, καβλαντισμένο, βγάζει γκάζια, κερδίζει και καμιά κόντρα αλλά δεν είναι γερμανικό σπορ, ουτε βέβαια ιταλικό καθαρόαιμο. Και στην ηλικία μας, καλό το τούρμπο αλλά θέλουμε και λίγο από τη γραμμή μιας κλασικής Μαζεράτι Μιούρα, άντε ένα αλογάκι μαύρο σε κίτρινο φόντο Ναι! Κι ας το πληρώσουμε Γερο-μύστης

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Μαρτίου 08, 2016
Διάρκεια
1 ώρα
Κόστος
120€
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Φιλί
Όχι
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Πρωκτικό
Όχι
Θα την ξανασυναντούσες;
Όχι
Σεβαστός
97
Πόντοι:
1.061
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 graf, STAVROS6969, smileumenos και 5 άλλα μέλη

Σχόλια

4 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 4
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
12 Μαρτίου, 2016
πολλα τα 120€ μπαμπατσικο κοριτσι αλλα και μπαμπατσικι η τιμη που ζηταει για ......
K
kostas8000
14 Μαρτίου, 2016
Συγγνωμη, αλλα σε εκλασε στη μουρη ;;;Χμμμ;
14 Μαρτίου, 2016
κουφή και άοσμη?????
ΓλώσσαΚουλ
και πως το καταλαβες ρε τυπε???
15 Μαρτίου, 2016
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου

ένιωσε το δροσερό αεράκι... ΓλώσσαΓλώσσαΓλώσσα
4 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 4