Λεπτομέρειες αξιολόγησης
6.9 7 10
Call-Girls
54231
Γενική βαθμολογία
7.2
Εμφάνιση (πρόσωπο)
6.0
Εμφάνιση (σώμα)
5.0
Γενική συμπεριφορά
7.0
Επικοινωνία
8.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
8.0
Σχέση αξίας/κόστους
9.0
Η οργάνωση του ραντεβού ήταν εύκολη με ανταλλαγή μερικών sms με την Αιμιλία.
Η κοπέλα έφθασε στην ώρα της στο ξενοδοχείο.
Ήταν ντυμένη με διχτωτές κάλτσες, μίνι φόρεμα καιψιλοτάκουνες. Εμφάνιζη που προιδέαζε σε πρόστυχες καταστάσεις.
Εμφανισιακά είναι μέτρια (σπασμένο πρόσωπο, πατσοκοίλια, ψιλοπεσμένος κώλος), αλλά ωραία βυζόμπαλα. Την σώζει το πρόστυχο ντύσιμο/στυλ που καλύπτει τια ατέλειες της εμφάνισης.
Αγωνιστικά είναι για PSE. Το πακέτο περιλάμβανε mouthfuck, πολύ καλό γλυφοκώλι, γλύψιμο των ποδιών μου και δυνατό γαμήσι από μουνί και κώλο που την έβγαλα νοκ-άουτ.
Το τελείωμα ήρθε στο πρόσωπο, όπου μου είπε τη θεϊκή ατάκα να μην την χύσω στα μάτια γιατί έχει αλεργία...
Όμως, δυστυχώς μερικά φλόκια έφυγαν και στα μάτια...
Συμπερασματικά, είναι αξιόλογη περίπτωση για τα λεφτά που ζητάει και τις υπηρεσίες που προσφέρει. Συστήνεται σε όσους αναζητούν PSE.
Η κοπέλα έφθασε στην ώρα της στο ξενοδοχείο.
Ήταν ντυμένη με διχτωτές κάλτσες, μίνι φόρεμα καιψιλοτάκουνες. Εμφάνιζη που προιδέαζε σε πρόστυχες καταστάσεις.
Εμφανισιακά είναι μέτρια (σπασμένο πρόσωπο, πατσοκοίλια, ψιλοπεσμένος κώλος), αλλά ωραία βυζόμπαλα. Την σώζει το πρόστυχο ντύσιμο/στυλ που καλύπτει τια ατέλειες της εμφάνισης.
Αγωνιστικά είναι για PSE. Το πακέτο περιλάμβανε mouthfuck, πολύ καλό γλυφοκώλι, γλύψιμο των ποδιών μου και δυνατό γαμήσι από μουνί και κώλο που την έβγαλα νοκ-άουτ.
Το τελείωμα ήρθε στο πρόσωπο, όπου μου είπε τη θεϊκή ατάκα να μην την χύσω στα μάτια γιατί έχει αλεργία...
Όμως, δυστυχώς μερικά φλόκια έφυγαν και στα μάτια...
Συμπερασματικά, είναι αξιόλογη περίπτωση για τα λεφτά που ζητάει και τις υπηρεσίες που προσφέρει. Συστήνεται σε όσους αναζητούν PSE.
Πληροφορίες Συνάντησης
Ημερομηνία συνάντησης
Μαρτίου 03, 2016
Διάρκεια
1 ώρα
Κόστος
120€
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ελαφρώς επεξεργασμένες αλλά ακριβείς
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο πρόσωπο
Πρωκτικό
Ναι
Σχόλια
3 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 3
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; Άμεση σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού
04 Μαρτίου, 2016
Αφου εχει αλλεργια, πριν γαμηθει να παιρνει αντισταμινικα.
S
satyrus
04 Μαρτίου, 2016
Σταμάτησε να δουλεύει με το πρακτορείο γδε? Γιατί δεν βρίσκω στοιχεία επικοινωνίας της. Φαίνεται καλή περίπτωση για ένα γερό facefuck και σκληρό γαμησι!
L
leopold_00
04 Μαρτίου, 2016
To cim είναι έξτρα;
Π
παππους1
3 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 3