Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.9 7 10
Γενική βαθμολογία

6.8
Εμφάνιση (πρόσωπο)

7.0
Εμφάνιση (σώμα)

7.0
Γενική συμπεριφορά

5.0
Επικοινωνία

8.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή

7.0
Σχέση αξίας/κόστους

7.0
Με την Αιμιλία κανόνισα να βρεθώ μέσω του γραφείου αργά τα μεσάνυχτα σε χοτελ της παραλιακής για 2 ώρες με 260 μέσω του γραφείου (τώρα δουλεύει ως ανεξάρτητη με 80 την ώρα)
Έφτασε στο δωμάτιο με καθυστέρηση 7-8 λεπτών επειδή το γραφείο της έστειλε το δωμάτιο καθυστερημενα αν και εγώ τους είχα πει τον αριθμό 10 λεπτά πριν την προκαθαρισμενη ώρα του ραντεβού.Το δεύτερο φάουλ ήταν ότι αν και είχα συμφωνήσει για 2 ώρες η Αιμιλία μου είπε οτι της ειπαν για μια ΜαλακίαΜαλακία
Τελικά τα προσπέρασα όλα αυτά και αποφάσισα να μην φύγω και να ξεκινήσουμε τα προκαταρκτικα με χαιδεματα γλωσσοφιλα και γλυψηματα σε όλο μου το σώμα
Η πίπα της ήταν υγρή και έγλυφε την ευρύτερη περιοχή με μανία
Όσο αφορά το σεξ την πρώτη φορά δοκιμάσαμε μια στάση το ιεραποστολικο με αυτήν να βγάζει επιπόλαιες κραυγές αλλά ταυτόχρονα καυλωτικες οι οποίες συντελεσταν να τελειώσω γρηγορα.Διαλλειμα λίγων λεπτών με συζήτηση για διάφορα θέματα και ξεκίνημα δεύτερου γύρου όπου τελειωσα στο στόμα της.

Πληροφορίες Συνάντησης

Διάρκεια
1 ώρα
Κόστος
140€
Τήρηση υπηρεσιών
ΔΕΝ τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ελαφρώς επεξεργασμένες αλλά ακριβείς
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο στόμα (τα φτύνει)
Θα την ξανασυναντούσες;
Ίσως
mihla
Γλομπεάρχης
194
Πόντοι:
30.298
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 OUROBOROS, LanciaRallye037, mad_max και 5 άλλα μέλη

Σχόλια

3 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 3
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
01 Μαρτίου, 2016
Λίγα έγραψες, δεν μας διαφώτισες ιδιαίτερα. Ήταν καλή; Συμμετοχική; Το έχει ή κάνει αγγαρεία; Επίσης δουλεύει στο γραφείο ακόμα ή σταμάτησε και δουλεύει ανεξάρτητη με 80 την ώρα; - δεν μας το διευκρινίζεις.
01 Μαρτίου, 2016
80 ευρω την ωρα η' 180;
01 Μαρτίου, 2016
ειχε και αυτην την καυλωτικη ψευδη προφορα?Ματάκι
3 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 3