Λεπτομέρειες αξιολόγησης
7.4 36 10
Call-Girls
32430
Γενική βαθμολογία
6.8
Εμφάνιση (πρόσωπο)
6.0
Εμφάνιση (σώμα)
7.0
Γενική συμπεριφορά
7.0
Επικοινωνία
7.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
7.0
Μεσονύχτια άφιξη στη πρωτεύουσα και με κανονισμένο το ραντεβού με την Monica στη διάρκεια της διαδρομής από τον ισθμό.
Έχω παραγγείλει το ποτό μου στο room service και αφού έχω χαλαρώσει χτυπάει η πόρτα. Οι Γερμανοί ξανάρχονται!!! Θα την γκρέμιζε παραλίγο.
Ανοίγω και αντικρίζω ένα ψιλό κορμί με όμορφα μελαχρινά χαρακτηριστικά, χαμογελαστή και με έντονη διάθεση που φάνηκε από τα πρώτο φιλί που μου έριξε μόλις πέρασε την πόρτα.
Μετά από τις κλασικές κινήσεις βρεθήκαμε στο κρεβάτι για να αναγνώριση και παιχνίδι.
Γενικά είναι ένα μέτριο προς καλό κορμί, εξιτάρει με την ερωτική της συμπεριφορά, δέχεται πράγματα και συμμετέχει.
Πολύ καλό στοματικό πότε ήρεμα και αισθησιακά και πότε ελεγχόμενο dt.
Το τελευταίο μισάωρο ασχολήθηκα με την πίσω τρυπούλα της όπου τα πήγαμε πολύ καλά. Φάνηκε να της αρέσει...
Κάθισε παραπάνω κανένα 15λεπτο και μου χάρισε μία πίπα για καληνύχτα.
Έχω παραγγείλει το ποτό μου στο room service και αφού έχω χαλαρώσει χτυπάει η πόρτα. Οι Γερμανοί ξανάρχονται!!! Θα την γκρέμιζε παραλίγο.
Ανοίγω και αντικρίζω ένα ψιλό κορμί με όμορφα μελαχρινά χαρακτηριστικά, χαμογελαστή και με έντονη διάθεση που φάνηκε από τα πρώτο φιλί που μου έριξε μόλις πέρασε την πόρτα.
Μετά από τις κλασικές κινήσεις βρεθήκαμε στο κρεβάτι για να αναγνώριση και παιχνίδι.
Γενικά είναι ένα μέτριο προς καλό κορμί, εξιτάρει με την ερωτική της συμπεριφορά, δέχεται πράγματα και συμμετέχει.
Πολύ καλό στοματικό πότε ήρεμα και αισθησιακά και πότε ελεγχόμενο dt.
Το τελευταίο μισάωρο ασχολήθηκα με την πίσω τρυπούλα της όπου τα πήγαμε πολύ καλά. Φάνηκε να της αρέσει...
Κάθισε παραπάνω κανένα 15λεπτο και μου χάρισε μία πίπα για καληνύχτα.
Πληροφορίες Συνάντησης
Ημερομηνία συνάντησης
Φεβρουαρίου 15, 2016
Διάρκεια
1μιση ώρα
Κόστος
210€
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ελαφρώς επεξεργασμένες αλλά ακριβείς
Φιλί